🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 510
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 60
  • Другата България
Скрит текст:
Благодаря за темата! Много благодаря и за винаги актуалните и обширни анкети Heartpulse

Понеже ми омръзна да чета повтарящи се мнения на един-двама потребители колко бил неподходящ каста, какви туристи били и т.н. VV

Каста е добър, хората са интересни и разнообразни. Няма как и без някоя греда, но повечето от тях са запомнящи се и интригуващи. Самите условия на този остров и гладуването изключват туризма и поставят на изпитание физическата и психическа издръжливост на участниците. Да бъдат наричани туристи, само защото някаква част от тях (или почти всички) не са си давали реална сметка какво ги очаква е омаловажаващо и обезценяващо усилията им да останат там въпреки трудностите. От друга страна видяхме Йочколовски, който определено не е за пръв път на подобно място и при подобни условия и може би донякъде и затова психиката му не издържа. Дава ни и добър повод да видим как някои хора са по-подготвени и адекватни на условията в суровата среда, докато други - уви, нямат желание и/или възможност да направят живота си там по-поносим във всеки един смисъл.
Всички много добре знаят, къде отиват, няма чааак такива будали, че да не знаят къде и какво ги очаква.
Дори Кънчо потвърди в Надкаст, как Нина се е молела да има още поне 1-2 седмици на Острова "да си изживее приключението" , което се състои в киснене в морето и разтягане на локуми с Мимо, от които не сме чули абсолютно нищо (защото явно е много "интересно" ).
Скрит текст:
Аз нямам нищо против и само туристи да вземат, но предаването ще бъде канселирано веднага. Все пак продукцията е отделила огромен ресурс за конструиране и тестване на игрите, и когато някакви хора ходешката ги играят, без да имат интерес нито от физическа, нито от стратегическа игра, а само броят зърната боб, то това се нарича лош бизнес в телевизията.
Това сериозно ли?
Не съм гледала надкаста с Кънчо, нито с Йочко.
Супер нагло според мен.
Иначе на мен този предварително качен епизод ми дойде дюшеш, благодаря за линка в dox, защото такава въртележка ме е врътнала, снощи изгледах първата половина, после ще догледам втората, че довечера няма да мога в реално време да догледам. Все такива гафове да правят БТВ...Joy
Шегата настрана, недопустимо е това, дано не се случва повече.

# 61
  • софия
Благодарско за линка, изгледах си го с кеф.
 Сега слушам Йочко, интересен типаж е, хвана ми вниманието. Жалко, че островът го победи.

# 62
Надкаста с Йочко ми беше интересен до момента, в който стана въпрос за това, че спаси Мая. Определено човек с много и всякакъв опит зад гърба си. Хареса ми какво говори за лидерството, хареса ми това, че е влязъл да играе, но без чак да живее в Играта. Хареса ми, че за разлика от Туджаров, Йочко има интерес към Филипините и като история и култура, а не просто място за провеждане на реалити формат. Оказа се, че с Мая, макар да не са се познавали отпреди, са имали общи познати, което всъщност не е странно, и са намерили общи теми. Сега вече разбира, че е изигран от нея. Изобщо, много печен, много готин, много опитен и изведнъж - не бил разбрал, че ако загуби, пак може да си даде гривната на когото иска, а не на посочения за напускане. За мен изобщо не е имал намерение да си спази уговорката с Владо, което съвпада и с това, което видяхме на някакъв синхрон с него. Тук изведнъж много ми олекна Майора и спрях надкаста, че и без това беше дългичък.

# 63
Изгледах го и аз внимателно , ииии малко спорен образ е Йочката. Противоречи си немалко и го хванах да послъгва на няколко места, но поне едно ми стана ясно със сигурност - никакви "демони" не са го изкарали от предаването, човекът е умрял от глад просто Satisfied . Щом е ходил да краде храна по нощите от продукцията, водещите, работниците и кой ли не още, явно е нямало как да издържи, особено както е бил свикнал да яде по 6 пъти на ден.

За човек, който твърди, че е "над нещата", че нямало какво да доказва на никой, че никой не го дразнел, доста често повтаря "аз, аз, аз, аз". Показваше някакъв вид компенсаторно поведение, че не е демонстрирал кой знае какво в предаването, ми се струва. Имаше и някакви комплексарски изказвания тип "Аз , ако исках, можех да ги пребия всичките на острова, ама не исках" и още няколко такива, което си е поведение точно тип комплексираната батка от фитнеса, а не на лидерът-бизнесмен , който ръководи голям бизнес и много хора. Отделно винаги съм се чудил на хора като него, които пропагандират , че водят "здравословен" начин на живот, но в тялото им е излята половината Менделеева таблица. Чак паузирах да видя на колко места има образувани някакви топчета от зоба по ръцете.

Мрънка доста, че не е играл никакви игри, ами да беше се записал за Игрите тогава, там щяха на момента да го вземат, но май е по-добре , че е излязъл. Така или иначе не може да функционира без храна и не мисля, че нещо интересно щеше да излезе покрай него в бъдеще.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 17:39 от tfn2k

# 64
И аз изгледах Надкаст с Йочко. Ами голяма кукувица е в добрия смисъл на думата:😅 Много нестандартен персонаж,който още ме е яд,че си тръгна.
 Сега ще си викам само за Миро. Откроява ми се с умения ,самоконтрол и добро възпитание. Смятам,че независимо в каква ситуация ще попадне ,няма да загуби човешкото в себе си. Както и Йочколовски
 каза ,между тях двамата Миро е по- мислещия .😂 Вече има доста овълчили се хора,които тепърва ще видим на какво са способни...

# 65
  • България
Аз също гледах надкаста с Йочколовски. Всеки път като каже: "разбираш ли ме" и "аз" пийте по един шот. Ще сте мъртви накрая на подкаста.

Остави ми доста неприятно впечатление. Един неосъзнал се човек, който обожава да се хвали. Трябваше да го вземат за Игри на волята. Тромав, бавен, вечно гладен. Лично аз не изтърпях докрая подкаста, защото повтаряше само едно и също: военен, Америка, Ирак, фитнес, 10% мазнини, работя си за кефа.

Предаването не загуби нищо с неговото отпадане.

За сравнение Кънчо е с 15 години по-млад и умее да говори по интересен начин. Хареса ми стратегическото мислене у него и ме е яд, че отпадна.

# 66
Да "през онези анкети в Survey Monkey"
Идеята да са стиковани по дни е интересна но изисква повече работа, а нямам време и за това.
Ако някой доброволства, ще му дам числата да ги намести по дни.
Hands Plus1

Графиката е интересна, но не трябва ли епизодите на О100Г (които са по-малко на брой) да бъдат слагани като рейтинг спрямо тези на ИВ от същата вечер, защото се предполага, че са гледани едновременно. Тоест всяка седмица да има по липсващи 2 сини графики за О100Г (защото няма епизоди в петък и събота).   Имам предвид, че например еп.5 на ИВ не го дават едновременно с еп.5 на О100Г, а с еп.3.  И рейтингът няма как да е съизмерим в дни, в които едното предаване го няма (петък и събота).  Еп. 1 и 2 на ИВ да си стоят само с червена графика, защото тогава нямаше Гривни.
Отделно как точно се мерят рейтингите? През онези анкети в Survey Monkey или по бройка коментари тук? Или спрямо анкетите в двете теми тук?

# 67
Тук ли сте островитяни?

# 68
Тъй вярно! 😉

# 69
  • София
Съжалявам, но (за разлика от тях) аз ще се "мъча" над стратегиите им с водчица и салатка, като начало.
Дано се раздвижат нещата (не съм гледал файла в Докса, удържах).
И също - не мисля, че сме изгубили нещо кой знае какво с Йочко.

ПП. Никак не е лесно, когато не правиш нищо по цял ден, да се харесаш на другите - които правят същото. Освен, че ми прилича (с мъъничко по-пълно лице) на Мили Боби Браун, нямам никакви впечатления от Нина. Засега.
А Алекс ще намаже, ако поне установят по-близки отношения с Миро. Всъщност, не мисля, че Миро ще поддяква до края все на Бистра и Мътна. Човекът не е глупав.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 20:17 от EmBrother

# 70
  • София
Tези защо не ловят нещо от морето...а гладуват??

# 71
И Маринчето вика "Ше се раздам на макс" и "Ше дам всичко от себе си" Grinning Твърде много риалитита е гледала.

# 72
Миро със Сашо - неочаквана комбинация.
Нина - намразена от всички в лагер Мимо Гарсия.

# 73
Миро все повече ми харесва. И като поведение, и като начин на мислене.
Ако продължава така, най-вероятно той ще ми е фаворитът.

# 74
Сега се сети Миро и нахалната Мая да обесняват как първо се играело в подкрепа на съотборници и трябвало да се обсъжда на кого му се играело ( те ако не искат да остават ще обявят на съвет ) , а Бистра и Миро си изгониха съплеменничката  на играта с рибите  ( забравих и името) и вече крояха същия план за Нина .
Значи те тримата да си правят самостоятелни планове , а другите да си подчиняват играта на тях. За тях тях по право някакво трябва да е позволено да гонят от племето , на  другите е забранено дори да им хрумва подобна идея и дори трябва  да им я споделят Simple Smile
Алекс и той такава палачинка -забрави да спомене , че е присъствал в делегацията при нумеролози за подкрепа.
Миро страшна идея даде -все едно досега е играл за Нина.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 20:30 от gerido

Общи условия

Активация на акаунт