🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 001
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 720
Защо се трият мнения?

# 721
tfn2k, този път надмина себе си! 😂 Благодаря ти за сутрешната доза здравословен смях! ☕🍪 Тези творби трябва да останат в аналите за Острова!

Искам още едно мнение да цитирам, защото ме спуквате от смях тази сутрин, но не и не, моето мнение било последно и няма цитиране! 🤬
Ето това е 🤣

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 07:58 от DiaMia

# 722
# 723
Малко е прекалено това на Гогов! И Петя може да изпише 100 реда с обяснения колко е обидена от отношението на Джами (това повече му отива 😁) и как никой не я е защитил от него.

# 724
Гогов защо спря да пише тук... 🥲, четеше, беше голям ентусиаст да си направи профил, успя и след това изчезна.

# 725
  • Варна
Нямам представа.
И на мен ми е странно, можеше тук да напише същото, а не аз да се мъча така 🤣🤣

# 726
Ей тъй се въртим брато:

# 727
  • софия
Гогов, съвет от Слабчето. Никогиш не се обяснявай и оправдавай пред диванната армия. Само ще трошиш нерви и накрая пак няма да си разбран. Приеми го, като забава. Така или иначе не можеш да обясниш, че да те разберат. Само бойните другари от острова си знаете, какво, как и защо.
 От снощния епизод най ме забавляваха Бийвъс и Бътхед. Сега, като изгонят и Петинка, после и на тренера ще намажат ските и ще си останат доволни и самодостатъчни в сепарето на плажа. И ще има: хъ, хъ, хъ, брат. Да, да, да, брат.

# 728
Сталоуна!  Тук имаш едно 80% подкрепа. И аз не харесвам, че толко си  набрал на Петето, но иначе си топ.

# 729
  • България
Петя беше обидена от Дзами и пасивността на останалите в лагера. Грешка е, че не се раздели с тях по етикет. Аз видях доволните и усмихнати реакции на почти целия лагер след напускането й, явно не са я харесвали.
После Гогов я е мислил за предател и затова такава драма.

Мои предвиждания на база спойлери:
Скрит текст:
Алекс печели довечера голям куп гривни. Играчът с две гривни, които стават после много - Киро. Печели ги от Алекс.

# 730
Здравейте. Може ли някой да ми каже как се слага скрит текст? Имам спойлер за това до къде стига един от играчите.

# 731
  • До морето
Влизам само до кажа, че "Виченцо Халхаберо" е уникално попадение 😂😂😂😂😂

# 732
  • Варна
Здравейте. Може ли някой да ми каже как се слага скрит текст? Имам спойлер за това до къде стига един от играчите.

Иди в темата за спойлери.

# 733

Здравей, заповядай в Спойлерната тема, там без проблем го пускаш, тъй като тук не е честно спрямо списващите да се пускат спойлери Simple Smile

Едит: ето ти линк https://www.bg-mamma.com/?topic=1701200

# 734
Оттук и лафа:  Барабар Петя с мъжете!

Общи условия

Активация на акаунт