Сто и четвърта плетаческа тема

• 18 778
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря, Флоксче. Нямам нужда от още жилетки, но съм си купила прежди, наречени за жилетки и сега направо се чудя какви да ги измислям. И вместо да хвана да изплета преждите, които имам, все нови и нови купувам. Я цвят ще ми хареса, я състав. Пуста лакомия за прежди.  Laughing

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 02:05 от Diorela

# 526
И аз съм натрупала прежди и започнати плетки, чакам добрата фея да дойде да ги изплете вместо мен.

# 527
ММ се одумва за жилетка, ама някак ми свидят тези прежди, които съм си купила за мен. Доста се замислям да му взема от едноцветните Ализе уолтайм, че хем има хубави цветове, хем стават много меки и приятни като се изперат, а и топлят много.

# 528
Diorela, ето близък план

# 529
  • В полите на Пирин планина
Много е хубава блузката, Мимозке, със здраве да си я носиш.
И аз имам много прежди и нямам време за плетки, но пък... все намирам какво да добавя към запасите.

# 530
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Запасите топлят душата повече от изплетената жилетка, примерно.
Joy

Напредвам с номер две, а любимият образ снощи предложи да отидем пак до склада за прежди. Да е сигурно, че всичко ще стигне и за номер три.
Обичам го тоя човек!
Но подозирам, че иска да се класира и той. Wink

# 531
Благодаря, •mimoza•. Това наплитане с вълнички, нали става и за плетка на 2 игли? Можеш ли да намериш клип как точно се наплита? Първият ред ми е ясен, но за вълничките не съм сигурна.

Добри, на теб ти уйдисват, а на мен ми мрънкат в къщи, че купувам нови прежди. Laughing

# 532
  • Свети Влас
Днес видях преждата, за която говорих в брошурата на Тмаркет

# 533
А каква е цената?

# 534
  • Свети Влас
Цената ако е вярна 6 лв
Скрит текст:

# 535
Благодаря, •mimoza•. Това наплитане с вълнички, нали става и за плетка на 2 игли? Можеш ли да намериш клип как точно се наплита? Първият ред ми е ясен, но за вълничките не съм сигурна.

Добри, на теб ти уйдисват, а на мен ми мрънкат в къщи, че купувам нови прежди. Laughing
Не знам дали ще намеря клип...
1. Нисък пълнеж
2. 3 въздушни бримки, прескачам 3 и на 4-тата 1бр.нисък пълнеж. Ако ти стяга прескочи само 2бр.
3. 7бр единично стълбче, 1бр нисък пълнеж.

Не мога да повярвам, че цял ден си губя времето да избирам модел и да правя мостра, а накрая промених и схемата. Търсех квадрат, който е по- плътен във външната си част. Не знам дали искам това. Цветовете са за маратонки в жълто и розово. Отчаях се, мислех за започна Симфонията на Папатя, обаче като съм свикнала да плета тънко и я усетих като въже. Оставих я 😒

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 06:41 от •mimoza•

# 536
Мимоза, ама какво ще им плетеш точно
Пуловер ли, или какво

# 537
Не знам, Хепи. Ще решавам в процес на работа.

# 538
След блузата от предишната страница не бих плела пак с квадратчета, ще ми е скучно Grinning сигурно за това и ти си блокирала на модела и схемата. Две идейки
https://www.facebook.com/share/r/1LroUAWB61/
https://pin.it/4ucbcIG1Z
И още една класика
https://pin.it/6j6vaPqXK

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 20:21 от FB680797BGM

# 539
Благодаря, но не са моите.
Блокирах, защото преливам от идеи, но знам, че ще стане както го мисля и искам.
Пп. Не ми е омръзнало, даже в момента пробвам стария детайл.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 21:01 от •mimoza•

Общи условия

Активация на акаунт