AVON - обсъждане на продукти - тема 30

• 10 994
  • 213
  •   1
Отговори
# 75
Вие за колко време изразходвате 50мл?

Един месец. Но ползвам само един. С мен е цял ден и се оръскам по няколко пъти дневно. Без значение дали парфюма е 20 или 520 лева постъпва точно така. Свършвам и тогава отварям следващия.

# 76
Аз доста повече. Не нося с мен, само преди излизане се пръскам. Имам по няколко отворени. Според повода. Simple Smile

# 77
И аз съм с няколко отворени и пръскам според повода,настроението. Макар че понякога ме натоварва избора Grinning и си мисля,че е по добре да имаш един и самия ти  пък и околните да те свързват с тази миризма, да си разпознаваем,  разбирате ли  Flowers Cherry Blossom

# 78
  • Стара Загора

Вие за колко време изразходвате 50мл?

Купувам Avon, оригинали (по-рядко), имитационни (доста често по малко мл) ....и реално нямам нито един изпръскан до дъно с това купуване и с това желание да пробвам нови и нови аромати...и съм с доста отворени, които пръскам според сезон и настроение.
Но може би, ако пръскам само един флакон - два-три месеца.

# 79
Аз според настроението, според повода, винаги поне 5-6 имам започнати, не мога с един същ всеки ден. Сега Радианса ще си поръчам, много ми хареса

# 80
Чувам често добри отзиви за  парфюмите Тoday tomorrow always , иска ми се да пробвам,но ще бъде след като понамалеят наличните Grinning

# 81
И аз понатрупах доста, продължавам да трупам. Не мога да изразходя 50 мл с години, трябва да е само един, а аз не мога така. Предпочитам да имам много и различни Smile. Затова понякога си купувам по-малки разфасовки - първо да не ми омръзват и второ да имам някакъв шанс да ги изразходя.

# 82
  • Поморие
Този Incandescence и аз го имах,но детето ми го открадна,наистина много хубав и свеж аромат
Всички Incandescense са чудесни, Little Black Dress ми е един от любимите аромати също, препоръчвам!

# 83
Здравейте,има разминаване в цветовете на червилата,но на мен ми харесва

# 84
  • Поморие

Къде мога да намеря тази чанта?

# 85

В новата брошура няма ли я?

# 86
  • Поморие
Не, майка ми си я хареса от брошура от октомври '24, търсих в сайта на avon и на доста други места, но не я намирам. Дали са я спрели?

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 17:12 от bubanka

# 87
Не, майка ми си я хареса от брошура от октомври '24, търсих в сайта на avon и на доста други места, но не я намирам. Дали са я спрели?

напълно е възможно да не се предлага повече.
Потърсете в някои от фБ групите в които представители предлагат продукти на Ейвън, щом е била скоро в брошура все някой може да я има и да  я предлага.

# 88

Във Фокуса я има, поискайте от представителя да ви я поръча.

# 89
  • Поморие
Намерих я в avon.bg, вчера вече я бяха пуснали и я чакам идната седмица. Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 10:14 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт