АС и други романтични К-драми - тема 12

• 20 268
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Минка и Звездолин също са с награди от ААА 2024.

Аз пък да разходя четворката от Съседския.

И покрай тези снимки се шуми и се гадае кога пак са се срещнали четиримата. Публикувал ги е на Бъдни вечер актьорът Yoon Ji On, в личния си инстаграм. Снимките веднага оставиха феновете във възторг, тъй като те никога не са очаквали да ги видят всички заедно след края на шоуто.

Марги, заложила съм си още едно документари, на Шуга, да изгледам с руски превод. Чак след това ще видя какво да почна от вече изцяло излъчените и напълно преведени сериали.

# 421
  • Русе
https://www.facebook.com/reel/9281829628495020
Чуйте как може да пее Lee Yi-kyung/И Йи Кьон, познат ни от "Омъжи се за съпруга ми", "Лицето" и "Хайде да се оженим".

# 422
  • Варненска клюкарка
Проф видях тази снимка преди седмица. Понякога някой от екипа пуска от събитие на което са били - РД или друг повод. Аз нали следя Бегачите и там пускат.

Ей го Звездю с бялото сако
https://youtube.com/shorts/wWxpz_NTvbY?si=_fnDUkQsiT_6Suj_

Да, и Минка също е наградена, но не мога да я търся сега, от часове нямам интернет, предвид варненския вятър който ми бастиса интернета, отиде още няколко дни🙄

Еклипс също взеха награда - за ОСТ.

Но този с няколкото награди е УСокчо, май бяха 3, но предвид обстоятелствата, ще трябва да ровя и цитирам от телефона, а и с него имам проблем, вече ми хвръкна мнение докато пишех, понякога копираното видео и то не се публикува....

Съобщиха наградата им,  всички се надигнаха преди тях,  те май така погълнати от разговора си разбраха последни 😂
https://youtube.com/shorts/DRhtav4msY8?si=P8ohLM5wmpfdSiSR

В началото ги коментираха че са много сдържани, даже че са нервни и дистанцирани, особено той, че езикът на тялото и очите му са други, не се усмихваше, дори докато течеше представянето му пред камерите ...Бяха ги подредили и на голяма дистанция един от друг, но бързо се събраха на типично за тях разстояние.
https://youtube.com/shorts/ebtKck4lgG4?si=sIQSbjIBkY4GBklO

Нно той беше доста нервен още на сеулското летище, в тълпата дори бутна един човек, извини се, но личеше че е нещо припрян, омота се и на летището от което летя десетки пъти за полавин година...

Сокчо е дръвце но даже взе да го избива на танци, ама продължават да не се докосват.
https://youtube.com/shorts/c5Y7LQzo1WU?si=cvg06gFbVMeU2_yB

Със сигурност обаче общуват редовно, имам предвид не само честите "съвпадения" в дресскода  им, но и че маниерите им станаха много сходни.

За дресскода, роклята на Хе Юн с тази линия и дължина е много стилна, стои и много елегантно, но защо черна😳 Те всъщност още от Сеул тръгнаха в черно, но примерно един лилав или тъмно син цвят също би стоял страхотно.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 00:03 от Беллора

# 423
Редактирано!!!
------------------------------------------------------
https://www.facebook.com/reel/9281829628495020
Чуйте как може да пее Lee Yi-kyung/И Йи Кьон, познат ни от "Омъжи се за съпруга ми", "Лицето" и "Хайде да се оженим".
До онзи ден го гледах в Уайкики. Той е един от главните в сериала и от трите двойки, да не кажа че прави половината сериал.

Белл, Сокчо получи награди в категориите , Best Choice, Popularity (Хе Юн също), Best Artist (Хе Юн също),  Best Couple двамата с Хе Юн, а тя получи и в Best Actor/Actress. Отделно и “Eclipse” спечелиха за Best OST за Lovely Runner.
Минка е наградена в категорията Best Artist и получи и наградата за Best Actress Of The Year. Ей я -

-------------------------------------------------------------
Промо за новия епизод на Телефона

Финландското приключение - https://www.youtube.com/watch?v=WAbpd2QfX5g

ОСТ-а от Бегача, изпълнен на ААА, не от Сокчо, а от Zerobaseone, но с участието на Сокчови -

Специално за феновете на Сокчови, 15 минути избрани кадри от ААА с тях - https://www.youtube.com/watch?v=q-Z0erhfgYI
И от мен прекрасното изпълнение на ТХТ на SBS Gayo Daejeon от преди 2 дни -

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 10:32 от profi_1

# 424
  • Русе

Big Congratulations to Kim Soo Hyun in Asia Artists Awards2024!🎉🎉🎉🎉
1. Hot Trend Award
2. Fabulous Award
3. Best Artist Award
4. Grand Prize Actor of the Year
Профи, благодаря за промото на Телефона! Heart Exl Мярна ми се в шортчетата изявление на Говорителя пред Тв-та май за отвличането на Хи Джу и разкрива някои тайни, не разбрах точно. Само да не не ни гласят убийствата им на ГГ?! Rolling Eyes И какво стана с близнаците....Още въпроси имам. Smirk

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 12:02 от winona

# 425
Аз тези награди много не ги разбирам - в категориите Best Actor/Actress по двама победители ли има newsm78 За актриса Хе Юн и Минка, а за актьор Сокчо и ЗвездЮ newsm78
Минка не е болезнено слаба като в Омъжи се за съпруга ми, този път в лице ми е странна, сякаш прекалява с  процедурите...

Бел, и аз като някои фенове мисля, че бяха малко нервни Сокчови hahaha
Споко, където има нет пък гасне тока 😝

Уин, видях го и аз в Туитър същия откъс от Телефона - Са Он силно обезпокоен и на всеослушание заяви, че Хи Джу му е съпруга 😳 Явно е отвлечена...

# 426
Марги, има категории с по няколко победители, мъж, жена, група, артист, певец и т.н., и такива с единствен победител. Ей ти линк - https://www.koreaboo.com/news/aaa-award-winners/

Излязла е и тазгодишната класация на TC Candler‘s “The 100 Most Handsome Faces”. От айдълите в к-попа има 10 в челната петдесятка и още 9 в стотицата. Актьорите, още не съм ги прегледала.

Ето и момичетата, ама тях изобщо не съм ги видяла още.
https://www.youtube.com/watch?v=6Y2QdtKam4U

П.П. От корейската чисто актьорска гилдия нямаше никой. Но пък първото място на Крис Хемсуърт напълно ме удовлетворява.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 16:39 от profi_1

# 427
  • Варненска клюкарка

Минка не е болезнено слаба като в Омъжи се за съпруга ми, този път в лице ми е странна, сякаш прекалява с  процедурите...

Бел, и аз като някои фенове мисля, че бяха малко нервни Сокчови hahaha
Споко, където има нет пък гасне тока 😝
Мани, нет домашен нямам, имам неограничен на телефона, но за разнообразие съм с проблеми с мобилната версия на форума и с още няколко сайта, които вадят същия изглед като Маммата, отказват ме от четене, а преди малко форумът не ми позволяваше и писане🙄

Много по читави са корейските награди от някои други. Няма гео политика, някои се водят азиатски т.е. международни, но са си баш корейски, макар че видях и името на Кентаро и на един тайландски актьор. Последните ААА са на някакъв К-портал/списание за шоубизнес. Подобно на МАМА се провеждат извън страната, че в Корея както каза един от организаторите на МаМА звездите  няма да могат да минат през траурните венци за да стигнат до наградите си. Иначе са си чисто броене на милиони гласове, брой търсения, брой първи места в някакви  класации, те пък отразяват рейтинги от предавания в които са участвали, милионите часове стриймване, рекламна стойност на селебритата, определяна от други класации и т.н. УСокчето например тази година е счупил някакъв рекорд с 3 първи места от предавания в рамките на седмица.
Тези дни четох че в някакъв от порталите предстои финално класиране (определяха го като най популярния) и там води, наградата за актьор е пакет от 7 реклами на местни марки. Проф ако е видяла и V е в надпреварата, като за айдълите подаръка е пакет от 15 реклами, сред тях световни брандове, но го оставих в лентата на компа да чета подробности после, а то...

За Минка бях писала преди около месец че я видях на снимка от някакво събитие, видно беше че е след скорошна лицева процедура и едва я познах, очите и едва се виждаха под огролните скули, лицето и изглеждаше като маска. Сега отокът е позатихнал, но видимо пак изглежда прекалено. Дано има реална представа за това което предстои и не пропусне важни неща в живота заради надпреварата за най-добра роля. На 39 какво повече от това...
А Сокчови в началото наистина имаха вид на гърмяни, много нервни, при всичките им изяви (дори Хе Юн като водеща преди седмица) не бях ги виждала толкова нервни - не правеха контакт с очи, не се усмихваха, особено той. Така ги бяха подредили че стояха на половин метър разстояние. Личеше пръста на агенциите, но след всяко ставане за поредната награда, после сядаха все по близо, Сокчо на себе си не повдигна микрофона и се понавеждаше като говори, но на колежката се погрижи да и е точно пред лицето 😂 Бяха само на вода, но от един момент така се бяха опиянили от присъствието на другия, все едно бяха обърнали няколко шота, УСокчето не можеше да спре да се смее🤣 Докато бяха погълнати от разговора си пляскаха с ръце, всеки в различен ритъм, поспираха за секунда и пак се сещаха че трябва да пляскат, толкова всеотдайно не бях го виждала да пляскал и на наградите МАМА 😆

https://youtube.com/shorts/GlDaRDgvsBQ?si=nh_5ceEFI0kNNgc2

Тя му избута ръката, а като го гледам как му се полягва на рамото и, май вече му се иска да си тръгват😂🤣
https://youtube.com/shorts/IFoQtsByA4c?si=tJhJGDNKeiDXXXgF

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 20:56 от Беллора

# 428
  • Русе
Мина и 10 епизод на "Телефона", остават последните 2 епизода за началото на януари. Разкриха всички неизвестни, остана най-голямата тайна на семейството да изплува пред обществеността. И, естествено, да намерят убиеца и ХиДжу.  Дано не окепазят финала, че досега сериалът вървеше идеално...пу-пу...да не го урочасам!

# 429
Леле, Са Он всъщност е син на дядото ли 😱
Ще наваксвам...

Сокчо със Звездю и Ahn Bo Hyun

# 430
  • Русе

2024 MBC Drama Awards airs on 30 December 2024, 08:40 PM KST.
1. #YooYeonSeok: #WhenThePhoneRings
2. #LeeHaNee: #KnightFlower
3. #KimNamJoo: #WonderfulWorld
4. #LeeJeHoon: #ChiefDetective1958
5. #KimHeeSun: #BitterSweetHell
6. #ByunYoHan: #BlackOut
7. #HanSukKyu: #Doubt
Бяха ми интересни мъжките награди и номинации /Grand Prize (Daesang) :
HanSukKyu/ Романтичният доктор - има 2 Десан + 2 номинации Десан
Byun Yo-han/Бйън Йо-хан -                           -                                 -
YooYeonSeok/ Ю Йон Сок -                          -                                  -
Lee Je-hoon/ И Дже-Хун   -                           - 1                               - 1
................
Гледам артистката в "Check in Hanyang" и се чудя къде съм я гледала...Rolling Eyes Добре, че Профи беше поместила снимка на "Съседския"?! Реотан Бг-марка! Grinning
..................
Лоши новини!
Поради катастрофата на летището в Муан, Южна Корея,  действащият президент е обявил национален траур до 4-ти януари.
Отменени са наградите на MBC, както и премиери на филми и сериали.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 21:47 от winona

# 431
  • Варненска клюкарка
Всички шоу програми са отменени Уин. Той траурът е официално от днес, но май е започнал още от вчера - не върви в такъв момент да се смеят пеят и танцуват, не виждам никакви новини за обявената в началото на месеца фен среща на Со Йе Джи за 29.12 , трябваше да са 2 срещи в 14 и в 18ч. Новините рязко ще намалеят тези дни.
На мен днес преди 3 часа най после ми пуснаха интернета, но пък кръжа около света печка и го карам на новини и Шортс. В петък тъкмо се настаних с кафето да гледам 7- ма серия на Телефона и ми изчезна интернета, та сега съм с 4 серии назад. ще наваксам, но няма да е днес и утре.

Малко новини в телеграфен стил

Филмът Харбин на Бинчо, е оглавил боксофиса тази седмица, за 5 дни от премиерата е преминал границата от 2 М зрители. Понеже в ЮК всичко се брои, измерва и сравнява, цял институт се занимава с това, според тези данни е изпреварил Сеулска пролет от миналата година, който е стигнал 2 -та М посещения за 6 дни.

Служители на Варо Ентъртеймънт агенцията на УСокчо  на 27.12 са се похвалили в мрежата че всички служители са получили коледни подаръци от него последни модели на I PHone 16  и I Psd  като подаръци са получили и фризьорки, стилистки -  всички. Припомнят че преди 3 месеца ги заведе и на почивка на о. Бали.

Фенове и медии са забелязали  нежната химия на Бьон У Сок и Ким Хе Юн на наградите ААА докато водят приятелски разговор, а на сцената са зябелязали да я държи през кръста.

Въпреки критиките към втория сезон на Игра на калмари, сериалът е с 92 първи места в НФ в т.ч. и в англоезичните държави.

Когато Телефонът звъни, на последнотоси излъчване е подобрил собствения си рекорд показвайки 7,2 национален рейтинг.

Аз пък се посмях с това Joy УСокчо забрави да каже нещо на микрофона и се върна, но платформата върху която е банката с микрофона автоматично я прибират под сцената до следващото представяне, а той се оказа стъпил върху платформата и слезе в помещението под сцената Joy Прекръсти се и добре че не се нарани.
https://www.youtube.com/shorts/AEDNuxeZ-Kg
https://www.youtube.com/shorts/5Nqy8jhPzfQ  rotfImao rotfImbo

Последните награди за годината са на APAN Star Awards.
Най добро дете актьор И Джу Уон За кралица на сълзите
Най добра нова актриса Канг Мин-а за Добре дошли в Самдала.
Най-добър нов актьор - Noh Jae-won  ( “A Traitor So Close ” , “Morning Comes to the Psychiatric Ward” )
Най-добра актриса : Jung Yeon Joo ( „Кралицата на сълзите“ )
Най-добра нововъзникваща актриса : Чае Уон Бин ( “A Traitor So Close” )
Най-добър домакин - Kang Daniel
Най-добра актриса в поддържаща роля - Ким Сжунг Нан ( “Кралицата на сълзите” )
Най-добра актриса в поддържаща роля - Ким Джунг Нан ( Кралицата на сълзите )
Най-добър поддържащ актьор - Jung Bae Soo  ( My Hari , Queen of Tears )
Най-добра двойка - Byun Woo Seok и Kim Hye Yoon ( Grab Sung Jae and Run )
Награда за популярност (актьор) - Byun Woo Seok ( Grab Sung Jae and Run )
Награда за популярност (актриса) - Kim Hye Yoon ( Grab Sung Jae and Run )
Глобална звезда - Byun Woo Seok
Награда за постижения (актриса, среднометражна драма) - Jung Eun Chae  ( “Jung Nyeon” и “ Your Honor ” )
Награда за изключителни постижения (актриса, дълга-дълга драма) - Oh Hyun Kyung  ( We're in Profit )
Награда заизключителен постижения (актьор yo ra, дълга драма) - Kim Dong Joon  ( Koryo-Khitan War )
Награда за постижения ( Yeo Ri актьор, дълга драма) –  Kim Jong Hyun  („ Iron Family “), Чой Су Джонг  ( „Koryo-Khitan War“ )
Награда за постижения (актриса, дългосрочна драма) – О Хюн Кюнг  ( „ Смелият  Йон  Су  Джунг “), Геум Се Рок (Желязното семейство)
Награда за постижение ( Yeo Ri актьор, среднометражна драма) - Lee Yi Kyung  ( “Ожени се за моя съпруг” )
Награда заизключителен постижения ( актьори ,среднометражна драма / мини-драма) - Ji Chang Wook ( Добре дошли в Samdali )
Награда заизключителен постижения (актриси, мини-драма ) - Лий Хани  („ Цветя, които цъфтят през нощта “)
Награда за постижения ( Yeo Ri актьор, късометражен драма) – Lee Sang Woong ( “The Devotee’s Daughter” )
Награда за постижения (актриса, късометражен драма ) - Jung In Sung  ( Big Shiny Hotel )
Най-добър режисьор : Lee Myung Woo (“ Boyhood ”)
Най-добър сценарий : Choi Hyo Bi ( “Jung Nyeon” )
Най-добър OST - "Sudden Shower" - ECLIPSE ( Grab Sung Jae and Run )
Най-добра драма -"Чонг Нион"
Награда за постижения-Ким Йънг Добре
Голямата награда  (Daesang) Kim Tae-Ri (Jung Nyeon)

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 22:53 от Беллора

# 432
Редактирано!
-------------------------------------------------------------------
Голяма трагедия е това със самолета. Днес сутринта излезе инфо, че може да е и терористичен акт.
Полицията започна разследване, след като Министерството на правосъдието получи предупреждение по имейл за терористична атака, свързана със самолетната катастрофа на Jeju Air.
Според полицията на 30 декември, около 11:35 сутринта, е получен сигнал на 112, в който се казва: „Получен е имейл, в който се посочва, че катастрофата на Jeju Air е тяхно дело“.
Съдържанието на имейла разкрива, че катастрофата на Jeju Air е тяхно дело и че „мощни бомби ще избухнат в няколко града в Корея през нощта на 31 декември“.
Полицията е започнала разследване на доклада, след като е получила заплашителен имейл от Япония, който предрича бомбен атентат миналата година.
Сигналът е получен в полицейското управление в Гуачеон и в момента се разследва. Освен това те засилват патрулите в района Gyeonggi в случай на извънредна ситуация.

Пилотът на самолета е бивш военен пилот с много голям опит и по мнението на специалисти, гледайки кадрите от катастрофата, оценяват, че капитан Хан никога не е изпускал контрола до самия край.
Независимо от причината, ужасно е да се случват такива неща, а още по-гадно е това да става около точно такъв празник. При това корейците още им е прясна раната от преди две години, когато над 150 младежи загубиха живота си на Хелоун, стъпкани в тясна уличка в Итаеуон.

Направих си един разширен списък със заглавия на английски на възможни за гледане сериали, излезли последните 2-3 години. Част от тях са и такива с кратки под 30 минути серии. Тепърва ще проверявам има ли от тях преведени на български. Сглупих, че го вадих от руски сайт, а не си записах руските названия. Т.е. пак ще пада търсене, като тръгна да ги гледам Embarassed. Всички са извън списъка ни на първа страница. Впрочем, от него съм изгледала почти половината. Значи другата половина ме чака и тя Laughing. Въпреки това, снощи си гледах стари документалки на BTS и тази вечер ще продължа с тях.

Тези празници Света Печка съм я оставила малко в почивка. Дори и тортата, която спретнах преди час, ми е от мързеливите, с блатове за медовик от Берьозката. Нещо като българска градска торта се получи  smile3534    Joy. Изобщо не ми се печеше нищо. А си бях подготвила и продукти за 7-8 тави курабийки. Е, няма да са тази година Mr. Green. Утре ще метна едни ребърца и някоя салата ще приготвя. Толкоз!

-------------------------------------------------------------------
Щях да пропусна равносметката на Диспатч.
Изданието Dispatch е известно, че разкрива неизвестни досега връзки на корейски знаменитости почти всяка Нова година. Ето "новогодишните двойки", разкрити от 2010 г.
1. 2010: Yoo Hae Jin и Kim Hye Soo
Yoo Hae Jin и Kim Hye Soo влязоха в историята като първата новогодишна двойка на Dispatch за десетилетието. За съжаление романсът им беше краткотраен. Yoo Hae Jin и Kim Hye Soo се разделиха една година по-късно, през 2011 г.
2. 2013: Рейн и Ким Тае Хи
През 2011 г. и 2012 г. Dispatch не разкри новогодишни двойки, но традицията продължи през 2013 г. с Rain и Kim Tae Hee. Минаха много години, но тази двойка (вече женени с две деца) все още е силна!
3. 2014: Yoona (Girls’ Generation) и Lee Seung Gi
Една от най-обичаните идол двойки на всички времена беше разкрита на 1 януари 2014 г. Години наред Лий Сеунг Ги казваше на целия свят, че Юна е неговият идеален тип. Феновете бяха развълнувани, когато тази мечтана двойка стана реалност и се насладиха на романтиката, докато тя продължи. Двойката се раздели през юли 2015 г.
4. 2015: Lee Jung Jae и Im Sae Ryung
Dispatch разкри връзката между актьора Lee Jung Jae и дъщерята на президента на Daesang Group, Im Sae Ryung, на 1 януари 2015 г.
5. 2016: Джунсу (JYJ) и Хани (EXID)
Връзката на Джунсу и Хани беше обявена на 1 януари 2016 г. Двойката се раздели през септември поради натоварените си графици.
6. 2018: G-Dragon (BIGBANG) и Lee Joo Yeon (бивш член на After School)
През 2018 г. Dispatch обяви тази двойка знаменитости, цитирайки доказателства, че G-Dragon и Lee Joo Yeon (Jooyeon) са прекарали три дни на остров Чеджу заедно.
Месец по-късно обаче бившият член на BIGBANG Seungri заяви, че никой от членовете, освен Taeyang, в момента не излиза. Както агенцията на G-Dragon, така и агенцията на Joo Yeon отрекоха доклада на Dispatch.
 "С изключение на Taeyang, никой от членовете на Big Bang няма приятелки." – Сюнгри.*
7. 2019: Джени (BLACKPINK) и Кай (EXO)
Dispatch разбиха интернет, когато обявиха тази мощна двойка! За съжаление на изпращачите, връзката на тази двойка приключи преди януари.**
8. 2021: Хюн Бин и Сон Йе Джин
Феновете бяха изключително развълнувани да видят разкриването на Dispatch за звездите от Crash Landing On You като двойка на 1 януари 2021 г.! Двамата вече се ожениха, а първото им дете вече обира сърцата на 2 години!
9. 2022 г.: Хьомин (T-ARA) и Хуанг Уи Джо
Dispatch забеляза Hyomin и футболиста Hwang Ui Jo на среща в Швейцария в края на 2021 г. За съжаление те са се разделили.
10. 2023 г.: IU и Lee Jong Suk
Dispatch хвърли бомба за 2023 г., разкривайки, че IU и Lee Jong Suk са имали връзка от четири месеца по това време. От приятели до любовници, тяхната любовна история е направо от K-драма и двойката продължава да е силна през 2024 г.!
Dispatch не разкри двойка за Нова година през 2024 г., което се смята, че се дължи на смъртта на актьора Лий Сун Кюн. Като се има предвид, че в момента Южна Корея е в 7-дневен национален траур след катастрофата на полет 2216 на Jeju Air, не е сигурно дали медията ще разкрие връзка за 2025 г.

* - Теянг вече е женен с един син.
** - Джейни я снимаха как се разхождат с ВИ, хванати за ръка по бреговете на Сена в Париж, но това не беше заслуга на Диспатч. Към днешна дата не се знае дали върви тази връзка, а и Джейни междувременно я бяха спретнали с още момци от к-попа.
Бинчови нали имаха и второ? newsm78

----------------------------------------------------------------
Духчетата вече превеждат Игра на калмари 2. Който се интересува, може да погледне акаунта им в Плейтюб.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 20:10 от profi_1

# 433
  • Русе
Намирам текстове, че Наградите Десан са проведени, без публика, и ще бъдат излъчени на запис след траура. Двойката от "Телефона" обира лаврите: за двойка и поединично за мъжка и женска роля. Награда получава и психиатъра от сериала.
Както казва 2в1:"това са награди на телевизиите, които те си раздават за собствените си предавания и сериали. Имат едни  за шоупрограмите и други за сериалите. Малко са на принципа никой да не остане без награда".

# 434
  • Варненска клюкарка
Уин, аз наградите на телевизиите освен за шоу и любимците да разходят някой костюм, за друго не ги броя. Като белия боб са, има за всички, но нямат стойност - от тях за тях самите са.  Но съм впечатлена от другите  награди извън телевизиите  - оценяват брой стриймване, рекламна стойност на звездата, рейтинги на сериали, броят колко пъти е търсено имената на главните  в Гугъл...голямо броене пада. Преди няколко седмици някак разбрах че турски сериал сниман преди 3 г. беше попаднал в тазгодишните национални награди, ама не е за пръв път такава тъпотия🙄 И други извращения съм виждала при тях, до степен че звездите им почти не ходят по награди, освен най зелените. Затова не исках да виждам корейски, но бях приятно изненадана. Много стил и красота- на ААА видях, всички дами изглеждаха като принцеси. Музиката и хореографиите перфектни. А кой каквото е постигнал го оценяват по заслуги.

Проф, Бинчови имат едно дете, Сончето е почти на 43 и малко трудно ще е за още едно, а и ще снима с Джи. Но и май някакъв скандал има около тях. Преди 2 месеца свързаха името на Бинчо с някаква, хванах някакви думи от съпругята че мъжът и е красив и известен и всяка би искала да го има, та било нормално да има слухове,. Обаче сега Сончето му праща камиончета с храна на СП а преди не го е правила. Той пък от 13 г. не е стъпвал по токшоута, а сега набързо се появи в две и говори за семейството си, той е голям чешит и преди не е правил такива неща, а сега сякаш се опитват да опазят имиджа си на перфектно семейство.

Но да, тази година Диспач може и да спести разкритията. Траур е.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 22:31 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт