AVON - обсъждане на продукти - тема 30

• 11 008
  • 213
  •   1
Отговори
# 90
Как поръчвате от сайта на ейвън? Нещо не мога аз, нали с преставител уж?

# 91
  • Поморие
Как поръчвате от сайта на ейвън? Нещо не мога аз, нали с преставител уж?
Представител съм.

# 92
Може и онлайн.

# 93
  • София
Може, но не и от фокуса.

# 94

Не те разбрах?

# 95
Аз още следя някой да каже, че е намерил парфюм близък по аромат на True Glow. Има ли вероятност пак да го върнат в брошурата? Може ли да пиша някъде?

# 96
  • София
Фокус е специална брошура само за представители. Например, търсената по- горе чанта не се предлага вече в брошура, но останали бройки се предлагат до изчерпване в него.

# 97
Вече всеки може да си поръча всичко,което е показано в сайта на ейвън, без да е необходимо да чака доставка с представител.. Като се стигне до момента за доставка избирате директна доставка до адрес -5лв или пощенски клон 3.95 лв .
И в рамките на 3-4 дни идва. Зависи кой ден се поръча. Дори и да изберете доставка с представител ,пак може да имате такси,защото представителите също плащат тези такси.

# 98
Вече всеки може да си поръча всичко,което е показано в сайта на ейвън, без да е необходимо да чака доставка от представител
А как се плаща? При получаване? Това е нещо много мътно. Няма как да е директно без да минава през представител. Иначе ако поръчката не се приеме или не се плати някой трябва лично да отговаря. И това е именно представителя/мениджъра, който е "боксовата круша" на ейвън.

# 99
Вече всеки може да си поръча всичко,което е показано в сайта на ейвън, без да е необходимо да чака доставка от представител
А как се плаща? При получаване? Това е нещо много мътно. Няма как да е директно без да минава през представител. Иначе ако поръчката не се приеме или не се плати някой трябва лично да отговаря. И това е именно представителя/мениджъра, който е "боксовата круша" на ейвън.
Това става като поръчате през персонализирана брошура,изпратена ви от представител,който има отворен т.н."магазин"(не физически).Поръчката я изпраща Ейвън директно на вас,заплащате при получаване стойността на продуктите+доставка 4-5 лв.Оборотът и отстъпката отиват на представителя,който ви е изпратил брошурата.Вие нямате никакъв контакт с представителя.Той може да е на другия край на България.Такива брошури може да срещнете много в страници за Ейвън във фейсбук.Това е нова услуга(от миналата година) и може би не всички я знаят.

# 100
Аз много често поръчвам онлайн чрез доставка до пощенска станция,като си плащам и цена за доставката и е много лесно и бързо.Доставката идва за 2,3 дни. Не чакаш по 1 месец едва ли не  както преди съм чакала с дистрибуторите.
На мен лично ми е много полезна тази опция с пощенската станция и супер,че я има.Blush

# 101
Скрит текст:

Цитат на: sineo4ka555link=topic=1707007.msg49400839#msg49400839 date=1741082712

Това става като поръчате през персонализирана брошура,изпратена ви от представител,който има отворен т.н."магазин"(не физически).Поръчката я изпраща Ейвън директно на вас,заплащате при получаване стойността на продуктите+доставка 4-5 лв.Оборотът и отстъпката отиват на представителя,който ви е изпратил брошурата.Вие нямате никакъв контакт с представителя.Той може да е на другия край на България.Такива брошури може да срещнете много в страници за Ейвън във фейсбук.Това е нова услуга(от миналата година) и може би не всички я знаят

Аз съм представител от неприлично много години и съм съвсем наясно как работи системата. Докато от това, което сте написали си личи, че не ви е ясно много добре как стават нещата. Не го казвам от лоши чувства а за не останат  обърквани потребителите. Това което се случва не е без участие на представител. Той ви е пратил персонализоран линк "отговаря" за вас. Ако клиент не отиде да си вземе поръчката той отговаря за това. Както и ако поръчката има проблеми - дефицит, дефект, смяна на продукт и много други неприятости, той пак е отговорник. Кого ще търсите ако вместо шампоан намерите лак за нокти. Или ако парфюма е празен. Ако клиентът поръча и не вземе поръчката и да му звънят от пощата 100 пъти все тая. Материално отговорно лице е представителя.  Кой плаща невзетото, как и дали се връща обратно? Ами ето така става.

Само някакви супер отчаяни за процент представители биха се съгласили с тази ситуация, както и клиенти които не са си търсили правата в кол център обслужван от македонци. Останали които дружат с мозъка биха се позамислили.

В тази, описана от вас схема, представителя и клиента се "договарят" да приемо-предадат продуктите по този начин, като клиентът си "заплаща" доставката. Но това не значи както е изложено - "поръчваш направо от ейвън и нямаш касание с представител". Ейвън  като фирма, търговско лице - няма преки продажби. И никога няма да има.

П. С. Аз, ако съм един клиент, дето ще си плащам доставката и ще треперя всеки път нямам ли изненада в кашона, "та да гоня после Михаля" (представител на който не съм му виждал очите) щях да се регистрирам като представител. Поне щях да има повече права и облаги.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 19:41 от _re_ge

# 102
Регистрацията на сайта ли става?

# 103
Регистрацията на сайта ли става?
Трябва да ви регистрира  някой. Пускате си данните, адрес, телефон в сайта и се свързва някой представител от вашият град, срещате се и той ви прави регистрацията. 🙂

# 104
Момичета, гледах каталога,и за по топлите дни освем на summer white,  хвърлих око и на summer glow.Май ще си направя подарък Grinning. Тръпка ми е как ухае...А и някой тук го похвали.
Чудя се и между ароматите на  душ геловете аvon senses:
1. Мандарина,иланг иланг,уд
2.Пъпеш и мускус
3.Праскова и ванилова орхидея.
Ползвали ли сте някои от тези аромати,мнение Flowers Hibiscus Flowers Cherry Blossom Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 22:10 от Angelima

Общи условия

Активация на акаунт