АС и други романтични К-драми - тема 12

• 19 558
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Хьорито много я харесвам с Бо в Отговор 1988г. В сериала й със Съни и УСок героинята й стоеше по-добре до УСок - бъдещият крал любител на алкохола, отколкото до Съни - екранният й любим, но смятам, че там героинята й беше по-постна заради сценария.
Стана ми любопитно с какво дразни в Съквартиранта ми е Гумихо. Интересен е актьорския състав на сериала. Мернах и По сред актьорите. Май се навих да го загледам когато ми се отвори възможност.

# 196
  • Русе
Никой не споделя за "Marry you", "Г-жа Ок" и "Love your enemy"...
Lee Yi Kyung, познат ни от "Омъжи се за съпруга ми", в "Хайде да се оженим" прави интересна роля. Впрочем темата е много "актуална" за момента - запознаване на 2-ма с  цел брак. Joy Сериалът дава подвеждаща информация за лековат, но не е. Гледа се леко, има забавни и  приятни за гледане моменти, а походката му на пингвин...не знам, нарочно ли е изиграна...допълва образа му по интересен начин.
"Г-жа Ок" както писах, започна интересно. Въведоха ни в историята й в началото и ни запознаха с някои герои. Не знам защо, но ГГ-ня с грима и маниера на игра ме подведе, че ми и заприлича на артистката от "Тайна", а то се оказа друга, Им Джи Йон, приятелката на И До Хьон. Както и да е. Чакам превод на 2-и епизод.
За "Да обичаш врага си" още нищо не мога да кажа, те само се карат, а постоянно мислят един за друг. Не виждам кога ще свърши тази война?! Joy
Белл, "Телефонът" ме взриви и , без да искам и без спойлер, нахвърлих мнения, въпроси и впечатления. Ще се въздържам вече, не беше правилно от моя страна. Все едно не разрешавам друго мнение, а не е така. Беше импулсивно.

# 197
  • Варненска клюкарка
Уин, не се въздържай, аз обичам да знам детайли предварително, за да не взема да пропусна нещо. Не можах да го изгледам този следобед, тъкмо си направих едно кафе и се наредих пред компютъра и останахме без нет за 3 часа. Та утре пак ще го гледам късно вечерта....

Крис, не съм я гледала в роля, но имам представа коя е, по едно време доста хейт отнесе за личния си живот.... През юни когато я гледах в канала и където интервюираше У Сокчо бях писала че такъв неприятен и фалшив смях като на водещата т.е нейния не бях чувала, дет се вика дори не можа да го изиграе както трябва. Помня преди време 2в1 беше носила клюки за скандала им с Хан Со Хи, тогава я видях за пръв път, двете си вадеха  кирливите ризи по мрежите, не можеха да си разделят гаджето на Хьори. Другата го отмъкнала и всичко което може да произтече от това се оказа в устите на хората. Мисля че в началото на тази, или края на миналата година беше, не можеше човек да цъкне на търсене на някакво корейско съдържание, без да му цъфнат имената на тези две дами в стил "нови подробности за...".  Та нямаше как да не и запомня името. После и на двете рязко им дойде акъла в главите за обция, или се намесиха агенциите им и нещята утихнаха... После като намерих жената на Принц лимон при рускините, дето сега живеят в ЮК, тя доста я беше обсъждала в едно видео заради хейта който  отнася от сънародниците си и по други поводи.

Забравих да ти кажа че едно от нещата с които Тайланд е известен с БЛ индустрията си  та не е чудно на какви филми попадаш.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 20:01 от Беллора

# 198
  • пак на Рив Гош
Уин, на мен "Да обичаш врага си" ми е от типа на "Пивоварите" - симпатичен ром-ком, хубав каст (даже този във "врага" ми е една идея отгоре), мозък на шкафчето и приятно прекарани 20ина часа.
"Госпожа Ок" я няма (още?) в моя Нетфликс, та не я следя. Като цяло и не ми е в списъка за приоритетно гледане, та ако Нетфликс ми го отпусне, може да му хвъря око, ако ли не, здраве да е.

"Съквартирантът ми е Гумихо" го гледах основно заради Jang Ki Young, от когото бях останала с хубави впечатления от Seach WWW. Но като цяло сериалът ми беше приятен за гледане.
Мернах и По сред актьорите. Май се навих да го загледам когато ми се отвори възможност.
Рори, ако По е Go Kyung Pyo, не си заслужава само заради него да го гледаш (ако друго от сериала не те е заинтересувало). Ролята му е епизодична, появява се на екрана за сравнително кратко.

# 199
  • Варненска клюкарка
Дрехи и аксесоари в първите 2 серии на Телефонът

https://youtube.com/shorts/UhQsvAN3uhU?si=xMB4dDBEutA1AS8B

# 200
  • Русе

Та...за "Телефона" ми е думата...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 201
  • пак на Рив Гош
Та...за "Телефона" ми е думата...Stuck Out Tongue Winking Eye

Гледаш го основно заради сюжета, нали? Joy

П.П. Тази сутрин видях в МДЛ, че IU и У Сок ще са главни в сериал с работно име Wife of a 21st Century Prince (Съпруга на принц от 21ви век). Действието се развива в свят, където Корея е конституционна монархия. Планира се за излъчване през втората половина на 2025та.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 08:46 от Роца

# 202
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тъкмо влязох да нося същата новина.
IU и Byun Woo Seok са потвърдени да участват в предстояща романтична K-Drama.
В официално изявление от Kakao Entertainment, както IU, така и Byun Woo Seok са потвърдени за предстоящата K-Drama 21st Century Prince’s Wife на MBC. K-Drama ще разкаже историята на жена чебол, която има всичко, но в рамките на обществото, изглежда сякаш е обикновен гражданин и човек, който е тъжен, защото макар да е син на крал, той няма нищо.
IU ще играе главната женска роля на Sung Hee Joo, втората дъщеря на конгломерат и е пълна с красота, блясък и желание да излезе на върха на всичко, което прави. Byun Woo Seok ще играе главната мъжка роля на принц Иън, вторият син на краля, който има статут на кралска особа, но нищо друго. Нещата обаче се променят, когато двамата се срещат за първи път.
Съпругата на принца от 21-ви век е планирано да бъде излъчен чрез MBC през втората половина на 2025 г.

Нямам усещането двамата да си подхождат на екрана. АйЮ е някак със студен тип излъчване. Може да излезе и успешен сериал, но не мисля, че ще им се получи химия, каквато по отделно всеки от тях имаше в АС и Бегача.

# 203
  • пак на Рив Гош
Профи, честно казано, и аз леко повдигнах вежди като видях двойката. Но пък може да им се получи и да изненадат приятно драгия зрител.
Това ще е втори сериал за АйЮ за догодина, доста работа й се струпва Grinning.

# 204
По, Пьо, да, него имам предвид. Един от любимците ми на които по принцип преглеждам филмографиите. Затова като го зърнах в каста, наред с неприятните впечатления на Крис от Хьорито, която харесвам от другия им общ като участие сериал вниманието ми беше привлечено към Съквартиранта гумихо. Но това че По е с епизодично участие определено се отрази на интереса ми към сериала, така че май да, той е бил основния магнит.

А кой е първия сериал на Айю? Този с Бо ще го излъчат 25г , но вече е заснет и няма да е чак толкова натоварена откъм актьорстване.

# 205
  • Варненска клюкарка

П.П. Тази сутрин видях в МДЛ, че IU и У Сок ще са главни в сериал с работно име Wife of a 21st Century Prince (Съпруга на принц от 21ви век). Действието се развива в свят, където Корея е конституционна монархия. Планира се за излъчване през втората половина на 2025та.
Ох, преди няколко месеца бях писала за секундните им сцени от АС че 2 видеа са събрали по над 1,5 млн гледания в Шортс и нейни фенове се шегуваха с периодичните фенски акции за продължение на АС. Пожелаваха си ако можело да не е продължение и да не е с нея, защо да не било АйЮ + Усокчо. А някой беше написал че 100% продължение на АС няма да има, но 200% че в бъдеще ще ги съберат АйЮ и УСок. То пък много бързо познаха Joy И аз нямам добро усещане за тях като за екранна двойка, тя наистина е хладна и дори летаргична, той пък има нужда от някоя дето е по-енергична....
Преди 2-3 седмици агенцията му отговаряше на въпроси на фенове защо се бавят с избора на сериал, по думите им четели сценарии всеки ден, опивали се до минимум да сведат щетите за кариерата му и че трудно би постигнал отново такъв успех, да чакат и да имали тъпрпение, правели най доброто...

# 206
неприятните впечатления на Крис от Хьорито
Рори да уточня, надявам се за последен път. Нямам неприятни впечатления от Хьо-ри, ри-хьо, котьо .............  и т.н. Тя може да е прекрасен човек или пълно кАко. Това не ми влиза в работата. Коментарът ми е за работата която е избрала и това как я върши /лично мнение, на непрофесионален критик, до момента в който количеството изгледано не се приеме със закон за качество в преценката/.  За мен няма значение красив или грозен /щом Господ така го е създал, така трябва да бъде/ но след като си избрал професия в която ще те гледат хора и трябва да ги убедиш с физиономията си, че това което се случва е за рев или за хилене , е ползвай я тази физиономия.
Същият сериал - ГГ по сценарий е беземоционален пън, срещна се с майката на девойката и го дават как му клепват ушите /буквално се вижда движение/ Grinning  как да не се разхили човек.

# 207
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
... /лично мнение, на непрофесионален критик, до момента в който количеството изгледано не се приеме със закон за качество в преценката/. 
Аз съм "ЗА" да се. Joy

# 208
неприятните впечатления на Крис от Хьорито
Рори да уточня, надявам се за последен път. Нямам неприятни впечатления от Хьо-ри, ри-хьо, котьо .............  и т.н. Тя може да е прекрасен човек или пълно кАко. Това не ми влиза в работата. Коментарът ми е за работата която е избрала и това как я върши /лично мнение, на непрофесионален критик, до момента в който количеството изгледано не се приеме със закон за качество в преценката/.  За мен няма значение красив или грозен /щом Господ така го е създал, така трябва да бъде/ но след като си избрал професия в която ще те гледат хора и трябва да ги убедиш с физиономията си, че това което се случва е за рев или за хилене , е ползвай я тази физиономия.
Същият сериал - ГГ по сценарий е беземоционален пън, срещна се с майката на девойката и го дават как му клепват ушите /буквално се вижда движение/ Grinning  как да не се разхили човек.
И аз нямам предвид какъв човек е, дали е красива, грозна, слаба или дебела и грам не ми пука дали е замесена в скандали, с кой си ляга, как се смее и т. н. На мен Хьорито ми хареса като актьорска игра в Отговор 1988г. и имах предвид, че привлече вниманието ми с това, че не харесваш актьорската й игра в Гумихото.
И аз имам предвид единствено и само работата й като актриса и никъде не съм споменавала как я възприемам като човек, жена и т. н. Не си избирам нито любимците, нито сериалите за гледане, нито любимите сериали според визията на актьорите, рейтинга им или нещо друго различно от актьорската им игра и емоциите които предизвикват у мен актьорите и сериалите. За протокола - гледала съм Хьорито в два сериала.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 15:52 от Рори72

# 209
Ок, моя грешка. Не се сетих за разликата м/у не харесва , и не харесва играта  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт