Мъжът ми играе непрестанно на телефона си

• 8 121
  • 212
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Не знам къде живее авторката, но в големите градове има работа бол. Не за началници, но работа има. Срамота е млад мъж да стои вкъщи при това положение. 1500-2000 лв да взима, осигуровки ще му текат, сред хора ще е и ще тръгне от някъде. Със стоенето вкъщи лесно се свиква, губят се трудови навици, пък и вместо да се развива човек деградира.

# 91
Авторката споделя, че имат и други проблеми, т.е не е само работата.

# 92
  • София
Авторката споделя, че имат и други проблеми, т.е не е само работата.
Много ясно, че имат. Обаче мъж без работа е трагедия. Малко неща у един мъж могат да са по-зле от това, че не работи. Даже мъжете с работа имат нужда и от хоби, и от мъжка среда за част от свободното време, а мъж, който кеси вкъщи просто...И има изключения, познавам мъже домакини и по бащинство, но не гледат деца, готвят и поддържат дома, това Е работа. Като не иска друга работа да върши това, но просто да виси...трагедия и за него на първо място, и за останалите.

# 93
Като чуя думата "помага" за домакинска работа,лошо ми става!
Дори тя да е повече заангажирана с детето,той може да чисти,пазарува,простира,готви.
Авторката да тръгва на работа и да му оставя детето и домакинската работа.

# 94
Писано е много са важността от ранното отделяне от родителите, особено при мъжа, и воденето на самостоятелен живот в самостоятелно жилище, което не е осигурено от родителите. Вероятността да свърши така, както в случая, е огромна при така стеклите се обстоятелства. Мен такъв мъж не би могъл да ме привлече, да не говорим да събуди каквито и да е сексуални желания в мене. Но жените сме различни, в случая явно е имало/има любов. Не знам...

# 95
Всеки нормален човек понякога се нуждае от такава дупка в живота си.
Не сме роботи, не сме роби.
Ще си намери работа разбира се.
По-хубаво е да играе у дома и вие да виждате, отколкото да броди до късни часове навън , кой знае с коя и къде.
Вземи му телефона и му кажи, че ще му го върнеш, когато започне да слуша. И му кажи, че, ако продължава да разваля дисциплината, ще го изпратиш при майка му.
Абсурд! Това не е нейният дом, а на свекърите. Най-много накрая нея да изгони.

# 96
  • Варна
И аз искам тримесечна "дупка" всяка година, през което време да ми плащат сметките, да се грижат за мен, че и пари да ми дават.

Не е проблем "дупката", а повторяемостта. Това, че става тенденция.

# 97
Викате да почне къде да е - ей така 2000 лв да взема, не нещо сериозно! Simple Smile))

Чудя се къде живеете! Тук където аз живея 2000 никой не взема ей така ... 1200 е добра заплата за жена и ако мъж взема 2000 си е доста добре ...

# 98
  • Варна
Аз съм започвала къде да е. Защото трябваше спешно да работя и да имам доход. На малко над минималната. И какво от това? По-добре ли е неговият вариант? Изкарах няколко месеца, после си намерих друга работа, която е по-добра и за по-добра заплата. Ама трябва от някъде да се тръгне.

# 99
32 годишен мъж би трябвало да има десетина години стаж, независимо дали на едно място или разнороден (и двете имат плюсове). Все ще намери нещо над минималната. Минимални заплати вече не взимат дори чистачки и шивачки във Видинско.

# 100
Докато може да изкрънка от мама и тате, няма да почне.
Той зор няма.

# 101
И аз искам тримесечна "дупка" всяка година, през което време да ми плащат сметките, да се грижат за мен, че и пари да ми дават.

Не е проблем "дупката", а повторяемостта. Това, че става тенденция.

Аз си правя и ми е много добре😀

# 102
Минимални заплати вече не взимат дори чистачки и шивачки във Видинско.

Много пък знаеш колко мизерстват хората!
СРЕДНАТА заплата за видинско е 1560 лв. Щом е СРЕДНАТА, а представи си колко народ взема минимума и надолу!

# 103
Е, осигуровките са на минимална, факт. Не е само там така...
И много добре знам как е във Видин. Да ти кажа... не се сещам за някой безработен мой приятел. И мизерстващи не мога да ти посоча.

# 104
  • София /Абсурдистан
Безработен е само този, който може да си го позволи.

Общи условия

Активация на акаунт