АС и други романтични К-драми - тема 12

• 20 198
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе
Роци, ако не се лъжа, Bae In Huyk не участва е "Семейство по избор", а в "Сватбеният договор на г-жа Парк".

# 391
  • Варненска клюкарка
Профче, нали знаеш, че помня кой какво пише, дори да не е по моята част🤪 Ние с Рори съветвахме Марга ако главната я дразни да минава направо на 8-ма, а ти каза че ти харесва и още, че всъщност нещо като тя да дърпа историята напред, на втория прочит и аз го усетих 🙃 Тогава я харесах и аз.

Сайта е Азия, 2в1 даде линк за пълната версия, но от телефона не знам как да дам линк за текст или да копирам текст. Не виждам никакви икони, но и там текста ми стана неприятно дребен. От Севънтийн на 3-то е Мингю  с 8 и на 4-то място Hoshi със 7. Имаше и женска класация там беше Джени, до Джени. Ама много реклама, много нещо бе😳 Догодина сигу.но ще са си поразменили ангажиментите.

# 392
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аха! Мингю и Хоши, двамата най-популярни сред дамската аудитория сърцеразбивачи от Севънтийн Laughing. Предполагах, че ще е някой от тях, но не очаквах да са и двамата, един след друг.
Сетих се за кой сайт става въпрос. После може да се "поразходя" там.

# 393
  • пак на Рив Гош
Роци, ако не се лъжа, Bae In Huyk не участва е "Семейство по избор", а в "Сватбеният договор на г-жа Парк".
Уин, права си! Обърках го с другия Bae (Hyeon Seong) Flushed
А понеже Bae In Huyk играе също с Hwang In Yeop в Why Her, съвсем оплетох конците. Joy
Ама няма да редактирам, нека ми стои за назидание Joy

# 394
Аз вероятно съм една от малкото в темата на които им е харесал тийзъра към новия сериал на Хе Юн и Лимончо 🤪 Не ме дразнеше лигавенето ѝ и в Бегача. Заради разнопосочните мнения реших да не се вслушам в препоръките, а да се доверя на собствените си усещания без да пропускам епизоди... Твърде сладка ми се видя, за да изпитам раздразнение и в един момент просто ми хареса да я слушам 😂
И все пак отказвам да я видя в по-ранните ѝ сериали. Подозирам, че и аз няма да мога да я изтрая там 😝

Нещо от Туитър, което ме развесели 😂

# 395
  • Русе
Aaa, Роца,  в темата "първенец по объркването" за сега съм аз и не си давам мястото! Joy Ама много ми беше смешно Ин Хьок как искаше да й бърка в пазвата за ключето...Stuck Out Tongue Winking Eye...и чакам мига на осъзнаване, че е жена. Flushed Колко ли бои ще пусне?! Sweat Smile

# 396
Криси, гледала съм доста от сериалите, в които е участвала Хье Юн, но си признвам, че почти не я помня в повечето от тях, защото ролите ѝ са били второстепенни. Но, ако все пак решиш да погледнеш някой от тях и да я видиш и в по-отрицателна роля, пробвай SKY Castle или Snowdrop.
Оценявам, когато един актьор/актриса успява да се превъплащава добре и в положителни, и в отрицателни роли, дори и да не съм им фен.

# 397
  • Варненска клюкарка
Докато стигна днес до форума, все нещо има за правене и така....

Да ви питам щом пуснаха тийзърите с Пакитоо и с Хе Юн, това означава ли че скоро ще пуснат сериалите им? Нешо много различен ми се видя Пакито.

Марги, и на мен ми хареса тийзъра, особено, като разбрах че гумихото няма да е типичното същество от легендата стремящо се да става човек, а ще къдри нещата точно наобратно. Мисля че доста смях ще има. И другите ми усещания са като твоите. Това което каза 2в1 доста го споменават по класациите, говоря за Небесния замък,но тя там е почти дете. Пък Шортс тези дни върти едно видео от наградите на SBS от онзи ден  - на сцената беше актьорът в ролята на таткото на Сон Дже който я наричаше дъще, тя него "татко", имаше и забавна шега, актьорът с интонацията на таткото и каза "Дъще моя, кога ще дойдете с моя красив син в моя ресторант?" Joy

Едно уточнение - забелязах че в новините за рекламите на Ча са му пропуснали рекламата на  Айфон 16.

Според най пресните новини, на  Нам Джу Хьок пак не му върви. Преди 10 дни НФ пусна официални снимки на главните от окултно-мистичната драва в която се снимат, а сега  пишат че  вчера е имало голям пожар на СП, пише че са изгорели снимките, не разбрах за какъв период, дано са само от последния ден  и въобще защо са там. Нямаше и подробности това основна СП ли е що ли, но има разследване. Графикът определено ще се забави.

# 398

Светли празници, момичета! Нека донесат топлина и уют в домовете ви! Heart

Бел, за сериала на Хе Юн още не се знае, а този на Пакито започва през февруари. Наистина е различен... Продължавам да си го наричам Пакито, запомних го така в началото точно като по-малкия брат на Пако 😂

# 399
Светли празници на всички и от мен! Hug
Малко тренд.

Ииии ... уж нямаше да се въртя токова около Света Печка, ама на! Повъртях се, че децата дойдоха да ни навестят, а то около празна маса не се стои. Ама този път не съм се престаравала. Свети Тиган си остана неизваден от шкафа Wink. А баклавата получи отзоваване за къмто Нова година. Все пак заради състоянието на ММ постояха само няколко часа, колкото да обърнем Бъдни вечер на Бъдни обед и следобед. Питката бе спешно забъркана и опечена ... и поизядена Laughing, като парата се "падна" на Симеон. Чист късмет Stuck Out Tongue Winking Eye, иначе виждах как направо настъпва краят на света Joy.

Снощи ми дойде меракът за малко сериална разтуха и опуках 3 епизода от Уайкикито. Опитвам да го приключа преди Нова година, че да мога да се присъединя към вас с Телефона.

# 400

Светли и спокойни празници на вас и семействата ви Christmas Tree.

# 401
  • Русе

Честита Коледа! Да бъде мир, уют и топлина!
Бъдете здрави! Бъдете себе си! Усмихвайте се! Вярвайте! Мечтайте! Обичайте!

# 402
Честита Коледа, мили момичета! Да сте живи и здрави вие и всички, които обичате! Heart

Любима сцена, пък и тематична

Честит имен ден, Криси! Много здраве, щастие и късмет във всяко начинание! Hug
За теб
Скрит текст:

# 403
Весела Коледа Christmas Tree! Здраве, мир, любов и щастие на вас и на хората, които обичате! Hug

Честит имен ден Крисс! Hug
Все хубави сериали и шоута да гледаш! И да те слушат всички у дома Wink!
Нямам китки, като на Марги. Ей ти купешки, с доставка от Сеул. Laughing

# 404

Общи условия

Активация на акаунт