АС и други романтични К-драми - тема 12

• 20 200
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • Варненска клюкарка
Честита Коледа, да сте живи здрави и щастливи!
Крис Честит имен ден🍀Днес още рано, рано се сетих докато прехвърлях едни кадри в Шортс и ми попадна една палава писана да гледа посадена в тигана, подобно на едни снимки които беше сслагала Крис преди време с тяхната домашна любимка.

Марги страхотен момент от любимите им от ТГ - вярно, че тематичен като за днешния ден и много любов, една от най красивите целувки и на фона наедна от любимите ми песни от ОСТ на ТГ.

Дании, каква сладка елхичка  Joy

От мен част от традиционната ми подредба в дневната с дребни сладки, ядки и сушени плодове, бързам да снимам преди моите да са я видяли, че ще я приключат за норматив.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 05:09 от Беллора

# 407

Благодаря момичета, почерпка за последният тази година Имен ден Joy , че догодина идват пак
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 17:24 от Krissttinna

# 408
Krissttinna Честит имен ден!

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 19:59 от Danifin1

# 409
  • Русе

Честит Имен Ден, Крисс!
Нека името ти носи  здраве и благоденствие!

# 410
Честита да си, Криси.

# 411
  • пак на Рив Гош
Честита Коледа, момичета! Christmas Tree
Здраве и щастие за вас и близките ви!
Криси, на теб честит имен ден!

# 412
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Привет-мривет Hug
Честит имен ден на празнуващите името си днес! Grinning

За телефонистките -

От хубавия Ча и групата му - https://www.youtube.com/watch?v=wprkI4ArI3g

Един от Финландското приключение, актьорът Lee Je Hoon (Ий Дже Хун) обяви нов филантропски проект, “Water Tank Keyring”, за подпомагане на най-уязвимите от климатичните промени, в сътрудничество с Oxfam Korea.
Актьорът сам е проектирал ключодържателя (keyring), черпейки вдъхновение от децата в Танзания, с които е прекарал известно време през 2016 г. като посланик на Oxfan Korea. На място е оказвал помощ и прекарвал дните си, помагайки за инсталирането на питейна вода и санитарни съоръжения. Ий видял деца да си играят с играчки камиони, направени от изхвърлен материал, и се вдъхновил да създаде ключодържател от остатъци от кожа, за да минимизира въглеродните емисии. Ий става посланик на Oxfan от 2015 г. и е първият член на Oxfam Honors Club, след като дарява над ₩100 милиона KRW (около $68 800 USD) за кампаниите на организацията. Той също така посещава Танзания и Филипините, за да участва пряко в работата по оказване на помощ.
Дарителската му кампания ще продължи около месец от 25 декември и участниците могат да се включат чрез Naver Happy Bean. Средствата ще бъдат използвани за осигуряване на чиста вода, храна и санитарни консумативи на общностите, които са най-засегнати от суши, наводнения и конфликти.

Безкрайно сладкия Мун Санг-Мин, (Сватбата невъзможна, Пепеляшка в 2 РМ), вся смут с височината си, навестявайки Севънтийн зад кулисите на 2024 MAMA AWARDS. И стана повод момчетата от групата да се шегуват с Мингю (1,87м), че изглежда малък -  https://x.com/i/status/1871187930309673145 Blush Joy
Всичко зад кадър от това участие на Севънтийн - https://www.youtube.com/watch?v=8AjnCUdTGyg

# 413
  • пак на Рив Гош
Актьорът сам е проектирал ключодържателя (keyring), черпейки вдъхновение от децата в Танзания, с които е прекарал известно време през 2016 г. като посланик на Oxfan Korea.
А ето и ключодържателя:

# 414
  • пустинен пъпеш

И честит празник на именниците вчера,днес и утре.Да носят с гордост и в здраве имената си.

# 415
Редактирано.
-------------------------------------------------
Роци Hug,  rududu Hug
И онзи ден имаше именници Laughing

Докато сме на вълна благотворителност, АйЮ наскоро направи дареният на стойност ₩500 милиона KRW (около $343 000 USD) на осем различни благотворителни организации и болници. По-рано тази година тя дари ₩250 милиона KRW (около $172 000 USD) за рождения си ден, като благослови корейските неомъжени майки, възрастни граждани и много други. Тя дарява, почти без пропуск, на всеки свой рожден ден и годишнина от дебюта си.
Защо АйЮ е толкова щедра и откъде идва природата й?
Феновете знаят, че АйЮ и нейният по-малък брат са израснали с баба си, но мнозина може би не знаят в какви условия е живяла. Тя е живяла в малка стая, пълна с хлебарки, в бедност. След това се премества в къща на роднини алкохолици, изправена пред постоянни словесни обиди към нея и подигравки с мечтата ѝ да стане певица. Дори след като става стажант, тя е измамена и ограбена. Една агенция я подмамва да им изпрати пари и изчезва. Бабата на Айю ѝ е била дала тези средства, след като спестявала с месеци, продавайки дребни неща на пазара. В крайна сметка след множество провали на кастинги АйЮ е приета в LOEN Entertainment и дебютира като соло певец през 2008 г. Печели огромен успех през 2010 г. с песента си „Добър ден“ и успява да изплати всички дългове на родителите си през 2011 г., което е 3 години след дебюта ѝ. След това, което е преживяла, АйЮ непрекъснато дарява, за да помогне на нуждаещите се и е възприемана като даряващ ангел сред корейските знаменитости.

Ето я тази кратка история в клип от преди 5 години -

-----------------------------------------------------------------

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 08:42 от profi_1

# 416
  • Варненска клюкарка
И аз видях ивнфото за дарението на АйЮ, преди време видях и за другото което е споменато. Бях писала че тя вече само така щяла да дарява, прекратявала общуването си с феновете си директно в мрежата, защото това вече не било обкуване, а просене на пари.
Впечатлих се от историята за детството и. В началото прреди 2 години котато потърсих информация за нея видях снимка на нея и брат и с някаква жена, помислих я за майка и, но явно била бабата.

Много хубаво агънцето Санг Мин Heart

Вчера видях интересно интервю със Сонг Джонг-ки. Акцентът беше за семейството му, говореше за любовта към жена си, ама нещо много странно са си организирали нещата в чисто битов аспект. Накратко казваше че основно живеят в Рим, а когато снимал живеел в Итаеуон. За Корея не разбрах тя през времето когато той работи връща ли се с него. Казваше също че синът му на годинка и половина е проговорил на италиански и понеже не разбирал добре езика, за да може да общува с детето,  сега го учел, а жена му имала чуден талант за изици и вкъщи си говорели на италиано-корейски, дори майка си наричала омони.  Дано не го изморят подобни местения и въобще гакива отношения.

Другото, агенцията на Джуно чак сега оповестява че е бил обект на финансои проверки миналата година. Ревизията е установила разминавания в платените налози и необходимото по закон. пратили са му данъчни специализирани  точно в работата с с големите доходи на популярни лица, но Джуно нямал вина за станалото, просто финансовият му съветник/счетоводител е направил грешно тълкуване на закона. Доплатил е разликата която са установили и нещата са ОК. Случката за която пишат сега е от миналото лято.

УСокчо и Хе Юн вчера излетяха за Банкок, за днешните награди ААА
https://www.youtube.com/shorts/zfRW6p80I8o

Той предвид че излетя с предния полет, пристигна пръв, ама обсъждат почти еднаквите им дрехи. Но това не е за пръв път, цяло лято се случва. Другото че не било нормално в тоя студ  в Сеул да обличат кожени якета (и двете на Прада, а нейното 1:1 с друго негово на марката) Кожата била повече имиджов стил в Корея, за айдъли, концерти, представяния и т.н....
https://www.youtube.com/shorts/SoWic9IJeWg

Предвид часовата разлика церемонията вече би трябвало да започва...

Ох тоя Ча 😂
https://www.youtube.com/shorts/1h_mNxgIA-8

Малко е като стрелян е тука някак смутен
https://www.youtube.com/shorts/DZ933bOIXCY

А, наистина започват, пристигат
https://www.youtube.com/shorts/NX4GV-ge_vc
https://www.youtube.com/shorts/Ge17agjDsDc

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 18:02 от Беллора

# 417
Как се радвам Сокчови да ги видя отново един до друг Heart Heart Heart

Дръпна масичката да е близо до нея 😅
https://youtu.be/bar9khsHRb0?si=Fiav_jNssqxVuMoo

Бел, вярно е, от месеци не се спряха феновете да отбелязват почти еднаквите им облекла. И аз съм във филма ама долавям сходство в стила им 😆

# 418
Кавалер е момчето Grinning. Много са сладки Сокчови. Heart
И добре, че се появяват, та да се разпишете в темата Mr. Green

Предната нощ приключих Уйкики-то. В крайна сметка, въпреки типично корейските глупотевини, сериалът ми беше забавен. Не се случва често да се смея на глас, докато гледам, а с този сериал нямаше серия, в която да не избухвам поне 2-3 пъти Joy. А актьорите са великолепни. Е, хуморът е малко като от старите неми филми или филмите на Луи Дьо Фюнес, за разлика от тежкарския хумор в повечето съвременни продукции. Но нали ме кара да се смея от сърце, какво повече да искам?! Освен това финалът удовлетворяващо завърши с цели три щастливо събрани двойки, така че да няма от какво да се оплаче човек и в романтичен аспект. Не съжалявам, че го изгледах, но и няма да ми попадне в листата за повторки. Най-вече заради гнусната част от корейското чувство за хумор, която е в изобилие.

Снощи се посветих на малко документарита за "моите". Успях да изгледам трите части на  I`m still  на Джунгкук и 6-те Hope on the street на Джей Хоуп, ама вторият ме приспива на няколко пъти и не ми беше толкова интересен.
За сметка на това, докато ровех в руски сайт, си набелязах няколко сериалчета, романтики, комедии, романтични комедии, на които мисля да хвърля едно око. Дали ще ми вървят е отделен въпрос, но ми направи впечатление, че не са сред коментираните и споменавани в темата ни. Т.е. може и просто да сме ги пропуснали, а може и да не си заслужават. Ще видя и дали са превеждани на български.

# 419
Много са сладки, наистина. Ще ги разходя още веднъж. Grinning Heart Eyes

Спечелили са "Награда за популярност" и "Най-добра двойка".

Профче, и в Телефона има романтика макар в началото да не е ясно изразена 😉
Но, пък ако си се насочила вече към нещо друго сподели впечатления за него.

Общи условия

Активация на акаунт