Бинчо мисля тръгна по студия, защото след ЛПВТ доскоро не беше снимал сериал. Сега има да рекламира "Харбин" и снима за Disney+ сериала Made in Korea. Може би не пикантериите са водещи в случая.

. Фактът, че на зетя е от лимитирана серия, дето не се продава просто ей така по сайтове и магазини, на ММ му убягна
. Нашият е с много силен аромат, мъжкарски, но и тръпчиво сладък едновременно. Харесвам го, стига дядото да не се олива с него. Напомня ми на някой от добрите стари силни мъжки парфюми от времето на соца, но не мога да се сетя на кой. Не ме бива много в описването на отделните нотки. Със сигурност има табак, а според мен и мускус, както и някаква по-свежа съставка, може би подправка или горска кора. После може да потърся описанието. На зетя е някак по-фин и лек, макар и с аналогичен аромат. Сигурно по шишетата има някое малко тайно заглавие, по което се различават, но без да са пред мен и двете разновидности, няма как да открия ключето в какво е.
) - https://www.instagram.com/reel/DECmMuIijU8/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA== 
Чакам последните епизоди със страх...Препоръчани теми