🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 055
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 660
  • България
Реакцията на Венци ми напълни сърцето!

# 661
  • София
Много грозно от страна на Бистра да каже,че не могат да траят Алекс. Нали уж всичко за семейството...И говори от името на всички. А съм сигурна, че Миро се разбира с него.

Той и Алекс не харесва Бистра, така че не виждам драма.

# 662
  • Другата България
Още нещо от разговора между Дзами и Бистра.
“НИЕ не можем да го траем Алекс. По цял ден стои на буква Ф и мърмори....“.
Шок! Ние??? “Семейството“??? Което “семейство“ от една седмица наблюдаваме да се кълне във вечна вярност - всеки на всеки, всеки за всеки, един за всички?
И сега всъщност се оказва, че един член на същото това семейство де факто е нежелан, въпреки, че де юре е полезен???
И почти беше склонна да каже нещо такова и за Венци, но се спря навреме.
Което всъщност доказва поредна моя теза и предположение - всъщност, “мама“ Мая и “детето“ Бистра в това семейство са ок само с “татко“ Миро, защото той ги носи на гърба си и двете. А “чичо“ Венци е....полезния добряк, когото също в един момент не биха се поколебали да използват.
Непопулялно мнение. Blush

# 663
Те затова накрая Георги и Бистра се сдушват. Един дол дренки са.

# 664
  • Другата България
За съжаление смятам, че утре ще се разделим с Петя.
Най-сетне Гогата ще може да си легне спокоен.
Това всъщност е една голяма черна точка от мен за него.
Отношението му към Петя. И причините за него.

# 665
Абе Миро кога реши да играе за Бистра? Той за това ли е отишъл?
Уфф Бистра пак за семейство говори!

# 666
Урок по к.рвенско мислене.😀

# 667
Не му давай мъжка дума или някакви такива глупости. 🤣🤣

# 668
  • България
Бистра с колко гривни остана, кога ѝ беше последната победа и защо още я смятат за фактор?

Бистра каква игра играе, тя при първия конфликт ще накоха Георги. Grinning Манипулаторът не е жена в случая.

# 669
Бистра минава през инструктаж Simple Smile

# 670
Уф..Миро ме загуби. Ще си дава гривните на Бистра! Ама верно че тия двамата Жоро и Бистра май са от един дол..

# 671
Този епизод трябва да го кръстят "Как да пратим Бистра на финал"...
Половината от него е посветена на разговори как да се случи това. Че и ги преповтарят по няколко пъти едни между други. Първо Жорката говори с Миро, после Бистра с Дзами, после Миро с Бистра и накрая Бистра с Мая. До края на епизода и Жорката ще се срещне най-накрая с Бистра. Викам направо да й запазят Берке и Мая за една игра по пътя към финала и повече да не я закачат Бистра... То се е видяло, че така ще стига докъдето ще стигне

# 672
Тези много странно се държат след загубата, ако бяха спечели щяха да се разплачат ли?😂

# 673
Тая Мая е сбъркала професията ... По-я бива като пи арка с тия съвети и напътствия дето постоянно ги приказва на Бистра, да я насочва към победата! ... Наистина ми писна ...

# 674
И пак спойлер в промото, обикновено не ги виждам, ама сега беше толкова явно Sad Ми не е честно, няма смисъл да гледам като знам какво ще стане Sad

Общи условия

Активация на акаунт