АС и други романтични К-драми - тема 12

• 20 307
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Току що изгледах Пилот и ... 1.не се засмях нито веднъж; 2.краят не ми допадна, с изключение на камеото на Канг Ха Нъл (8-ия принц). Гледах филма с топла усмивка, но без да ми е чак смешно. Даже ми беше мъчно за всеки от героите. Вероятно тръгнах с грешна нагласа, че ще гледам комедия. Всъщност видях хич не леките неща от живота, пречупени през комична призма. И ми беше криво, че ни оставиха у мъглата с края. Не усетих постигна ли щастие ГГ накрая или просто постигна оцеляване. Филмът е хубав, но е кофти да се тръгва към него с предварителна нагласа.

# 451
  • Варненска клюкарка
"Проучване" за любим корейски сериален герой на 2024та (до голяма степен съм сигурна в резултата Joy) - https://www.instagram.com/reel/DECmMuIijU8/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==
Роце, почти съм сигурна и аз кой ще е, то няма класация без него и ако е след първото място ще съм леко шокирана. Единия път в някаква седмична/месечна за популярност започвам да им чета имената от към 5-6то място че напред са айдъли - бре няма го, викам си това беше, връщам се пак от 1во, а той на първото, айдълите след него Joy За УСокчо говоря. така е от половин година.
Изгрева е дввойно удоволствие заради озвучаването с песента на Абба, същата която нагоре е сложила Проф. А арката направо се изгуби сред огъня на фойерверките Heart Предполагам и Айфеловата кула е била така  Crazy
Нас снощи така ни обгазиха че фойерврките не видях защото веднага се прибрахме вътре, но въпреки краткия ми престой на терасата днес продължавам да покашлям smile3517  Някакъв ненормален уцели терасата на зълвата с димка  чак съседи взеха да тичат от горните по долните етажи да проверяяват по апартаментите дали не горим.

Проф като видях вашата версия и на корееца разликата е от пръв поглед - в черно и в прозрачно стъкло, но със сигурност има и още няколко вида. Соваж на сина е категория Parfum без eau отпред, но за бала му подариха и версия на същия парфюм само че категория Елексир, това нещо е с над 30% масла, ама никак не ми допада. Но за Соваж още в Кингленд пуснаха 3 изречения че е много популярен сред младите корейци, сега и рускинята го каза, определено личи когато някой е минал наскоро през асансьор/ сграда парфюмиран с него, не може да се сбърка с друг. Мен никак не ме бива да отгатвам отделните аромати които създават крайния продукт...
Искаше ми се да видя и какво използват корейките, но просто като съм запазвала видеото, както понякога се случва от линка цъфна друго... Хич не мога да гадая за съставки, просто харесвам нещо и не го мисля в подробности, от години ползвам едни и същи но така и не успяват да ми напълнят душта, защото двата ми любими аромата от години са спрени от производство....Ще взема да го видя това флорентинското Мелограно дето е в топ 5, все ще има защо...

# 452
Белл, дори и на парфюма, който ползвам основно в момента, му направиха толкова много вариации, че вече не съм сигурна, коя точно е първоначалният оригинал, т.е. моята. По шишето изобщо не мога да ги различа, явно вече не ми е толкова пъргаво окото и бърз ума, за да дефинирам разликите. Joy
Скрит текст:
Любимият ми аромат не само вече не се произвежда, но и марката я няма в парфюмопроизводството след някакви корпоративни продажби/сливания/поглъщания и т.н. в края на миналия век. За сметка на това бих могла да изненадам участничките в темата "Редки и изчезнали парфюми" с какви антики разполагам Wink. При това на някои от тях шишетата са пълни поне до третината. И не са си променили аромата, за разлика от по-съвременните парфюми, които не могат да устискат повече от 5 години, най-много 10. Имам един такъв, който обожавах, на Том Тейлър, и много си го "скъпях". Уви, вече не е онзи аромат, а направо усещам гадната химия в основните му съединения.
Намерих блог с ето тази статия за 10-те най-продавани дамски парфюма в Ю.К. - https://blog.naver.com/lasolitaire/223193689855 Текстът, който може да се копира, ако намерите такъв, може да го метнете в Гугъл преводача. Но и картинките говорят достатъчно сами за себе си.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 20:06 от profi_1

# 453

И, лично от мен - малко "луксозни" коледни парижки украси: https://youtube.com/shorts/R3RPVGmZLNQ
Впечатляващо. Предполагам заснето от теб ☺️

Цитат на: Роца
"Проучване" за любим корейски сериален герой на 2024та (до голяма степен съм сигурна в резултата Joy) - https://www.instagram.com/reel/DECmMuIijU8/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==
Без регистрация не мога да видя какви са предпочитанията, но залагам на Сон Дже  

Белл, аз пък точно първият Диор много добре го знам. Поне интенз версията му. Снимах го току-що на фона на рисунките на Симеон.

Дядо му си го закупи, след като завидя на големия зет с какво се пръска Joy.
Разсмя ме болднатото 😂😂😂 Обаче така си го описала...
И се вгледах в рисунката на Мони, която е на заден план - богато въображение има детето, поне четири вида снежинки видях и учудващо прави линии (ако не са използвани чертожни инструменти). Също ми направиха впечатление и топките, които вместо да са на елхата хвърчат във въздуха. Със сигурност е имал нещо предвид. 😅
Често ме карат да правя съчинение по картинка, та мине ли ми пред очите детска рисунка задължително разглеждам внимателно 😂

Да оставя нещо и аз в първия ден от 2025-та

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 21:40 от Margarita N.

# 454
  • пак на Рив Гош
Впечатляващо. Предполагам заснето от теб ☺️
Марги, благодаря ти . Да, аз съм ги снимала, обичам парижките коледни украси Joy.
В канала имам и клипче от светлинното шоу на голямата елха под купола на магазина Galléries Lafayette, ако на някой му е интересно:
https://youtube.com/shorts/ngwYfrippcw

А "проучването" затова е в кавички, понеже не е класация, а по-скоро изброяване на Главните от по-популарните сериали през годината (и начин за събиране на лайкове и коментари Joy). Та там поред са всичките: "Бегача", "Телефона", "Планктона", "Съседите", "Семейството по избор", "Кралицата на сълзите", "Мафиота", и "Куфара"... всяка от нас може да си избере поне един (или няколко Joy). Излишно е да казвам, че моето сърце е при Telephone

Профи, благодаря за статитята за парфюмите Hug. Беше ми интересно да видя, че Aesop, за които знаех, че са популярни в Япония, са също популярни и в Корея. Diptyque имат доста хубави аромати, аз имам няколко ароматизирани свещи от тях и парфюмни мостри (сега ще ида да проверя дали нямам и от известните в Корея Joy). Интересно дали се парфюмират по много, или съвсем малко (като японците).
Моят любим аромат е хептен "ширпотреба", но ми е първият парфюм "за възрастни", който си купих преди 25 години и винаги си имам по един флакон (J'adore на Диор... абе, Диор си ми е слабост Joy).

# 455
Редактирано.
--------------------------------------------------
Марги, ами така си беше, така го написах Joy
А на Мони вече два пъти му публикуват рисунки в списанието Нешънъл джиографик. И рисунките му са на нивото на децата по-големи от него с по 2-3 години. Не ползва чертожни инструменти, ама сам какви карти на съкровища си рисува, с пътища, прави, завои, осови линии, пешеходни пътеки на кръстовищата ... Crazy  Местата на съкровищата са отбелязани с кръстчета Wink.
А в рисунката на задния фон, конкретно, и татко му май е замесен, че някой е пробвал всичките флумастери преди Мони да почне елхичките. Копродукция е. Joy

Роци, аз така някога залепнах на Ланкомската Черна магия, онази с кръглото черно-оранжево. Магията я захвърлих, че с нея хич не ми вървеше. Не ми беше любима, макар и много да я харесвах. Но и днес залепвам за техни аромати. Не ми е важно да ми е нишово и/или популярно, а да ми харесва, ако ще и само 20 лв да струва. И да не ми докарва алергични реакции и пристъпи. Че на дядото едно синьо-зелено Булгари направо ми изважда дробовете през трахеята, след като ми е изчегъртало носоглътката. Ароматът му принципно изобщо не е лош, но има някаква адски гадна за моя организъм нотка, с която изобщо не мога да се спогодя.
Ей ти да почетеш малко за корейски брандове парфюмерия, може да ти е полезно, освен интересно.
 https://www.hostlessblog.com/koreandramaperfume/
П.П. Ако в сайта на едната от марките лицата ви се струват познати, не се чудете. Точно Джейни от БлекПинк и Сокчо са.

---------------------------------------------------
Сокчови -
https://www.youtube.com/shorts/JacwHyAm490
https://www.youtube.com/shorts/uQLQyscB9ms

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 08:46 от profi_1

# 456
  • Варненска клюкарка
Профче, браво на Мони, да ви е жив и здрав  Flowers Four Leaf Clover

Благодаря за линковете, беше ми интересно, на мен всичко свързано с живота и бита накорейците ми е интересно.  Ако ти попадне и класация подобна на дамските какво купуват най много мъжете в ЮК, метни и нея..
На Роци да кажа за количеството аромат което слагат корейките - според тази руска влогърка на която бях попаднала живееща от много години в ЮК, по въпроса  думите и бяха в смисъл "да се чуди човек парфюм ли е, или така му се е сторило, като полъх, едва доловим аромат" т.е.  не се поливат с ароматите, а мъжете май точно обратното Joy

Друга рускиня беше писала че повечето модели дрехи се произвеждат в няколко основни цвята- черно, сиво и бяло, от останалите млечни и пастелни, много рядко нещо ярко или лъскаво.това за местните производители, от световните брандове са наобратно, купуват дрехи с емблеми големи като пътни знаци.

Скрит текст:
Като сте започнали да си кажа и аз за липсващите ми от години аромати - номер едно за всички времена ми е  Венеция на Лаура Биаджотти. Преди 17-18 г пуснаха лимитирана серия само за колекционери и успях да си купя  едни 20 мл. но реално не разбрах кога го спряха, някъде в ранните 2000 години беше. Попадам на него по сайтове но после се оказва че информацията е стара... Другия който също много харесвах беше Лайт на Трусарди, просто в един момент като го потърсих и повече не намерих, появи се нещо на марката с име Дей лайт но ароматът не ми хареса. От линка на Проф с 10-те ползвам Шанс на Шанел, но в класцията е розовата течност а моя е кехлибарената, т.е. не е точно същия....

# 457
Белл, уви единствената събирателна статия за харесваните мъжки аромати в Ю.К., която успях да намеря е от края на лятото на 2023 г. ,т.е. не е най-актуалното нещо на света. Но пък поне е показала плановете за агресивното налагане на Диор Соваж, които вече ги видяхме реализирани. Но ето ти едно кратко видео - https://www.tiktok.com/@brutechoi/video/7286844755995086086
А ето я и статията - https://pulse.mk.co.kr/news/english/10818205
Скрит текст:
Пазарът на мъжки парфюми в Корея се разраства бързо, тъй като все повече мъже прегръщат парфюмите като фино, но изискано средство за изразяване.

Според данни, получени от Maeil Business Newspaper във вторник от Beauté Research, глобална агенция за проучване на пазара за красота, размерът на корейския пазар на парфюми за мъже се е увеличил с 15 процента през първата половина на тази година, достигайки 34 милиарда вона (26 милиона долара). в сравнение с преди година. За сравнение, пазарът на дамски парфюми се разшири само с 2,8% през същия период.
Пазарът на мъжки парфюми вече е отбелязал ръст от 35,1 процента спрямо 2021 г., достигайки 63 милиарда вона през 2022 г.
С бързия растеж на пазара марките за красота за мъже засилват усилията си да привличат клиенти от мъжки пол, като подобряват своите линии парфюми за мъже. Сред луксозните линии мъжете потребители са склонни да гравитират към опциите от висок клас. Марки като Dior, Armani и Ralph Lauren са особено популярни. Dior предприема значителни стъпки на пазара на мъжки парфюми, като отваря първия си изскачащ магазин за мъжки парфюми в Корея следващия месец и засилва маркетинга на парфюмите си за мъже.
Dior Beauty Korea планира да пусне специален изскачащ магазин за Dior Sauvage Eau De Parfum в Lotte World Tower Mall от 15 септември до 9 октомври. Изскачащият магазин не само ще демонстрира цялата гама продукти на Dior Sauvage, но също така ще включва grooming шоу с мъжки модели - първо по рода си в страната. По време на събитието ще бъдат предложени подаръци и мостри, съобщават от оператора на марката.
„Планирахме това събитие с намерението да позволим на клиентите да изпитат по-отблизо парфюмната марка Dior Sauvage, да усетят стойността на марката“, каза служител на компанията.
За мъжете, които са по-запознати с ароматите, се търсят нишови парфюми. Тези хора търсят уникалност, лукс и начин да изразят своята индивидуалност чрез аромати, които надхвърлят масовия избор. Нишовите марки парфюми често се откъсват от традиционните категории аромати, базирани на пола, като „флорални за жени“ и „дървесни за мъже“, предлагайки унисекс аромати, на които и двата пола могат да се насладят. В резултат на това мъжете стават по-отворени да изследват различни аромати без колебание.
Според Shinsegae International, оператор на множество марки нишови парфюми в Корея, онлайн продажбите на марки нишови парфюми като BYREDO, Diptyque, Santa Maria Novella, MEMO PARIS и EX NIHILO са се увеличили с 38,6 процента през първата половина на тази година в сравнение с преди година. Трябва да се отбележи, че BYREDO, известна марка парфюми, неутрална по отношение на пола, придоби значителна популярност, като продукти като „Gypsy Water“ и „MOJAVE GHOST“ се превърнаха в бестселъри сред мъжете потребители.
В сферата на нишовите парфюми, добре известната френска марка Diptyque има изключителен аромат, наречен „Orpheon“, който се харесва на клиентите от мъжки пол. Вдъхновен от парижки бар от началото на 60-те години на миналия век, ароматът включва чувствена дървесна смес от кедрово дърво, ветивер и пачули.
Jovoy, френска нишова бутикова марка за парфюми, управлявана от LF, съобщи, че техният най-популярен парфюм сред мъжете е "Jovoy Paris 21 Conduit St." по-високи през второто тримесечие на тази година в сравнение с година по-рано.
„Jeroboam Vespero“ също се радва на стабилна популярност в Корея от миналата година. Този бестселър продукт се характеризира със здрава кехлибарено-дървесна основа, покрита със свеж плодов отвор. Според LF продажбите на Jeroboam Vespero са се удвоили през второто тримесечие на тази година спрямо миналата година.
Не се мъчих с редакция, простете.

Според мнения на потребители в мрежата популярни сред корейците са Diptyque, Byredo, Le Labo, Jo Malone, Clean, А популярни корейските марки са Tamburins, SW19, Forment, Borntostandout, Granhand, Nonfiction, Greyground, Hostless, Dashu. Впрочем на последната марка им е много симпатичен модела на сайта на магазините Olive Young.
https://global.oliveyoung.com/display/page/brand-page?brandNo=B0 … jmGwICDJa55QMcUsC  Heart Eyes

На мен ми беше много интересно да прочета ревю за марка, създадена в Щатите от двойка корейски американци, или американски корейци Laughing. Не заради ароматите, а заради историята и непознатите за мен корейски нещица, вложени в смисъла и създаването на парфюмите. Това е сайтът на марката -
https://elorea.com/pages/ourstory?srsltid=AfmBOopjJOS5gaB90mVLVg … nIw3w4spKwno9rgTD
А това е ревюто от не съвсем обикновен потребител в нета, което нямам време, а и достатъчно езикови знания за да редактирам читаво.
Скрит текст:

Ревю на Elorea - Аромати, вдъхновени от Корея

Аз съм американец от корейски произход, който обича аромати, поради което ме заливаха агресивно с реклами от тази марка. Основателите са много умишлени относно включването на корейски съставки и празнуването на корейското наследство и гледайки бележките в редовете им, реших да хапя.

Иска ми се да знаех за техния магазин за тухли и хоросан, когато бях в Ню Йорк преди няколко месеца, защото определено щях да го проверя, но те току-що пуснаха нов комплект оттогава. Опаковката и визуализацията са наистина отлично направени. Реших да взема комплектите за откриване на Timeless Legacy & Forgotten Words. Те предлагат безплатна доставка в САЩ и карта за подарък за всеки от техните комплекти за откриване. Не видях много задълбочени отзиви за тази къща, затова реших да документирам мислите си.

Комплект Timeless Legacy: Вдъхновен от разпознаваемите традиции на корейското наследство.

Git – Вдъхновен от емблематичната форма на яка на традиционния ханбок, този се чувства по-женствен. Отваря се наистина флорално, но личито допълва божура, за да го направи по-мек. Той е младежки и нежен, изсъхващ до бял мускус. Това е лек, приятен, безопасен аромат, чист флорален. Бях повече или по-малко неутрален относно този - беше хубав, но не ми се открои.

Ханок - Базиран на традиционните дървени корейски къщи и на хартия наистина миришеше на чист корейски дом. Фотореалистични борови иглички при първото впръскване—първо супер дървесни, след това изсъхват до лек, хартиен тамян. Традиционните корейски домове имат отопляем дървен под и изсъхването ми напомня за това. Интересно е, защото започва пиперливо и свежо, но остатъците са топли и успокояващи. Това ми беше любимото в поредицата Legacy.

Haenyeo - Вдъхновен от жените гмуркачи от остров Джеджу. Много по-тежък от първите два в поредицата, открих, че е много кехлибарен, солен, изглежда по-мъжествен за мен. Усеща се като дълбок океански аромат, тъмен и мрачен. Не бях фен, но обикновено не гравитирам към тези бележки.

Jang - Това беше този, който наистина ме заинтригува! В корейската кухня ферментиралите джан пасти са от съществено значение!! Като цяло най-тежкият аромат, смирната е най-силната нотка. Може би усещам лека нотка на соев сос с дълбоки нотки, но не бих стигнал толкова далеч, че да опиша този аромат като гурме. Мисля, че са играли малко на сигурно, тъй като има много приемливи парфюмни нотки, които заемат централно място. Не е неприятен аромат, но ми се иска нещо по-умами да е звездата, както подсказва името.

Комплект забравени думи: Вдъхновен от остарели, трудни за превод корейски думи.

Съцветие - Сонгари, дума, която описва набор от плодове/цветя на една стъпка. Този веднага ми напомни за корейски/японски шампоани! Толкова е чисто, контролирано, плодово-флорално. Пищен и блестящ, това е наистина мек, нежен аромат. Много ми хареса този, много неочаквано носталгичен.

Нежен душ - Jambi - дума, която описва неочаквани валежи. Наистина го очаквах с нетърпение, заради нотката на листа от перила, която за мен трябва да е тревиста и апетитна. Perilla е любимата ми съставка в KBBQ, защото се разрязва направо през всички тлъсти меса. При първото пръскане има ментов, ярък, зелен отпечатък - и докато перила е в семейството на ментата, не получих отличителната жар, на която се надявах. Въпреки това е тревист, дървесен и балансиран. Изсъхва до чист мускус, който сега разпознавам като подписа на Elorea. Подобно на Jang, наистина ми се иска да набират малко повече корейската съставка, но като цяло тази ми хареса много.

Hazy Blue - Enae - Дума, която описва синкавата мъгла по време на залез - Това беше последното, което пробвах, тъй като нямаше нотки, които ме заинтригуваха особено. Той е приятен и безобиден, хладен, солиден чист аромат. Ако Git беше момичешки младежки аромат, това е момчешки младежки аромат като юношески аромат.

Бъди до мен - Хунони - Дума, която описва чувството да ти липсва някой дълбоко. Това беше любов от първо пръскане!! Сладка и подправена, нотката на женшен е ефервесцентна, но не прекалено силна. Мирише на меден чай от женшен, който пиех много у дома… представете си сладък, кехлибарен чай с пара, смесена с леко медицински, земен аромат, издигащ се от чашата… Това е топъл аромат, но толкова нежен. Има най-личната сила и най-краткотрайната сила от другите аромати, но това ми подхожда добре. Вероятно ще взема това като бутилка.

Общи впечатления - Тази къща има много безопасни аромати, нищо лудо авангардно или експериментално. Думите, към които се връщах, бяха чисти и нежни, отчасти защото обонятелният ми речник вероятно не е голям, но също и защото ароматите предизвикваха тези чувства. Ароматите са много внимателни в разгръщането на нотките си и много внимателно оставят основа, която се усеща като меко легло. Нотите са наистина добре балансирани. Аз също съм луд за добър разказ зад аромата, който е толкова внимателно и поетично направен тук. Очаквам с нетърпение да получа бутилка Hunoni като мой аромат за по-хладно време!
Оригиналният текст тук - https://www.reddit.com/r/fragrance/comments/1e15nar/elorea_revie … pired_fragrances/

Изчерпах си лимита за постване за деня Mr. Green

# 458
  • пак на Рив Гош
А на Мони вече два пъти му публикуват рисунки в списанието Нешънъл джиографик. И рисунките му са на нивото на децата по-големи от него с по 2-3 години. Не ползва чертожни инструменти, ама сам какви карти на съкровища си рисува, с пътища, прави, завои, осови линии, пешеходни пътеки на кръстовищата ... Crazy  Местата на съкровищата са отбелязани с кръстчета Wink.
------------------------------------------------------------------------------
Ей ти да почетеш малко за корейски брандове парфюмерия, може да ти е полезно, освен интересно.
 https://www.hostlessblog.com/koreandramaperfume/
П.П. Ако в сайта на едната от марките лицата ви се струват познати, не се чудете. Точно Джейни от БлекПинк и Сокчо са.
Браво на детето! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!
И е съвсем прав за кръстчетата, върви по стъпките на доктор Джоунс, който знае, че интересните места са отбелязани на картата с Х Joy - https://youtu.be/dvywOjh_hdY?si=fojA5jjcCQVzchFu

Много благодаря за корейските брандове парфюмерия, беше ми интересно да прочета Hug. Ще трябва да видя дали могат да се купят извън страната, понеже 1-2 аромата ме заинтересуваха. Или ще ги търся на място в Olive Young Stuck Out Tongue Winking Eye
Tamburins го научих преди няколко месеца, точно покрай реклама на Сокчо, която ми излезе в Инстаграм. Даже ходих да гледам къде са им магазините. Един от представителните магазини на марката е на хубаво място в Гангнам Grinning

# 459
Роци, на мен самата ми беше интересно, а и как да пропусне човек това -

Мисля е Acqua Dive ... имам предвид другото, освен хубавия Ча. Laughing

Тези също имат магазин в Гангнам и доставят и извън Корея -
https://nonfiction-beauty.com/policies/shipping-policy

И тези - https://www.instagram.com/beautydaykorea/reel/DBbPnKgN06u/ са с магазин в Итаеуон

А дали ще успееш да включиш и този тип локации в програмата си?! Wink
Признавам си, че на такива изкушения се нагледах, че чак ми се иска и аз да тръгна натам. Нищо, че съм абсолютно неподготвен турист. Т.е. нито говоря езици, нито имам опит в пътувания, да не отварям дума и за всичките ми болежки. Joy Половината фармакопея сигурно трябва да понеса с мен. Joy

# 460
  • пак на Рив Гош
Dashu поне май ги има в Olive Young. Предполагам, без Ча Grinning
Отбелязах си двата магазина в Итеуон, за всеки случай Joy (Non-Fiction Beauty също имат магазин там, освен в Гангнам).

А дали ще успееш да включиш и този тип локации в програмата си?! Wink
Е как? Не може само дворци и храмове и разни културни занимания, трябва си и малко по-"плебейски" забавления Joy. Пък и човек да иде до Корея и да не си предвиди време за козметичен шопинг е все едно да иде до Париж и да не види Айфеловата кула (или пък е мъж, ама не корейски Joy). То включването е лесно, по-трудното е човек да има време да стигне дотам, затова съм въвела и категориите по "задължителност" Joy. Точно защото изкушенията са на всяка крачка. И по много!

# 461
Ех, че приятна тема сте подхванали Heart Eyes Аз, подобно на корейките обичам леки, едва доловими аромати.

Роци, на мен самата ми беше интересно, а и как да пропусне човек това -

Мисля е Acqua Dive ... имам предвид другото, освен хубавия Ча. Laughing

Тука първо хубавия Ча се набива на очи, нямаше да е лошо парфюма да върви в комплект с него Mr. Green

И понеже пропуснах по-рано, това специално за Бел - знам, че обича числата. Crazy
2025=(20+25)²
И още
Скрит текст:
2025 = (1+2+3+4+5+6+7+8+9)²

2025 = 1³+2³+3³+4³+5³+6³+7³+8³+9³

или

Стига толкова Crazy

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 07:57 от Margarita N.

# 462
Не съм забравила и телефонистките Wink . Всъщност МВС са щедри Laughing .

Скрит текст:
Рори не е влизала в Маммата вече две седмици, и това ме притеснява.

# 463
Напоследък все по-често започнаха да демонстрират близост по СП Grinning

Да кажа на телефонистките ако предпочитат да гледат с бг превод, че качиха четири епизода наведнъж - в Плейтюб вече ги има и десетте.
Преводаческите екипи са отделили от времето си и през празниците Flowers Hibiscus

Рори и аз забелязах, че я няма. Дано да е просто защото е решила да се отдалечи от форума и да са добре Flowers Four Leaf Clover

# 464
  • Варненска клюкарка
Проф, Роци, мерси за подробностите които носите.

Писах на Рори на 21.12. чудех се защо не ми отговаря, но така и не погледнах кога последно е била във форума - оказва се около половин час след това.... Миналата нова година също липсваше беше починала нейна близка.. Мисля че в момента има проблеми с мобилната версия на форума, когато аз се оплаквах че шрифта стана миниатюрен беше ме лайкнала, а в темата за въпроси е питала и за други проблеми.
Миналия август когато пак ми беше така мобилната, седмица след това изобщо не ме пускаше във форума и така 3 седмици- влизам и след няколко секунди ме блокираше, изскачаше ми надпис "нещо се обърка" това после спонтанно се оправи, но междувременно ме принуди да сменя телефона. Дано да е само това и да не е по-лошо.

Марги от сутринта раздвижи заспалия ми мозък, по добре от кафето, благодаря! Значи ще гледам Телефона с наши субтири, както казах назад съм с 4 серии, празници, липса на нет и т.н....
За корейките рускинята не каза че ползват само леки, а че слагат по съвсем малко, уточни само че дамите предпочитат флорални. Каза че когато за пръв път отишла на фитнес в залата не миришело на пот, а се носел наситен аромат на скъпи парфюми Crazy

Ех че хубав Ча, ама няма да го цитирам и аз, че ще стане много.
Аз още миналото лято видях Сокчо да рекламира един от корейските парфюми от висок клас, но му забравих името.  Обаче запомних че в коментарите със завист отбелязваха че поръчките от чужбина са почти на половин цена "дори за поръчки от Европа" промоцията беше за определен срок, но явно ни смятат за супер екзотика с това "дори" но оше тогава стана ясно че могат да се поръчвват и извън ЮК.
Аз имам 2 аромата купувани ей така без много мисъл и без да имам представа какви са, та сега ароматизирам с тях тоалетната хартия и по този начин и баните. На мен може да не ми харесват, ама за това ги бива.
Впрочем настоящите цени в Дъглас на споменатите като любими на корейските мъже Интенз и Соваж са съответно 270 лв и 343 за 100 мл. Не разбрах корейските от високия клас дали са конкурентноспособни на цените на европейските.

Моите любими красиви момци Ча и УСокчо са ги емнали за килограмите но с различен знак. Следящите  финландското шоу пишат че Ча имал бузи, пък ги знаете корейците колко са чувствителни на тема бузи, Сокчо обратното, препоръчват му да яде повече, че скоро щял да може да реже ябълки с брадичката си.

И той като Ча рекламира Dashu, но колекцията им от продукти за коса - наскоро носих едни кадри от последната презентация, където имаше смешен случай с фенка. Честно казано гнездото което му мажат ми изглежда много по добре без тях, ама сега новата мода в прическите гледам са едни бретони на клечки влизащи в очмите им. На него му стои добре на гъстата коса, но има някои дето стават много зле и е по-добре в случая да не се съобразяват с модата....

Реклама на марката от лятото когато Шортса ми все още не беше накичен с разни бутони.

Dashu

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 15:54 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт