Сто и четвърта плетаческа тема

• 18 342
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Според мен играчките са далеч по-лесни за плетене от дрехи. А и по-приятни ми идват, защото бързо виждаш резултат.
Момичета, разплетох началото на моята мочила. Както казах, лигавееше ми плетивото, и почти до половина изплетена раница беше разплетена.(тегаво е разплитането) Разбира се, издебнах мъжът ми да го няма, че като започна да разплитам и мърмори, че толкова труд хвърлям на вятъра. Ще гледам тази седмица да намеря време да отскоча за някакъв памук, и пак ще я започвам. Инато магаре съм аз.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 19:17 от Без цел

# 136
Много хубави играчки и много нежни блузи!!!
И аз така съм се затрупала с прежди, но не спирам да купувам. Сега плета чорапи за коедни подаръци на цялата рода.  Остана ми чифт и половина, но нещо взе да ме домързява след 7 и половина изплетени чифта. Laughing
Чудя се и с едната алпака на Дропс, която купих миналата зима на промоция, каква жилетка да си изплета - дали пак на 2 ката, или този път по-тънка на 1. Нещо много ми е топло с тази на 2 ката.

# 137
Момичета бихте ли ми разяснили ако е възможно изобщо това :
жилетка шестоъгълник тип бабин квадрат как мога да плета предница и долу по дължина без да прекъсвам или трябва да прекъсвам всеки ред за да са лицеви бримките .?!
Ако плета дължината само отзад на жилетката пак ли трябва да прекъсвам преждата и всеки ред да го плета като първи ?

# 138
Ако държиш да са лицеви бримките, трябва да прекъсваш, но после ще се побъркаш от скриване на конци...
Какво против имаш обръщането?

# 139
֍₰꙳꙳ Alisa ꙳꙳₰֍, тези обяснения може да са ти от помощ - жилетка хексагон с удължаване. Има и видео към обяненията.

https://dennysbeauties.com/zhiletka-s-shestoagalnitsi-na-edna-kuka/

# 140
Ако държиш да са лицеви бримките, трябва да прекъсваш, но после ще се побъркаш от скриване на конци...
Какво против имаш обръщането?

Ами личат си, а и не знам как да обърна реда.

# 141
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

150 в различна степен на готовност.
Joy жълтото стигна и хартиса,  свърших сивото и бялото, ще трябва да поръчам още или да се разходя до склада.
Ходенето до там е опасно. Joy все намирам нещо, което много ми трябва, макар и да не знам за какво.
И новото одеало е до средата на януари.

# 142
Аз искам да изплета такава жилетка в розово , синьо или лилаво с маргаритки .

# 143
  • Бургас
Добри, ти жилетка ли ще правиш?
 Като машина си Smirk,   аз плета по 2-3 квадрата на ден Rolling Eyes , но и аз съм вече на финалната права с блузата, скоро ще сглобявам.

# 144
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за одеало ги глася. Simple Smile 10х15 квадратчета
квадратите са 11х11см, като им сложа и свързването би трябвало да стане към 180х120.
горе-долу, че не съм пробвала още да видя колко отхвърля свързването.
и свързването още не съм избрала. и цвета...
Simple Smile

# 145
  • Балчик
Привет привет. Снощи приключих по малките часове...направо по първи петли.Уморена и недоспала, но доволна.Ще зарадвам малка фенка на Пипи Дългото чорапче ,плетох с мирино,  истинска наслада.

# 146
Обожавам тази комбинация от цветове! Разкошна е блузката!

# 147
  • София
Момичета, ще започна да ви следя по-често за идеи. Имах време последния месец и оплетох един голям пуловер за приятелка (нямам снимка), едно бебешко одеялце и едно два персона. Одеялата са от Alize pufy. Това е бебешкото:
.
Голямото е 2/1,80 м и го плетох с лицева плетка за по-бързо, а и по-малка е вероятността за грешка. Стана добре, но за толкова голямо одеяло лицевата плетка не е ОК. Тежко е, а седи леко рехаво. Каквото такова. Мислех да плета още едно голямо с Аlize pufy more, за да го нашаря, но май ще си реализирам идеята с шиене тип пачуърк, че там размерът трябва да е още по-голям.

# 148
  • Бургас
Довърших блузата. Не съм много доволна, но за в къщи ще идеална.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100070224454970&locale=bg_BG

# 149
  • В полите на Пирин планина
Твърде обемна е, Гал 💖

Общи условия

Активация на акаунт