🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 129
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Туджаров в Надкаст го питаха за острова дали е заселен и той не знаеше. Каза, че е голям и че отнема мноого време да се придвижваш, а те нямат сили особено в жегата, така че едва ли ще попаднат на хора. В Сървайвър не ги пускат сами, уговарят се с екипа, ако ще излизат от очертанията. Така и трябва, все пак, ако някой го ухапе змия може и да не разберат.

В случая с картофите според мен е нива, а те имаха късмета БиБе да донесат с листата, за да разберат как изглежда картоф. Няма лошо, който се е напрегнал и е направил преход, нека ги взема и да си хапнат. Стимулират ги тук да търсят храна.

И аз мисля, че ще ги платят на хората, нищо чудно и някой мъж от семейството да работи за предаването, нали имат помощници местни хора.

# 46
Темата направо няма скрол, респект 😅😅
За красавци гласувах за Грозденка и за Дзами, много сладко излъчване има той, ако игнорираме опитите му да се прави на важен. За ББ смятам, че той има чувства, тя не толкова.
Чакам тази седмица двете диви как ще отвърнат на „удара“ 😂

# 47
  • Разпиляна във въображението
Не мисля, че на островчето избраният остава сам.

# 48
е минимум хора от екипа има при него със сигурност. И все пак ми изглежда по-скоро като наказание, отколкото като награда 😂

# 49
След първото оставане на Бистра на островчето каза, че е спала гола.Едва ли ще спи гола, ако има човек от екипа.
Но пък се съмнявам да ги оставят сами и да сноват с лодка оператори...

# 50
И аз благодаря за новата тема!

За красавци гласувах за Грозденка, Петя, Лора, Влади и Алекс.
Дзами ми е твърде махмурлийски тип, не харесвам такива физиономии.

# 51
На това островче според мен съвсем си ги оставят само, защото имат “влогове”, които сами си снимат.

Кънчо мисля е това, което се получава с много хора, които преди да влязат в такава игра са с неопровержима позиция по всеки аспект на играта, “майстори на стратегията” и владетели на простолюдието, но когато ги накараш да го покажат, а не само кажат и дъно.

# 52
Тип "дървен философ" ми е Кънчо.

# 53
И аз много се чудех на файла в докса, но реших да си дочакам излъчването тази вечер.
На мен най-красива от жените ми е Бистра, сред мъжете кой-знае какъв красавец не виждам. Георги и Алекс са симпатични момчета, но много слаби, чак гърчави. Дзами също е симпатяга, но с този характер много отблъсква.

# 54
  • Враца
Аз харесвам Бистра и Гогов.

# 55
Благодаря за темата! Много благодаря и за винаги актуалните и обширни анкети Heartpulse

Гласувах за Биляна, Бистра, Грозденка, Марина и Петя от жените. Валди, Еляса, Дзами и Георги от мъжете.
Играча на седмицата определено е Влади.
Не виждам нищо съмнително в избора на Йочколовски, това че в определен смисъл не съм съгласна с него е отделно.
Склонна съм да вярвам в зародилите се отношения на Берке и Биляна, като той изглежда по-увлечен.
Къчно трябваше да даде гривните си на Алекс.
Де юре Йочколовски не прецака Влади, но де факто - да.
Изборът на Влади бе правилен, предположенията му - грешни.
Няма как да подкрепя Бистра и Мътна в егоизма им.

Понеже ми омръзна да чета повтарящи се мнения на един-двама потребители колко бил неподходящ каста, какви туристи били и т.н. VV

Каста е добър, хората са интересни и разнообразни. Няма как и без някоя греда, но повечето от тях са запомнящи се и интригуващи. Самите условия на този остров и гладуването изключват туризма и поставят на изпитание физическата и психическа издръжливост на участниците. Да бъдат наричани туристи, само защото някаква част от тях (или почти всички) не са си давали реална сметка какво ги очаква е омаловажаващо и обезценяващо усилията им да останат там въпреки трудностите. От друга страна видяхме Йочколовски, който определено не е за пръв път на подобно място и при подобни условия и може би донякъде и затова психиката му не издържа. Дава ни и добър повод да видим как някои хора са по-подготвени и адекватни на условията в суровата среда, докато други - уви, нямат желание и/или възможност да направят живота си там по-поносим във всеки един смисъл.

# 56
никъде никой не остава сам, освен в нужника.

# 57
  • София
Аз благодаря за линка с епизода, изгледах го и нямам търпение да го обсъдим.
И аз не вярвам съвсем сам да оставят човек, все някой ще е с него от гледна точка на безопасност.

# 58
Благодаря и аз за прекрасната тема Purple Heart

Изкуших се от качения епизод, но се въздържах. Ще гледаме довечера семейно.
И според ръката от промото е на Еляса.

За гледащите в сайта на Бтв -
Скрит текст:
препоръчвам да си изтгелите браузърът Brave и да гледате през него. Блокира всички реклами. Аз го ползвм за гледане на всички реалитита, иначе не се издържа.

# 59
Благодаря за темата! Много благодаря и за винаги актуалните и обширни анкети Heartpulse

Понеже ми омръзна да чета повтарящи се мнения на един-двама потребители колко бил неподходящ каста, какви туристи били и т.н. VV

Каста е добър, хората са интересни и разнообразни. Няма как и без някоя греда, но повечето от тях са запомнящи се и интригуващи. Самите условия на този остров и гладуването изключват туризма и поставят на изпитание физическата и психическа издръжливост на участниците. Да бъдат наричани туристи, само защото някаква част от тях (или почти всички) не са си давали реална сметка какво ги очаква е омаловажаващо и обезценяващо усилията им да останат там въпреки трудностите. От друга страна видяхме Йочколовски, който определено не е за пръв път на подобно място и при подобни условия и може би донякъде и затова психиката му не издържа. Дава ни и добър повод да видим как някои хора са по-подготвени и адекватни на условията в суровата среда, докато други - уви, нямат желание и/или възможност да направят живота си там по-поносим във всеки един смисъл.
Всички много добре знаят, къде отиват, няма чааак такива будали, че да не знаят къде и какво ги очаква. Дори Кънчо потвърди в Надкаст, как Нина се е молела да има още поне 1-2 седмици на Острова "да си изживее приключението" , което се състои в киснене в морето и разтягане на локуми с Мимо, от които не сме чули абсолютно нищо (защото явно е много "интересно" ). Аз нямам нищо против и само туристи да вземат, но предаването ще бъде канселирано веднага. Все пак продукцията е отделила огромен ресурс за конструиране и тестване на игрите, и когато някакви хора ходешката ги играят, без да имат интерес нито от физическа, нито от стратегическа игра, а само броят зърната боб, то това се нарича лош бизнес в телевизията.

Златногривният няма как да остава сам на острова. На никоя продукция не ѝ се иска да дойде сутринта и да намери някакъв труп в палатка, щото някоя буба или най-отровната змия в света е захапала играча, и е нямало към кого да се обърне за помощ. Просто им дават някоя мини камерка за кратко влогче, за да се всее илюзията, че са сами, но е без шанс да са.

Общи условия

Активация на акаунт