Сто и четвърта плетаческа тема

• 18 361
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Да, и доста голяма стана, но ще си я нося из къщи.

# 151

Бажино квадратче и писана. Докато ме усети здрасти че съм на леглото и вече е в скута ми. Вечер ме заспивам без нея, а тоя квадрат ще става жилетка преждата е дебела и бързо се плете. Имам и един за довършване остана само ластик/бордюр и ръкавите, които ще са реглан.

# 152
willow square... Имам около 32 изплетени, без ясна идея защо ги плетох. Лятото много ми се плетеше точно това квадратче. Просто ми хареса. Все още не знам какво да ги правя и си седят. Тооо, не че само те си седят, да не си помислите.... Имам тоооолкова започнати и недовършени неща, че направо....
Галчудо, да, леко ти е хлабава блузата. Струва ми се, че нещо със съединяването не си се справила. Или с обкантването. Обаче цветовата комбинация ми харесва много.

# 153
  • волно калдъръмче
Довърших блузата. Не съм много доволна, но за в къщи ще идеална.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100070224454970&locale=bg_BG
Жестока е Cupid Кърти и като цветове, и като плетка.

Скрит текст:
Обемите от ръкавите може да преместиш в дължината. Ако имаш материал, направи още един успореден вертикален ред опред като ревер и я отвори като сако.

# 154
И аз правих с willow square и дебела прежда. Много хубава стана, но не бях подготвена за обема, който ми придава Joy

# 155
  • Бургас
Някои от първите квадрати са с грешки. Приемам го като  опит, следващия път ще опитам с по-лесна за разплитане  прежда.
Алегрия, много е трудно  да се разшива. Опитах ,но развалих сума ти квадрати и преждата беше на косъм от стария цвят затова ги оставих, мислех, че няма да личи много, но личи.

На мен като цяло ми харесва, грешките се виждат само от тези, които плетем. На живо не е чак толкова обемна.

# 156
  • волно калдъръмче
Суперска е! Много й се кефя.

# 157
Аз също я приемам като опит. На щерката стана по-добре, но ползвах доста по-тънка прежда, много хлабаво ( като за мен ) съединих квадратите, не направих ръкавите само квадрати, а повече пълнеж, деколтето направих също по друг начин( на раменете добавих повече редове пълнеж и оформих).
С просто квадрати не ми допада крайния ефект или е за друг фигура+ прежда.
Говоря за моята блуза.
Освен това е важно прането и оформянето след него.
Мисля че с нацепване на прежда и модел вероятно става по-лесно и добре, но не съм за добрала, а и нямам време...но е приятно Simple Smile

# 158
Много ми харесва този квадрат. Тия дни взех една тънка прежда с ламе. Мисля да си оплета една бяла блуза със същия квадрат, че една дама ме изкушава. Бялото стои много нежно и красиво. Преждата е Картопу натурал лукс. И тая розовата ще ме прави балон, но важното е да топли. Плета размер ХЛ.

# 159
Довърших блузата. Не съм много доволна, но за в къщи ще идеална.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100070224454970&locale=bg_BG
Гал, на мен ми харесва така обемна. Мисля, че ти стои добре, не само за в къщи. Simple Smile

# 160
  • Бургас
Като и свикна, да не ме дразнят дефектите, може и навън да я сложа. Вчера се натъжих като видях снимката, но днес, благодарение на вас ми размина.Two Hearts,  чакам Ц и сигурно затова съм в такива настроения.

# 161
Галчудо,   няма за какво да се натъжаваш. Дори и с несъвършенствата си, малко са хората, които могат да си изплетат нещо. Горе главата!

# 162
  • Свети Влас
Важно е, как вие се чувствате с блузата, а не хорското мнение !

# 163
  • Бургас
Защото искам да се усъвършенствам, много искам да правя с ръцете си нещо качествено. Имам и от двете страни ген,  хора с много сръчни ръце, майстори, пък аз...Smiley Sob Всеки си има неговата лудост.

Мен не ме заболява от чуждото мнение, особено пък ако е градивно. От мен си получавам най-голямата критика.

# 164
Галче, на мен също много ми харесва и мисля, че спокойно може да си я носиш навън.

Аз вчера изплетох една ръкавичка, без пръсти. Без схема, на една кука. Не е перфектна. Сега се чудя дали ще успея да направя втората същата, защото не си записвах, с мерене всичко оформих.

Общи условия

Активация на акаунт