АС и други романтични К-драми - тема 12

• 19 475
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • пак на Рив Гош
Профи, гледах го Хе Ин в Милано, ама аутфитът му хич не ми хареса (въпреки мяркащия се отдолу плочник), та не го боднах за носене Joy
Но пък ти нося J-Hope от Лувъра: https://www.instagram.com/reel/DFGcC-YziDG/?igsh=MWxwMDd2eXhtcXRtNQ==

И тийзърът за излизащия на 7ми март сериал с АйЮ и Пак Бо Гъм, When Life Gives You Tangerines:
https://www.instagram.com/reel/DFJbBouNUyO/?igsh=MXZ0Z3A0cnF5cHN0cQ==
Все се чудех защо в заглавието става въпрос за мандарини (защото нали изразът е за лимони) и вече разбрах - действието се развива на остров Чеджу, където мандарините са местен специалитет (до степен, че в тамошните Старбъкс имат местно меню с напитки с мандарини).

На мен Check In Hanyang ми доскуча на 8мия епизод, догледах 9ия и реших да мина директно на последния, когато излезе.
Love Scout също не ме вдъхновява особено за момента, кретам с по половин епизод на ден.
За сметка на това съм много доволна от "Мотел Калифорния" (който би отегчил други до смърт) и китайския "Цъфтящ Божур" (Flourished Peony)
И възлагам надежди на започващия утре докторски сериал, Trauma Code, който е по уебтуун, който много харесвам.

# 586
  • Варненска клюкарка
Аз в момента нищо не гледам, но и нещо ми е изнервено, та и другата седмица няма да започна, че като съм така, няма да ми се получи филмирането, най-много да намирам кусури... Трупам впечаления и наминавам в Шортс, там ми минава и по някое видео от новите но не ме вдъхновяват за подробности.... Минчовия космос много го е закъсал след 5та серия, последния му рейтинг е 1.3% и с право ги ореваха тези близо 35 млн. долара. Но пък и като чета за какви глупости се хващат корейските зрители, то направо обидно - имало реплика излязла от Минчовота уста, в епизода казал че разбирал от Кекс и правене на бебета и направо го навряха в....Е нали го играе гитнеколог бе хора, влиза в работата на героя му да знае!

А, предполагам щом премиерата на АйЮ и Парк Бо Гъм е на 7.03 едва ли преди това ще започнат снимките на Принца от 21 век, може би поне месец по-късно ще е докато се извърти сериала и мине рекламната му кампания тя ще е ангажирана.

Много са ми сладки тези двамата, Профче ти явно си се запознала с тях в темата за К-попа, ама на мен сега ми се появяват, та ми харесва да ги гледам. хареса ми как е изгладувал самолетния билет за да отиде да я види и как са устояли на родителите му, а той е почти айдълски красив.
https://youtube.com/shorts/fBpSSlPAXjc?si=rJYFCIunHYEYdYXn

Идеята ти за промяна на скоростта на излъчване ми допадна, но ако е със знак забавяне, честно казано не знам на още по-високи обороти как ги търпиш. На мен някои врещящи рускини и така ми остъргват мозъчната кора, пък още по-истерични интонации трудно бих издържала.

# 587
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл, беларуската и кореецът наистина са много сладки, ама не ги срещнах в темата за к-попа, а преди време ми попаднаха просто докато ровех в ютюб заради моите си неща с к-попа и к-лайфа.

Скоростта само на Лав скаут съм я вдигнала на 1,25, т.е. по-бързо от нормалното, че иначе и диалозите, и действията са малко вяли и бавни. До степен изобщо да не се отразява на озвучката Joy. Но аз прослушвам предварително по малко от всички предложени озвучки и преценявам коя ми допада. От там нататък търся само нея. Ако няма озвучка, а само субтитри, тогава пускам на по-бавна скорост - 0,75, така че да успявам да прочета и калпаво сложените субтитри. Но принципно мразя да гледам със субтитри. У дома никога на телевизора не се гледа филм със субтитри, само дублирани. И аз, и ММ, не можем да се напрягаме да ги четем. На компа правя изключения.

Чек ин Ханян (Гостевой дом в Ханьяне) би ти харесал, ако са ти харесали Лунна светлина и Хуаранг. Сериалът е със сюжет от такъв тип. Накратко ще го кръстя Ханът. Не съм гледала Скандал в Сонгюнгван, но споделеното от гледалите го е, че прилича много и на него. На мен Ханът ми харесва и даже леко се ядосвам, че го почнах без да е приключил. Сега ще има да чакам докато се изнижат още 6 епизода. Всъщност довечера сигурно ще почна Песа, ; ) дето всичко знае. Той поне е наличен целият.

# 588
Ханът и Скандалът нямат нищо общо освен, че и двата са костюмни и включват трима момци и преоблечена девойка.
Честно казано Скандалът е класика, а Ханът дори не се доближава. Лично мнение Hands V.

# 589
2в1, като не съм гледала Скандала, а имаше сравнения с него, реших, че си приличат. Мисля това, че Ханът ми харесва, не представлява обида към която и да е класика. В противен случай никой по-нов филм не би имал шанс някога да бъде наречен класика. Peace

Пакито/Шики с нова фотосесия и интервю за февруарския брой на Singles Korea.
Двете корици тук - https://www.instagram.com/singlesmagazine/?hl=en

Пак Хюн Сик се присъедини към списание Singles Korea за снимки и интервю!
Когато го попитаха за мрачната му трансформация в драмата, Пак Хюн Сик отбеляза: „Мисля, че хората може да имат точно определена представа за мен като актьор. Така че, когато този проект ми беше предложен, бях изумен. Също така бях любопитен какво вижда режисьорът в мен и се чувствах благодарен за възможността. Работата на актьора е да показва различни страни, но моментът не беше подходящ преди и роли като тази не ми идваха. След като се върнах от армията и остарях, най-накрая намерих проект като този и реших, че мога да покажа нова страна от себе си.
Позовавайки се на буквалното корейско заглавие на драмата („Островът на съкровищата“), Пак Хюн Сик описва предпоставката на драмата, като казва: „Мисля, че всеки има свой собствен „остров на съкровищата“, независимо дали става дума за успех в кариерата или сумата пари, която искат да направи. Но какво се случва, ако моят остров на съкровищата е същият като този на някой друг? Когато нечий остров на съкровищата е изложен на риск да бъде превзет, това показва колко свирепи, безмилостни и дори жестоки могат да станат хората. Това е, което изследва това шоу. Желанията и амбициите на индивидите се сблъскват, което води до неконтролируеми събития. Докато снимах, прекарах много време в размишления върху това кой е моят собствен остров на съкровищата и какви цели трябва да преследвам в живота.“
Когато го попитаха за ролята заедно със старшия актьор Хео Джун Хо и как портретът на Пак Хюн Сик на неговия герой Seo Dong Joo изглеждаше спокоен и недооценен, той отговори: „Беше чест да работя с Хео Джун Хо. Научих много от него, но видях Yum Jang Sun [героя на Heo Joon Ho] и Seo Dong Joo като герои с различни енергии. Вместо да мисля, „Ще излъчвам енергия, която няма да бъде претоварена от Yum Jang Sun“, аз се съсредоточих върху това да остана верен на емоциите на Dong Joo. Тъй като Dong Joo е склонен да обмисля нещата, аз го представих със спокойно поведение. В крайна сметка мисля, че контрастът в нашите енергийни нива помогна за създаването на напрежение в нашите сцени.“
Описвайки героя си, Пак Хюн Сик каза: „Виждам го като малко арогантен. Той има фотографска памет, така че когато види сцена или документ, сякаш се запечатва в съзнанието му. Той е уверен и използва уменията си, за да преследва амбициите си. Но въпреки че е умен, не винаги е мъдър и понякога накрая сам се притиска в ъгъла.
Когато му беше казано, че мнозина вярват, че този проект може да бъде повратна точка в актьорската кариера на Пак Хюн Сик, актьорът отговори: „Надявам се. Всъщност исках да поема подобна роля в края на 20-те си години, но не се случи. По онова време си мислех, че съм възрастен, но гледайки назад, вероятно все още бях малко незрял! След като се върнах от армията и натрупах повече житейски опит, се озовах в проект като този и съм благодарен за това. Мисля, че преминаването през трудности помага на човек да узрее. Когато гледах монитора този път, забелязах колко много се е променило лицето ми. Имам чувството, че има точното време за всичко."
Когато го попитаха за целите му като актьор, Пак Хюн Сик каза: „Има много роли, които искам да поема, но ако се замисля за моята идентичност и пътя, който съм следвал досега, трябва да кажа Джеймс Макавой в „Split“ на М. Найт Шаямалан. Като актьор искам да се освободя от един фиксиран образ и да го надхвърля.“ Освен това той обясни: „Намерих неговото представяне на множество личности в „Split“ наистина забележително. Не е задължително да искам да играя такава роля, но искам да бъда актьор като него – някой, който постоянно търси нови предизвикателства и винаги е нетърпелив да расте. Най-вълнуващите и възнаграждаващи моменти за мен идват, когато се стремя да се освободя от собствените си преживявания и емоционални граници, стремейки се да стана по-добър актьор.“
Когато го попитаха дали актьорската игра е това, което Парк Хюнг Сик харесва най-много в момента, той отговори: „Докато играех на снимачната площадка, никога не съм си мислил „Това е толкова забавно“ или „Толкова се забавлявам“, но хората около мен често казват, че изглежда, че си прекарвам страхотно. Така че осъзнавам, „О, трябва наистина да се наслаждавам на това.“
Пълното интервю на Park Hyung Sik и снимки могат да бъдат намерени във февруарския брой на Singles Korea. Междувременно премиерата на предстоящата му драма „Buried Hearts“ ще бъде на 14 февруари от 22:00 часа. KST.

Не само красиво и талантливо, но и умно момче. Heart

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 15:25 от profi_1

# 590
Профи, коментарът ми не беше насочен към теб Hug. По-скоро да дам малко яснота за тези, които ще подхоят с определено очаване към Ханът и да не останат излъгани. Самият сериал сам по себе си не е лош и си има своите почитатели. Аз също го гледам. Просто не би трябвало да се сравнява със Скандалът.
А, класиките, те си стават такива заради съдържанието и добрата игра на актьорите, независимо кога са излъчени.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 16:14 от 2в1

# 591
  • Варненска клюкарка
Профче мисля че Ханът няма да ми хареса, никак не си падам по костюмните- на Лунната светлина стигнах до 3 та серия, на Хуаранг харесах само момците, двете ми най неприятни актриси играят там.

Благодаря за интервюто на Шики. Явно гледайки тийзъра усещането ми е било такова за което и той говори - че за пръв път играе такъв образ, много различен от предишните му роли. Странно съвпадение, че новите им проекти с любимата му колежка Парк Бо Йонг ще имат премиери на 14.02. Или пък не е случайно hahaha

# 592
Исторически костюмни не харесвам. Но изгледаните от мен са по-скоро форма на азиатски приказки, с юношеско-романтичен привкус, малко напомнящи за тримата мускетари. Като си имат дворцови интриги, борба между доброто и злото, задължително скъпоценен предмет, дето поне две различни страни искат да го имат, борбени младежи, призвани да постигнат справедливостта и задължителните стрели на Амур, успяващи да се промушат нейде измежду размахванията на мечове и надиганията на чаши с мекчу или отрова. Всеки момък, правещ се на мома, и всяка мома, правеща се на момък, са добре дошли в сюжета. Просто действието не се развива в настоящето Wink. Аз така възприемам нещата.Joy

# 593
Бел, по принцип не харесваш исторически или просто не си попадала на нещо, което да ти допадне?

Профи, корейчетата и те имат адаптация по Тримата мускетари. Ако някога решиш, можеш да му хвърлиш едно око. Приспособили са го според чосонската история, но се е получило симпатично. Жалко само, че беше предвиден уж за 3 сезона по 12 епизода, но си остана само с първия. Така и не снимаха другите два. Но и така си има приемлив край. Финалът му не е в нищото.

А "историческите", които се основават на действително съществували личности и събития, също си имат своето очарование. Стига, естествено, човек да харесва такъв жанр.
От трите костюмни, които следя в момента The Queen Who Crowns е такъв. Доволна съм за сега от това, което виждам. Една жена, която не е само придатък на краля и безгласна буква. Направо си е "сив кардинал".

# 594
  • Русе
Не може само 3-те да си бъбрите! Joy Дори в камерния танц "Клюкарки" те са 4?! Та...влизам в роля...Stuck Out Tongue Winking Eye
"Тримата мускетари" на мен много ми допадна и не съжалявам, че послушах 2в1! А и видях вече познати , гледани артисти в нова светлина. Проф, опитай! Пък и нали ме съветвахте преди почти 2 години - принципа на 3, 5, 7?!
"Кралицата" ще я оставя за по-нататък - сега започнах "Травматологичен център". Започна като екшън + комедия, но едва ли ще спрат с типа жанр, не го вярвам. Във всеки случай Джин Джи Хьон(Хън - Хюн) тук е нещо различно от последната му "романтична" роля.Май повече му отива като практичен циник и работохолик. На 2-и епизод съм и няма да бързам с препоръки.
Китайският "Божур" е към края, добре върви, но имам някакво предчувствие за обичаен китайски финал...пу-пу...няма да казвам! Close

# 595
Травматологията и аз го почнах, но успях само с първи епизод, че един малък бандит беше при мен днес. Чу Джи Хун е във вихъра си тук. Направо ги разбива. Очаквам с интерес какви докторчета ще направи от младоците.
Любимец ми е още от Дворецът. Няма да споменавам по-новите му сериали, но бих ви препоръчала да пробвате и по-старите му заглавия - Демон, Маска, Хиена, Five Fingers. А в The Naked Kitchen имат страхотна сцена с Шин Мин А newsm53.

# 596
  • Русе
Голяма бяла птица съм, признавам! Rolling Eyes Не стига, че му обърках всички имена, ами и не го познах от "Дворецът", който приключих преди броени дни?! Frowning1
2в1, в удобен момент ще те послушам пак! Simple Smile

# 597
  • Варненска клюкарка
Бел, по принцип не харесваш исторически или просто не си попадала на нещо, което да ти допадне?
2в1 историческите от западната култура като Борджиите, Медичи, Екатерина Велика, откриватели на нови земи и т.н. ги харесвам, харесвам и филми за учени, композитори и някакви други  на тема хора с реална историческа значимост, глдем с удоволствие и версиите на Гордост и предразсъдъци, но по корейските костюмни истории не си падам, макар че точно Алено сърце ми показа пътя към Халю. Асо го гледах сега не знам дали би ми харесал толкова много, със сигурност пълнежа от принцове и някои прекалено наивни моменти нямаше да ми допаднат, но и винаги съм го приемала като приказка с няколко имена от реалната история на страната. Много ми хареса, но отдавна други ми харесват повече. Профа спомена преоблечените като момци моми, пък аз точно на такива неща много се дразня, с обратното нямам проблем, защото  преоблечените момци сигурно ще ще са ми забавни. От прецъканите набързо за да придобия представа дали да ги започвам, много често виждам поредната бедна девойка умна и доба, омагьосала някой принц/крал или беднияк оказал се с кралска кръв, В костюмните виждам и прекалено много грим и са ми някак еднакви като визии, в масови сцени с тези абажури по главите трудно ги различавам....
Много ми хареса началото на Господин кралица, ама докато го имаше съвременното съзнание, а после като взеха да се омотават в някаква любов загубих интерес. Преди това почти щях да гледам един костюмен с Роун, но после си казах че не си струва да ми докривее актьора, защото не си падам по жанра.
С най голям шанс за харесване са ми истории развиващи се през настоящото хилядолетие, като съм харесвала и с фантастични елементи и без.

От днешните новини за мен най интересните са свързаните с Усокчо и Хе Юн. Този път става дума как
 някои от фанатизираните им фенове свалиха тяхна реклама от метрото. Пише реклама, но за мен не е точния термин, или преводът не е точмен - представляваше постер с няколко техни кадъра - 2 от рекламната кампания на сериала и един от наградите преди 3 седмици, но от телефона няма как да донеса въпросните постери. Победили са в някаво поредно проучване, или гласуване и така са се оказали в метрото..... Нейните фанатизирани фенки са започнали с въпроси защо са заедно (все едно не са виждали тези кадри в сериала или на наградите)   и много са омазали нещата.

Това е последната статия с новината за свалянето на рекламата. Другаде вчера срещнах че масло в огъня са наляли и фенове на айдъли но от телефон копирам ужасно трдно, трябва да го правя на всеки абзац, защото следват реклами които прекъсват маркирането на текста. Изводът е че в Корейските шоу среди с такива фенове,  на някои селебрита врагове не им трябват....

Реклама с участието на Byun Woo Seok и Kim Hye Yoon беше премахната след олаквания "Зашщо са заедно?"
Рекламата в метрото включваше актьора Byun Woo Seok и актрисата Kim Hye Yoon, трябваше да бъде премахната поради оплакване от фенове, които не искаха да ги видят заедно.
Анулирането на рекламата се дължи на конфликт между фенове, които подкрепят двамата актьори и такива които не ги подкрепят. Рекламна агенция Giftree излезе с официално изяление по този повод. На 23 януари Giftree направи съобщение на своята официална страница в социалните медии
"Бихме искали да съобщим защо рекламата с участието на Byun Woo Seok и Kim Hye Yoon, която беше гласувана първа през ноемврийския сезон беше премахната. Компанията получи повече от 40 оплаквания с питане "Защо са заедно?" Според вътрешната политика на компанията дори една жалба изисква рекламата да бъде премахната, так че трябваше да я свалим незабавно"
Giftree добави: "Опитахме се да рекламираме отново, но постоянните олаквания направиха това невъзможно. Нашият дизайнер дори промени проекта и го изпрати на всички метростации за преглед, но той беше отхвърлен по същата прична. Транспортната администрация предложи нова версия, в която Byun Woo Seok и Kim Hye Yoon ще бъдат показвани за по 10 секунди, надяваме се че това ще реши прблема. Казаха ни, че  засега обаче обявата не може да бъде пусната, тъй като още се получават оплаквания"
Giftree допълнително обясни: "Ако оплакванията продължат,  Byun Woo Seok и Kim Hye Yoon  може да не могат да пускат реклами чрез нас или дори изобщо да не могат да имат реклами в метрото. Искрено молим феновете да спрат да се олакват и да проявят разбиране."
 Byun Woo Seok и Kim Hye Yoon получиха мног внимание за главните си роли в драмата на tvN "Grab Seon Jae аnd Run"  Те бяха представени в реклама на Giftree като най-добрите победители в гласуването "Драаматична двойка, която бихме искали да срещнем отново". Първначалн беше планирано рекламата да бъде поставена на станция  Konkuk University на линия 7 от 13 до 27 януари.

На това му се вика с много любов да провалиш работата на любимците си. Но ми се струва прекалено инфантилно да се реагира така дори за едно единствено недоволство, както пише че и едно да било оплакването щели да прекратят реламата. То винаги ще има поне едно, а на фона на многомилионен Сеул изливащ се всеки ден в метрото и 40 мрънкачи с колкото е трябвало да се съобразят не са много. Това дори може да не са фенове, а конкуренцията, която също иска тези реклами.  В свързани статии пише че УСокчо за 8 месеца е направил почти 6 млн. долара приход от реклама, За Хе Юн пише 1,5. млн.  Колкото и да са извисени корейците завистта не им е чужда.

Другото са бърз преразказ как се стигна до това,но няма как да донеса всичко изписано....
Следва за пореден път грозната част отправена към агенцията и профила на Сокчо в стил "Усок махни мръсните си ръце от нашата принцеса, тя е чиста и невинна, гледай си манекенките и стой далеч от Хе Юн..." След поредните такива подмятания и неговите фанатизирани подпалиха още по грозно че кой е гледал кяква става в душата  и под полата на Хе Юн че да знае каква е.... В следствие на това се докладват техни видеа под които се развиват такива грозни битки и видеата се блокират. Масло в огъня наля появата им на въпросните награди и поведението което демонстрираха един към друг, още тогава фенките и го награбиха що за отношение има към нея, че е неуважително към новата и работа и и че тя всеки момент ще излезе с нов проект и отнощението му и вреди. И дори че вече и е навредил, че неговото поведение към нея е провалило плануваното за другия ден интервю с нея за местен канал, агентите и я подбрали направо от наградите, веднага след официалната част и по нощите са тръгнали за летището без да остават в хотела дет се вика поне да се наспи след 5 чсовото висене на наградите. А Сокчови че дадоха хляб на медиите и клавиатурите на феновете е вярно, още излизат статии за нежоното им взаимодействие както го нарекоха, а в някакъв момент наблюдаваха на живо нещо като игра на развален телефон - Сокчови на 2 пъти имаха проблем с повикването  да си получат наградата. Първия път станаха със закъснение, защото бяха погълнати от разговора си и последни разбраха, но поне чуха, втория път нейното име го съобщиха 2 пъти а те си шепнеха нещо по ушите и изобщо не разбраха че я викат. И така се получи че Звездолин след второто повикване на нейното име каза на УСокчо, той от своя страна го каза на нея и тя тръгна малко колебливо към сцената, всичко това камерите го видяха...  Накратко в директно излъэчване зрителите наблюдаваха нещо като развален телефон и много различно от други награждавания които минаха предните дни Joy Докато си седяха по местата бяха ги разделили на един метър един от друг, при другите присъстващи  около тях нямаше дистанция, явно изискване на агенциите им, да стоят далеч един от друг, но по някое време седнаха много плътно, до степен че тя нямаше къде да си разположи роклята а той си прибра сакото за да не седне тя върху него, тъкмо се наместиха и почти веднага дойде някой от отговарящите за органицацията да им каже да се раздалечат, явно агентите им се задействаха веднага Joy Видимо не им беше позволено дори тя да го хване под ръка на излизане към сцената, както правят други наградени двойки, но пък спонтанната му реакция беше да обгърне талията и, макар и за миг, но камерата го улови, а то  отива доста отвъд хващането под ръка, а медиите се убиха да ограждат в кръгче въпросната ръка... Joy И с още един куп примери едни много се зарадваха на това което видяха, но други го обърнаха на лов  на вещици като основно хейта го отнесе Той. От това което видях тези дни направо зорлем ще вземат да ги скара,т или разделят, ако има нещо повече. Агенциите им все още мълчат, но коментират че е по-скоро като затишие пред буря, явно обмислят каво да кажат, ама да му вземеш работата на един кореец вече е много сериозно, особено пък и заплахата изобщо да не могат да рекламират в метрото, та те са лица на куп брандове и появата им предизвиква много шум т.е. може да носи много пари, то и затова той е все по първите места в такива класации. Едно от видеата 10на секундно как и намества микрофона за 2 дни направи 5 млн. гледания, коментират че ако всяко гледане беш долар....А продължават да се бълват видеа и сега с това което се случи онзи ден и вчеращното сваляне на въпросната реклама не се знае каква ще е реакцията на други рекламодатели. Всичко това заради няколко дето не знаят на кой свят са... по добре да им бяха изпратили обчайнитае траурни венци и да се спрат до там....

тук се вижда плаката в метрото, ми нищо особено не е кадри които са виждали и преи
.https://www.youtube.com/shorts/jFYEPwUJ_cc

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 23:38 от Беллора

# 598
Божке, какви са тия рекламни агенции, дето се огъват под всяка плюнка!
Истерясалите фенове изобщо не искам да ги коментирам. Ама явно не само на феновете им е бъгнат чипът. Както беше писала Крисс, има нещо в млякото им.
По тези географски ширини и дължини не са ли чували, че кучетата си лаят, ама керванът си върви?!

# 599
  • пустинен пъпеш
Погледах малко финландците и моментът,в който Ча мие хубавата си гъста коса с  явно доста студена вода от маркуч за поливане(на кадрите  го обграждаха в  кубче лед),при това наистина я изми,първо Lee Je Hoon му поливаше да я навлажни,след това я намаза обилно с шампоан(нямаше продуктово позициониране) и накрая я изплакна,като вече сам си поливаше с маркуча.Подробно разказах,защото бях чела и за Lee Seung-gi ,че всяка вечер мие косата си дори и със студена вода.
Та да го свържа с коментирания по-горе натиск на феновете на актьорите/сите върху личния им живот.Тези мъже и жени са вложили толкова сили и енергия,за да работят в професията,а се налага освен всички усилия,които полагат още от юношеска възраст,да търпят и подобна намеса в личния и в професионалния им живот.Например в MDL  за шоуто на финландците спорят дали Lee Je Hoon (40г.) наистина не може да опържи яйца,да бели лук(живеел при родителите си) или е по сценарий.И напомнят,че работят от 15-годишни  ,и им остава малко свободно време.

Общи условия

Активация на акаунт