Сто и четвърта плетаческа тема

• 18 366
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
като я гледам, изобщо няма да те затрудни. Simple Smile
плажна рокля, че ще е много интересно по улиците.
Simple Smile

# 181
За "мъж" е, да Grinning тримесечен юнак.
Сега обмислям рокля или може би жилетка или евентуално туника тип роклята на Тейлър Суифт Heart Eyes

Бях гледала подобна из групите във Фейсбук . С коланче върви идеално , а жената има страхотни плетива . Ако видя ще ти пратя на лично да я видиш .

# 182
  • Sofia
Привет, момичета! Отдавна не съм публикувала нищо, но ви хвърлям по едно око.
Тази година наблегнах на шапките. И то заради една приятелка, която реши да ги продава с разни нейни неща.
И чанти плетох лятото, заредила съм прежди и за догодина.
Ето някои от тях

# 183
Честита нова година!

Да е мирна, да е здрава, да е успешна!
Да имаме време за всички проекти. Simple Smile

Няма да давам отчет какво съм оплела тази година, то и без това  не помня.
Но помня колко приятно беше да дръпна  конеца през последната бримка.

Хваля се със 150 готови маргаритки.
И 90 готови бабини квадратчета.
Остава да дооплета сивото на 60 квадратчета и да започна да съединявам.
Simple Smile можете да дадете идеи за съединяване.
Все още не съм решила със същото сиво ли да е или да съединя с контрастно, бяло например.
И дали да е нещо незабележимо или да стои като ажур между квадратчетата.

# 184
  • В полите на Пирин планина
За много години 🌲💖🌲
Аз плета рокля на една кука в цвета на сезона - бордо, който по принцип много харесвам.

# 185
За много години 🌲💖🌲
Аз плета рокля на една кука в цвета на сезона - бордо, който по принцип много харесвам.

Това ми излезе днес. Харесва ми. Но бих му сложила подплата Simple Smile

https://www.stranamam.ru/post/15249890/

# 186
  • Балчик
Честита Нова Година !
 Много се надявам да е мирна  и ние хората да сме по-разумни, да имаме повече емпатия.
Много клиширано сигурно ви звучи но и така да е пожелавам си го и на вас го пожелавам.
Да дам и аз моята статистика - много поплетох миналата година, много нови техники, плетки и др. научих.
 Много хора ми помогнаха и специални благодарности на Diorela , съкровище е тя!:four_leaf_clover:
Загубих и близка - най - най- яката плетачка, която познавах. Със сигурност е на по-добро място и там сигурно плете и не спира....така искаше много.
Но живот...и така е хубав.

# 187
Добри, аз определено като довърша роклята, ще ѝ сложа подплата. Имам черна, която е подвижна и е като едновремешните комбинезони, а може би ще потърся и някоя в бордо.

# 188
ЧНГ, здраве и късмет за всички!

AVA ROSE, благодаря! Не съм заслужила такива похвали. Simple Smile

# 189
  • София
ЧНГ! Много здраве и успехи и най- вече спорни плетки. Имам поне две блузи и три желетки за довършване и все на внучета захващам по нещо ново! Като завърша плетиво ще покажа!

И Diorela си заслужава похвалите!

# 190
  • Бургас
Честита Нова Година! Да е здрава, успешна и щастлива!  Много вдъхновение и време за реализация.

Лейди, ще ми е интересно да видя модела ти.

И аз си харесах една рокля, имам идея за още една блуза, чанта, кукла..Smiley

Диорела, недей да скромничиш, ти си най-отзивчивия и мил човек Simple Smile Purple Heart

# 191
Гал, ето и моделът:

Намерих си и по-подробна схема, като меря на една рокля, която много си харесвам като ширина.

Скрит текст:

# 192
  • Sofia
Много харесвам плетени рокли!
Но каква трябва да е преждата, за да не се деформират при носене, особено на дупето?
Имам две такива рокли и буквално след всяко носене трябва да се перат, за да възвърнат формата, особено едната, която е от някаква по-мека прежда.
По-твърда ли, пресукана, знам ли?

# 193
  • Балчик
Гал, ето и моделът:

Намерих си и по-подробна схема, като меря на една рокля, която много си харесвам като ширина.

Скрит текст:
Нескромно - плетох тази рокля, плетох я два пъти, в черно - преждата на Ализе - дива силк- по-  несполучливият вариант и в кафяво/шоколадово - преждата беше Хавана на Стенли. Преждата трябва да е с процент акрил според мен, защото много много се отпуска по дължина. Много натежва, ако е по-дълга. Моите и двете бяха до колената и пак увиснаха и се разшириха, подплатата оправи малко положението. За съжаление май  нямам снимки, беше много отдавна над 5 години със сигурност, но ще потърся. Също помага за да не се разтяга и работата с по-молък номер кука от препоръчаното.
Плетох по същата схема, която е дала

Lady Brinne
, точна е. Мисля, че имаше и клип в тубата, но не съм сигурна.

# 194
  • Бургас
И аз не знам с коя прежда, моите две са бегония на ярн арт и втората е от инстаграм лен и памук с пайетките. Втората е по-твърда и може би повече държи форма, но и с бегонията не съм забелязала да се отпуска много.  Чудя се и аз за тази новата рокля. Мислех си за Ализе котонголд, но никога не съм плела с нея. Бегонията ми хареса като цяло.

Тази изглежда много нежно, особено в този цвят.

Общи условия

Активация на акаунт