🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 39 134
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 1 005
Абе какво се чудя пък и аз, много съм зле. Една вечер я мярнах по Витошка, изглеждаше си като себе си. Тия социални мрежи така са ми превзели съзнанието, че вече не правя връзката между двете събития, че гледам един и същи човек. Хахава работа.
Та явно са ъгли и филтри или грим.

То остава и да не я мернеш с нейните 180+ см🤣
Ето няма особена разлика:

И една моделска снимка:

Абе който не я харесва да ми я прати на мене 😉☺️🤣

Бистра има красив нос, който подчертава силната й волева личност. Дано не го пипа - ще бъде жалко!

Аз мисля, че това е отличава.
Много си е добре!

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 17:30 от Лорд Шаш

# 1 006
Интересно е, обаче, как Бистра привлича повече мъжете, отколкото Мая с нейните женски номера. Много, много интересен типаж е тази Бистра. Направо ги омагьосва, та ще се изтрепят кой да й служи! Laughing
Голям майтап!

Единствено Алекс е недосегаем! Той си е темерут като татко си. Някой разбра ли каква е "играта на дрехи" на Алекс?

# 1 007
Скрит текст:
Показваш ми, че острова е населен и цивилизован?
Разглеждал съм го няколко пъти, има хотели хасиенди, ниви и т.н.. Даже това училище на което ми обръщаш внимание има видео как излита хеликоптер от него. 🤣 То не се знае колко е училище де ... На google maps това му е лошо че всеки може да бодне кабърче, че тука еди какво си...
Просто мисля, че на този плаж там са някои от игрите тъй като наблизо има път и могат да се пренесат някои конструкции не само с лодка.
А и се вижда Лагуната която се вижда на някои от игрите. Просто не мога да намеря друга подобна Лагуна с плаж на този остров.
Не знам... Виж още картинки
Скрит текст:
На мен ми изглежда точно този плаж.
Ето измери от тези скали дето са до лагер Мимо Гарсия до дървената конструкция са 50м
https://maps.app.goo.gl/5VU48mhzqP4o5RdNA
Съвпада той да е лагера на малкия плаж .
От другата страна на скалите веднага е лагер Глория.
Скрит текст:
А на около 300 метра от тях е лагер Нумеролози.
Признавам идва ми малко далече. Но се сещам, че Киро мисля избъзика Гогов веднъж, че се е уморил докато дойде до техния лагер.
А някой от тук пишещите спомена че между лагер Мимо Гарсия и лагер Нумеролозите е било доста голямо разстоянието.
Там, където ти е пинчето, е Глория, според мен, така ли да го разбирам и от твоя гледна точка? Сякаш от кадрите оставам с впечатление, че плажът на Нумеролозите е най-малък.
Моля ти се, не ползвай Е, вместо Я за местоимение! Да Я мернеш, не да Е мернеш!

# 1 008
  • София
Явно аз нещо не разбирам от снимки и филтри.
Стори ми се много различна.

# 1 009
Скрит текст:
Показваш ми, че острова е населен и цивилизован?
Разглеждал съм го няколко пъти, има хотели хасиенди, ниви и т.н.. Даже това училище на което ми обръщаш внимание има видео как излита хеликоптер от него. 🤣 То не се знае колко е училище де ... На google maps това му е лошо че всеки може да бодне кабърче, че тука еди какво си...
Просто мисля, че на този плаж там са някои от игрите тъй като наблизо има път и могат да се пренесат някои конструкции не само с лодка.
А и се вижда Лагуната която се вижда на някои от игрите. Просто не мога да намеря друга подобна Лагуна с плаж на този остров.
Не знам... Виж още картинки
Скрит текст:
На мен ми изглежда точно този плаж.
Ето измери от тези скали дето са до лагер Мимо Гарсия до дървената конструкция са 50м
https://maps.app.goo.gl/5VU48mhzqP4o5RdNA
Съвпада той да е лагера на малкия плаж .
От другата страна на скалите веднага е лагер Глория.
Скрит текст:
А на около 300 метра от тях е лагер Нумеролози.
Признавам идва ми малко далече. Но се сещам, че Киро мисля избъзика Гогов веднъж, че се е уморил докато дойде до техния лагер.
А някой от тук пишещите спомена че между лагер Мимо Гарсия и лагер Нумеролозите е било доста голямо разстоянието.
Там, където ти е пинчето, е Глория, според мен, така ли да го разбирам и от твоя гледна точка? Сякаш от кадрите оставам с впечатление, че плажът на Нумеролозите е най-малък.

Пинчето ми е точно върху скалите които разделят лагер Глория отляво и лагер Мимо Гарсия от дясно гледайки към морето.

Ето го и Острова на избрания, просто той най-много съвпада по релеф от всичките други островчета които са около остров Лахуй. Той ми беше отправна точка на търсенето:

https://maps.app.goo.gl/y9W7WheeH3XhwLuR7

Интересно е, обаче, как Бистра привлича повече мъжете, отколкото Мая с нейните женски номера. Много, много интересен типаж е тази Бистра. Направо ги омагьосва, та ще се изтрепят кой да й служи! Laughing
Голям майтап!

Единствено Алекс е недосегаем! Той си е темерут като татко си. Някой разбра ли каква е "играта на дрехи" на Алекс?

Дай да ти го кажа от мъжка гледна точка.
Като погледнеш висока стройна жена... с крака от сливиците.☺️....

Отделно, че смело излиза на битки в игрите, Е как да не я харесаш?

За дрехите, някой да каже точно какво беше казал този НН.
Аз залагам, че или Бистра или Мая  е този играч Напоследък клоня към Мая. Защото тя нещо с някакви реклами се занимава 😉

# 1 010
  • София
Лорд Шаш, тъкмо идвах да пиша за Острова на избрания, ако вярваме на надписа на продукцията. Ето го на сателит и от кадър от предаването.

А онова с правата линия и задния остров потвърждава твърденията ти. Браво!

Мая се е объркала нещо или нарочно заблуждава, макар че не виждам мотив да го прави.

# 1 011
Лорд Шаш, тъкмо идвах да пиша за Острова на избрания, ако вярваме на надписа на продукцията. Ето го на сателит и от кадър от предаването.

А онова с правата линия и задния остров потвърждава твърденията ти. Браво!

Мая се е объркала нещо или нарочно заблуждава, макар че не виждам мотив да го прави.

О, благодаря!
Все пак често използвам google maps при пътуване,  а и да разглеждам някои места предварително.
А това за правата линия друг участник я беше начертал снощи на негови снимки много подробно.

А google maps в момента ми казва че над Филипините утре сутринта ще мине тайфун:

И между другото ще засегне остров Лахуй.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 17:13 от Лорд Шаш

# 1 012
Островът и най-вече плажът се виждат по-добре на картата на Apple:

https://beta.maps.apple.com/?t=k&ll=13.96610458735097%2C123.8181 … 08023234226982368

Както бях писал преди няколко седмици тук:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1698386.msg48650651#msg48650651

# 1 013
За този с дрехите. Н.Н. каза, че накрая (не съм сигурна дали за финал ставаше въпрос, но нататък) един от играчите, за който никой не предполагал се оказало, че е имал стратегия и разказал за всяка стъпка от стратегията си от ден 1, включително и начинът му на обличане бил стратегически. Нещо такова беше.

# 1 014
  • София
Абе има различни мъжки гледни точки. От опит мога да кажа, че едно сладко миньонче е в пъти за предпочитане пред някоя висока кака. Който е пробвал мисля, че разбира за какво точно говоря, а който не разбира, бих го посъветвал да опита ☺️

# 1 015
За този с дрехите. Н.Н. каза, че накрая (не съм сигурна дали за финал ставаше въпрос, но нататък) един от играчите, за който никой не предполагал се оказало, че е имал стратегия и разказал за всяка стъпка от стратегията си от ден 1, включително и начинът му на обличане бил стратегически. Нещо такова беше.
Олееее, тва Сашето ли? Стига бе! Това ще си заслужава да се види!

# 1 016
  • София
Той Ники Николов да беше казал направо тройката победители.
Аматьори 😠😡

# 1 017
Допълних си поста

Значи най-вероятно е Алекс.
Вариант да е Мая е защото тя е избирала точно с какви дрехи да скочи от лодката. Също и някакъв вариант на реклама на някой от бодитата и за Острова имаше някъде instagram и.
А Бистра от самото начало е облечена с клинове пак стратегически.

Абе има различни мъжки гледни точки. От опит мога да кажа, че едно сладко миньонче е в пъти за предпочитане пред някоя висока кака. Който е пробвал мисля, че разбира за какво точно говоря, а който не разбира, бих го посъветвал да опита ☺️

Разбирам те перфектно, но аз съм 190 см 😉
Имал съм гаджета от 150 до 180 санта....
По- дребните ми пасват идеално на мотора 😉...и...
 Но да не говорим повече за жени, че ще ни бият тук

П.П. Сега виждам поста щеше да ми спести доста кьорене по телефона:

Островът и най-вече плажът се виждат по-добре на картата на Apple:

https://beta.maps.apple.com/?t=k&ll=13.96610458735097%2C123.8181 … 08023234226982368

Както бях писал преди няколко седмици тук:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1698386.msg48650651#msg48650651

Просто не съм бил регистриран още тука...

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 18:04 от Лорд Шаш

# 1 018
Най-голямата кокона е Венци. Не знам за какви стратегии с дрехи става въпрос.

# 1 019
Биляна след 30 секунди кафе с Кир Жуан:

Общи условия

Активация на акаунт