🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 199
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 30
Между другото предаването е снимано в Остров Лахуй,  Област Карамоан във Филипините.

Оставям линк към Google и Apple maps ако някой иска да разгледа

https://maps.app.goo.gl/pfNgwj3yYd18Ppqo7

https://beta.maps.apple.com/?t=k&ll=13.966101538811444%2C123.817 … 13794401465588635

# 31
Много е красиво, но предпочитам да го гледам на HD от дивана, похапвайки си нещо сладичко.
Както се оказа цената на славата става все по-висока. Някои си тръгват на носилка.

Кънчо не ми се вписа в образа на оцеляващия. Някак тези, които могат да запалят огън и да намерят храна са ми по-забележими.

# 32
Ето и обещаното сравнение как сме оценили епизодите на двете предавания

# 33
  • София
Благодаря за новата тема.

По анкетата, вярвам на БиБе, предавания се засилват чувствата, дали ще ги бъде обаче не знам. С Кирил определено не си подхождаха. Само не знам как се целуват. Те ли имаха паста за зъби?

Йочко правилно се отказа преди да е изпушил тотално и да завърли зле. Щом използва "демони", трябваше да излезе. Не се учудих, че даде гривната на Мая, така ще помогне и на Миро. Въпреки че след като Мая и Бистра не им дадоха поне на тях от храната, бих се замислила на тяхно място.

# 34
Между другото предаването е снимано в Остров ЛаХуй,  Област Карамоан във Филипините.

Сега вече почвам да разбирам, защо толкова се опитват да наложат поне една измислена любовна история... Всичко почва да си идва на мястото. Sweat Smile

# 35
  • София
Благодаря за линка към точната локацията! 🍻 Това ми беше много любопитно.

Разгледах на Гугъл мапс.
Островът, по груба сметка, е под 2км на ширина и под 10 на дължина.
Населен е. Има и разни къмпинги, под гръмкото име ризорт, както и не малко обработваеми площи.
Гъстата джунгла, която все ни показват, всъщност е тънка ивица около крайбрежието. На острова има и доста полета, обработваеми, ако се съди по сателитните снимки.

Ако малкото островче срещу нашия плаж е мястото на Избрания, ми се вижда доста неприятно да прекараш нощта там, сам. Иначе е много красиво, спор няма.

# 36
Благодаря за темата, Diavolo!

Чакам с нетърпение епизода довечера.

Значи острова не е необитаем, както ни го представят...

# 37
Благодаря за тема!
В анкета за красавци гласувах за Петя и Грозденка от жените, Влади (с уговорката да натрупа малко мускулна маса, да оформи малко рамената и гърба) и Джами (но там характера отблъсква) от мъжете.

# 38
  • България
Благодаря за наситената първа страница от Дяволо.
Гласувах за най-красиви: Грозденка, Петя, Георги, Александър, Кънчо. Повечето участници са приятно изглеждащи, един грозен няма.

Гласувах, че седмицата е на Влади и Кънчо.

# 39
Графиката е интересна, но не трябва ли епизодите на О100Г (които са по-малко на брой) да бъдат слагани като рейтинг спрямо тези на ИВ от същата вечер, защото се предполага, че са гледани едновременно. Тоест всяка седмица да има по липсващи 2 сини графики за О100Г (защото няма епизоди в петък и събота).   Имам предвид, че например еп.5 на ИВ не го дават едновременно с еп.5 на О100Г, а с еп.3.  И рейтингът няма как да е съизмерим в дни, в които едното предаване го няма (петък и събота).  Еп. 1 и 2 на ИВ да си стоят само с червена графика, защото тогава нямаше Гривни.
Отделно как точно се мерят рейтингите? През онези анкети в Survey Monkey или по бройка коментари тук? Или спрямо анкетите в двете теми тук?

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 10:53 от diziler

# 40
На мен островчето на избрания ми изглежда изключително неприятно да си абсолютно сам. Смисъл... Не бих искала да остана там сама, честно. С моята фобия то змии, съвсем ще откача Joy

Тънка ивица "джунгла" и населен остров би обяснила защо не ходят постоянно да ровят и търсят храна, става сложно за заснемане. В същото време от гледна точка на безопасността е много по-добра опция, отколкото върла джунгла с неизвестни гадове в нея Joy

# 41
В Надкаст са качили интервюто с Йочколовски.  Да му имам самочувствието. Самоизтъкване нонстоп. А децата му се занимават с какви ли не спортове (извън училище), кога имат детство изобщо? Дори дъщерята се занимава с бойни спортове, защото трябвало да може и момичетата да разбират от самозащита. То е така, но ако е по тяхно желание! А ако е плод на болните амбиции на бащата... горките деца!  Радвам се, че не съм му син на този.

# 42
  • София
Дяволе, респект за поредната ни тема.
Значи излиза, че онези картофи ("плантацийката"), дето ги намериха мизеруващите от Лаг.3 - вероятно са били на някой плантатор от острова, а не "засадени" от продукцията. И нашите... са обрали на хората прехраната. Simple Smile
Разсъждавам си и аз с вас, но - всъщност - чакам 2-я етап, сигурен съм, че там нещата ще "започнат" повторно. И на по-интересно ниво.
Дебютен сезон, малко време за подготовка, новост на фона на разлагащите се Игри (с "вещото" участие на хобитите) - поне малък по-светъл лъч в реалититата за есента. (Даже сериалът по БНТ не е онова, което се надявах да е.) Но - ако го има - след 2-ри сезон ще съм критичен, защото имат възможност да "хванат" по нещо от всички съгласия/несъгласия и препоръки, не само при нас.
Колебах се за записа в "Докса", реших да си гледам довечера. (Благодаря за възможността, обаче.) Отивам в анкетата.

# 43
Картофите вероятно продукцията си ги е платила на хората (едва ли струват над няколко долара), та нашите не вярвам да са извандалили от бедните хора там. Но да, приличаше си на поддържана нива с продукция, а не на рандом картофел в змиорника.

# 44
Това от Докса не е ли просто изтеглен файл от БТВ+?  Отваряш БТВ Плюс с модзила/firefox и ако имаш една add-on опция DownloadHelper може да си изтеглиш епизода. Аз много неща тегля така, за да не гледам реклами.
А в това предаване, версията, качена на БТВ Плюс е без 8888 рекламата, която виждаме по телевизията.

Общи условия

Активация на акаунт