Мъжът ми играе непрестанно на телефона си

• 8 110
  • 212
  •   1
Отговори
# 105
Към 31.12.2023 г. общият брой на регистрираните безработни в област Видин е 4 144 човека, a равнището на безработица е 15.1 на сто души икономически активни лица в областта.

Най-високо е равнището на безработицата в община Димово – 66,8%, следвано от община Макреш – 65,9% и община Ружинци – 45,7%. Най-ниска е безработицата в общин Видин – 7,2%.

66% готованци решили да не работят в Димово например Wink
Убягва ми точната дума за тази дискусия тук ...
Как се казва в една дума - сит на гладния не вярва?

# 106
... и 90% от тях са в чужбина...
Макреш!? 200 човека - 100 пенсионера и 100 тъмнокожи, 40 от тъмнокожите работят на черно, 50 са в чужбина и 10 са реални безработни.
Не познавам млад и здрав човек от Видин, който да не работи.
Да, има такива мъже (много рядко жени!!!) като този от темата, които цял живот са издържани от мама в Италия/Испания. Всички други нормални работят, ако там не успяват да намерят работа - отиват в София или чужбина. Не ровят в кофи и не мизерстват в "депресия".

Не е нужно да вадите от 9 кладенеца вода в защита на разни търтеи!
Нормалните мъже от 20 до 60г работят, а не чакат мама и тате да ги кърмят.
Не е нормално да лежиш и пърдиш и да си абдикирал, с дете на 1 година и да цоцаш и от майчинството на жена ти.
Пълна гнус, как не го осъзнавате!?

# 107
Питай го този татко, как смята да гледа детето докато не работи?
Как разпределяте дохода ти, какво плащаш? Кажи му, че са ти свършили парите, да ти каже какво да правиш?

# 108
  • София
Викате да почне къде да е - ей така 2000 лв да взема, не нещо сериозно! Simple Smile))

Чудя се къде живеете! Тук където аз живея 2000 никой не взема ей така ... 1200 е добра заплата за жена и ако мъж взема 2000 си е доста добре ...
Коментарът започна с "Не знам къде живеете". Наясно съм, че извън София и големите градове ще вземе по-малко. Но продавачките в Лидл взимат толкова бруто, и друг неособено квалифициран труд е с такива размери. Във Видин, вероятно и една стая под наем не е 500 лв, та няма какво да се хващаш за това и да се потрисаш. Темата не  е за нивата на заплатите, а за здрав и прав млад мъж и баща, който кеси на телефона, вместо да работи.

# 109
Абе щом родителите могат да дават до към 1000 лв., на много от нашите родители и 100 не им остават, значи са някъде, където пари се изкарват.

# 110
Макар че онлайн се кандидатства не е толкова лесно с два клика както го изкарвате.
Трябва  да прекараше време да разгледаш обявите. Да проучиш работодателя, да видиш къде е адреса.
Това не е работа за 1 минута.
Дали го прави? Съмнявам се.
Всеки остава без работа, но въпроса е в това свободно време за какво го оползотворява.
Позорно е при наличие на жена с малко дете в майчинство да кесиш по цял ден и да играеш.

# 111
Всеки може да остане без работа. Щом родителите му дават пари не виждам къде е проблемът на авторката. Не че няма проблем, ама той е от друго естество.

# 112
Той явно е намирал работа. 3 пъти. И 3 пъти е напускал/гонили са го. Тук има голяма черна точка, която не е много за затваряне на очи. Пък който както иска да гледа на нещата.

# 113
Той явно е намирал работа. 3 пъти. И 3 пъти е напускал/гонили са го. Тук има голяма черна точка, която не е много за затваряне на очи. Пък който както иска да гледа на нещата.

Така е. Авторката така  и не отговори на този въпрос защо толкова често е без работа.

# 114
Е какво да ти отговори авторката,  отговор ложе са даде той за своето поведение,  а не някой друг.
Според мен авторката е направила голяма грешка с мъж-търтей.
От личен опит го казвам, тоя филм съм го играла като млада, но без деца.
Случайно видях човека 13 години по-късно и ауу, каква изненада, още хронично без работа.

# 115
Е какво да ти отговори авторката,  отговор ложе са даде той за своето поведение,  а не някой друг.
Според мен авторката е направила голяма грешка с мъж-търтей.
От личен опит го казвам, тоя филм съм го играла като млада, но без деца.
Случайно видях човека 13 години по-късно и ауу, каква изненада, още хронично без работа.
Тя може да каже защо е бил без работа толкова често.

# 116
  • На изток от Ада
Те хората дават, но на него ли или общо за семейството?

# 117
Те хората дават, но на него ли или общо за семейството?

Как за семейството бре.
Това са му джобните Grinning

# 118
Нищо не оправдава млад ,здрав мъж да не работи! Който търси,намира.Няма лошо родителите да помагат,но той трябва да работи.Тя също! Детето се урежда на ясла/градина и нещата постепенно ще се подредят.

# 119
Авторке, ако споделиш при какви обстоятелства мъжът ти остава без работа тези последни 3 пъти, картинката ще се изясни доста и ще получиш още по-точни съвети. Макар че  достатъчно се изписа и толкова единодушни скоро не са били потребителите.

Общи условия

Активация на акаунт