🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 39 133
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 990
Лорд Шаш, отвори Google Earth и виж добре острова
Скрит текст:

Показваш ми, че острова е населен и цивилизован?
Разглеждал съм го няколко пъти, има хотели хасиенди, ниви и т.н.. Даже това училище на което ми обръщаш внимание има видео как излита хеликоптер от него. 🤣 То не се знае колко е училище де ... На google maps това му е лошо че всеки може да бодне кабърче, че тука еди какво си...
Просто мисля, че на този плаж там са някои от игрите тъй като наблизо има път и могат да се пренесат някои конструкции не само с лодка.
А и се вижда Лагуната която се вижда на някои от игрите. Просто не мога да намеря друга подобна Лагуна с плаж на този остров.

П.П.

За писмата до Алекс и роднините на Бистра да кажа - аз предполагам, че другите участници не искат близките им да бъдат популярни по какъвто и да е начин и само Бистра и Алекс да са се съгласили да има някакво осветляване на близки хора.
Нека Вера да се включи и да каже дали съм права или не.

Аз пък мисля нещо друго. Може би продукцията иска да ни покаже, видите ли ние известни хора сме поканили на този остров златни момичета гимнастички синове на рок звезди и т.н.

# 991
От известно време се улавям, че ми е жал за него - такъв лоялен съюзник се оказа, а всички се съмняват, подозират го в какво ли не и изобщо не му вярват.

Аз това също си го мислех, бившият комарджия излезе най-лоялен и не прави врътки зад гърба на никого. Дирекно  си каза на Жоро, като се опита да го оплете с това, "ама айде да ми казваш" , че няма да стане.

Дзамян е показателя колко тежат тея прословути "мъжки думи" дето не ги заболя устата да ги си ги раздават или както Мая правилно преведе в ефир за всички нас - "глупости".

Надявам се скоро да има възможността да начука канчето на коалиционния си патньор, защото явно си го изпързаля.
Мисля в един от монтажите Киро го нарекоха  "мафиота на острова", но Дазамян с това  "аз те пробвам"  на два пъти ... Close

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 14:07 от count_horror4e

# 992

Допълвам - чак сега, докато гледах профила на Бистра в Инстаграм, се усетих, че си е направила корекция на носа.
Тези, които я хейтиха за носа могат да са спокойни, че вече отговаря на стандартите им.
А Гогов никой не го критикува за шкембето до сега!
Да му се ... и двойните стандарти.

Това не е ли някакъв филтър на снимките?
Защото има и по-стари снимки на които изглежда така?

Аааа, шкембето на Гогов няма да закачаш🤣
Много си е добре

# 993
  • София
Лорд Шаш, не знам. Хич не ги разбирам тези работи с филтрите.

# 994
Разглеждал съм го няколко пъти, има хотели хасиенди, ниви и т.н.. Даже това училище на което ми обръщаш внимание има видео как излита хеликоптер от него. 🤣 То не се знае колко е училище де ... На google maps това му е лошо че всеки може да бодне кабърче, че тука еди какво си...
Просто мисля, че на този плаж там са някои от игрите тъй като наблизо има път и могат да се пренесат някои конструкции не само с лодка.
А и се вижда Лагуната която се вижда на някои от игрите. Просто не мога да намеря друга подобна Лагуна с плаж на този остров.
Не знам... Виж още картинки
Скрит текст:

# 995
Ох,няма как да ми стане жал за Кир Жуан ,хора. Съжалявам,че ще го кажа но ме отблъсква дори и на физическо ниво. С този електронен поглед и говорен дефект (кафенЦе,жениЧки).👎🤦‍♀️Същата работа е и с Беркето🧑‍🎄- ами никаква жал!

# 996
И мен нещо ме човърка, че Алекс ще е следващия, който ще напусне по медицински причини. Дано да греша, разбира се, но се връзва и с това, че ни показаха писмото от приятелката му. Просто последни опити малко да разширят образа му, защото знаят, че му идва края. Съответно, предполагам, че и за други участници има записани по-лични кадри, но им ги пазят за "когато им дойде времето".

# 997
Допълвам - чак сега, докато гледах профила на Бистра в Инстаграм, се усетих, че си е направила корекция на носа.
Тези, които я хейтиха за носа могат да са спокойни, че вече отговаря на стандартите им.
А Гогов никой не го критикува за шкембето до сега!
Да му се ... и двойните стандарти.
Чудех се какво „не е наред“ в снимките Joy, мерси

# 998
Ееееееееееее страхотен нос има момичето!
Дано не е вярно това.

# 999
Не виждам някаква особена разлика да има в носа на Бистра. С грим всеки изглежда различно, особено в инстаграм. За мен й отива и въобще не трябва да си прави експерименти.

# 1 000
Не знам... Виж още картинки
Скрит текст:

На мен ми изглежда точно този плаж.
Ето измери от тези скали дето са до лагер Мимо Гарсия до дървената конструкция са 50м

https://maps.app.goo.gl/5VU48mhzqP4o5RdNA

Съвпада той да е лагера на малкия плаж .
От другата страна на скалите веднага е лагер Глория.

А на около 300 метра от тях е лагер Нумеролози.
Признавам идва ми малко далече. Но се сещам, че Киро мисля избъзика Гогов веднъж, че се е уморил докато дойде до техния лагер.
А някой от тук пишещите спомена че между лагер Мимо Гарсия и лагер Нумеролозите е било доста голямо разстоянието.

Не виждам някаква особена разлика да има в носа на Бистра. С грим всеки изглежда различно, особено в инстаграм. За мен й отива и въобще не трябва да си прави експерименти.

Аз мисля, че е и въпрос на ъгъл от който се снима.
На острова тя много е отслабнала вече и ни изглежда по-остра в чертите.
На клипа в който с Георги играеха тенис ми се видя направо пълничка 🤣

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 17:39 от Лорд Шаш

# 1 001
За писмата до Алекс и роднините на Бистра да кажа - аз предполагам, че другите участници не искат близките им да бъдат популярни по какъвто и да е начин и само Бистра и Алекс да са се съгласили да има някакво осветляване на близки хора.
Нека Вера да се включи и да каже дали съм права или не.

Това е по преценка на продукцията предполагам. Мен никой не ме е питал 🙂

# 1 002
Абе какво се чудя пък и аз, много съм зле. Една вечер я мярнах по Витошка, изглеждаше си като себе си. Тия социални мрежи така са ми превзели съзнанието, че вече не правя връзката между двете събития, че гледам един и същи човек. Хахава работа.
Та явно са ъгли и филтри или грим.

# 1 003
Абе чакайте да видя и аз този Инстаграм Grinning

Единственият когото дирекно последвах е Венци, че ми стана жал такова хубаво момче с 12 последователя само Grinning ама сега набра скорост, много сме силни сме  Joy

# 1 004
Бистра има красив нос, който подчертава силната й волева личност. Дано не го пипа - ще бъде жалко!

Общи условия

Активация на акаунт