🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 075
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 735
# 736
Наблюдавайте физиономиите на Бистра  Laughing

# 737
Синхронът на Алекс как видиш ли жените искали подслон и топло, а той нямал нужда от тези неща и се пазел за игрите е номинацията ми за абсурд на епизода. Напълно разбирам Мая и Бистра защо не го харесват. Ако в началото е бил плазмодий и сега си продължава да е плазмодий, защо точно да му правят мили очи. И понеже двете моми обръщат внимание на Венци, Миро и Влади (преди да си тръгне), видиш ли били лицемерни. Те са от жените, които обичат да бъдат обгрижвани, а често казано не знам коя жена не обича, че и не само жена. Бистра е всичко друго, но не и лицемерна, тя е от хората, на които им личи, когато не харесват нещо. Не е особено чувствителна и емпатична, като всеки спортист гледа сама към победата и това дразни. Тя е доста слаба в коалицията и затова Мая я подпира.

В синхрона си Алекс каза, че за него е важно да се осигурят базовите неща като да си на топло и да има храна, а останалото е лукс. Той явно няма проблем с останалото и иска да си приключенства. Ако не се лъжа, той участва в поне 4-5 експедиции в джунглата да търси храна (първо с Кънчо, после поне 2 пъти с Миро и Йочколовски, 1-2 пъти с Миро, Влади и Венци). Според мен той говореше за допълнителното обгрижване и помощ, които Бистра и Мая търсят. Може и да греша, но аз така интерпретирам думите му. На мен ми изглежда, че Бистра се пробва да има подкрепа от мъже, които определя за силни. Участниците бяха казали, че ги пускат да ходят до други кемпове само с причина и то предимно стратегия. Мая и Бистра не случайно си ходят при Киро на гости. Това им е част от стратегията, да се въртят около мъже, които после да използват. Йочколовски даже спаси Мая от отпадане. Просто не ми харесва как Бистра и Мая нямат никакви стратегически разговори с жени, напротив даже изгониха всички жени от техния лагер, а Миро иска на нея да си оставя гривните...

# 738
Абе, колкото и да се обяснява Гогов, то уважение не е и някой да ходи на 6-7 поредни игри... Представям си примерно той, Дзами или Георги, ако някой вземе та ги праща така в една след друга битки всеки ден, как ще ореват света.
Аз пък се чудя и друго - Вера и Гогов защо си говориха на плажа колко нечестно било това, което се случвало с Нина, визирайки отношението на Дзами... Но не отидоха лице в лице да му кажат, че смятат, че не е окей как се държи... Толкова ли е страшен 😱😵
А и на него бързо му простиха за избухванията. Още в първите епизоди беше скочил да се звери на Гогов как щял да го удари и да го направи за смях пред камерите и тн. Интересно как се забравят и прощават така лесно такива думи и изпълнения... На мен не ми звучаха много уважителни...

# 739
Подкрепям Гогов. Щом Петя е сърдита на Дзами можеше само с него демонстративно да не си вземе "чао" . По спомен Нина се прегърна с всички когато се премести в лагер Нумеролози.
Хрумна ми, че Миро може и стратегически да пусне Алекс довечера. По две причини:
1. Той е казал, че ще подкрепя Бистра, а не, че ще и подарява гривни. Освен ако не е номинирана и я спаси със своите.
2. Разбраха се в лагера да се подкрепят. Алекс може да не харесва Бистра и Мая, но едва ли на този етап ще се обърне в открита война срещу тях.

Миро просто показа на всички, че е киборг🤣 и да не го закачат.
Абе умното си е умно! Според мен всички ще се съобразяват до края на играта с неговото мнение
А това му е целта.

След битката довечера в лагер 3 ще са повече от половината гривни на острова. Това им дава огромни шансове на колелото

Сетих се на кой ми прилича тренера с тази бяла брада. Само дето не е толкова усмихнат:

Не мога да намеря снимка на тренера с бяла брада
Заповядай! 😁

Само по шапките се различават 🤣

# 740
  • Буркина Фасо
Здравейте. Може ли някой да ми каже как се слага скрит текст? Имам спойлер за това до къде стига един от играчите.
мини на пълната версия

# 741
  • España
В Мимоландия играчите са като от деветдесеттарски   колежански филм : имаме двете красавици на кампа - мажоретки , които са най- търсените ; най-нахаканите; най-обгрижваните от силните ; имаме и героят на колежа-първенец в спорта и забавленията ; присъства и фигурата на “учителя по математика” - човекът , защитаващ всичките си питомци , направляващ и внасящ авторитет и от другата страна : аутсайдерът , обикновено хилав и невзрачен , подценяван от другите , но който накрая се развихря ( това според филмовите сценарии) . Ще видим в играта …  За Алекс ще сложа в скрит текст , защото са мои спекулации , нищо че почти никога не познавам 😉 :  
Скрит текст:
Като гледах пак първи епизод и ми направи впечатление , че много се набляга на неговия образ още в началото , тогава ми хрумна , че момчето може тепърва да се развихри !

Докато съм на вълна 90-те , Георги е като един рапър и единствения начин да го накараш да замълчи е като му вържеш ръцете !
Снощният “банкет с музикална програма” в лагер Глория си го превъртях ….не е моето чувство за хумор и веселба , също и етюдът “дон Винченцо”!

“Петенцето” е като хлебарките ( в добрия смисъл на думата) …”няма изтребване” !  Значи , ако на острова изригне вулкан , ще остане само тя , няколко мидени черупки и 2,3 обелки от кокос !

# 742
  • София
Неприятно се получи с Петя, но и това е класически пример за лоша социална игра от нейна страна. Хората в предаванията са по-чувствителни и наистина в някакъв етап се чувстват нещо като семейство, напускайки демонстративно по този начин, има голяма вероятност да ги засегнеш. А в такова предаване това не е в твоя полза.
Харесвам и Петя, и Гогов, абсолютно ненужен конфликт, който можеше да се избегне, а то накрая и двете страни обидени.

За Алекс, и за мен беше безумен синхронът му. Докато не дойдоха Миро и Йочко, те читав навес нямаха. Да направиш 3 експедиции е нищо, ако по цял ден мързелуваш като в първата част на играта му. Нирмално е да ги дразни. Мая и Бистра искат мъжко обгрижване, но те пък предлагат женско такова. Все са в "кухнята" и приготвят храна, дори и като имаха само кокоси, им ги режеха и подреждаха, за да имат дух.

# 743
Воден пъпеш страхтно стравнение за деветдесеттарски колежански филм.
За Б§М си мисля, че Бистрето е тази която гледа "силните" мъже, а Мая е по-адаптивна и сега, ако спечели Алекс и се върне с 20 гривни, очаквам ходове.
Алекс всичко си е казал в предишни синхрони и сцени, че при подходяща игра иска двамата с Миро да оглавят различните групи. И че не му е важно има ли няма ли навес и че като се появиха Миро и Йочко изведнъж Къчно и Алекс изчезнаха за Бистра и Мътна (не казвам, че Б§М не са прави, а че това не се забравя).

Мои предвиждания на база спойлери:
Скрит текст:
Алекс печели довечера голям куп гривни. Играчът с две гривни, които стават после много - Киро. Печели ги от Алекс.
Скрит текст:
Тц, трябва да е някаква голяма изненада. А и Киро ако спечели днес ще е с 4 гривни.
То остават Митов, Мая и Вера горе долу, като само Вера е правилен брой гривни, ако НН не е сменил нещо малко.  
Не знам дали си представяте, ама ако някой се докопа до 37-39 гривни си става общо взето един от финалистите.
О и Беркето, ма кой знае защо не го броя него Grinning

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 11:20 от Одри ♡

# 744

Докато съм на вълна 90-те , Георги е като един рапър и единствения начин да го накараш да замълчи е като му вържеш ръцете !

Снощи това забелязах беше скръстил ръце и пак по някакъв начин успя да ръкомаха.
Ако му вържат няколко кабела на ръцете спокойно може да захранва трите Лагера с електричество.

За Алекс, и за мен беше безумен синхронът му. Докато не дойдоха Миро и Йочко, те читав навес нямаха. Да направиш 3 експедиции е нищо, ако по цял ден мързелуваш като в първата част на играта му. Нирмално е да ги дразни. Мая и Бистра искат мъжко обгрижване, но те пък предлагат женско такова. Все са в "кухнята" и приготвят храна, дори и като имаха само кокоси, им ги режеха и подреждаха, за да имат дух.

Хора, спрете да наричате ходенето в гората експедиции.
Сега го мерих, от лагер Мимо- Гарсия до първата полянка в гората зад тях са 106м.  От другата страна пък има полянка на 49м . В дясно се виждат  някакви ниви.  Това с наклона от плажа се минава пряко сили за 30мин.

# 745
Стана ми жал за Кирцата, всички го имат за хлъзгав и накрая всички него хлъзнаха. Joy Не можа да си намери коалиционен партньор. Искам Петя и Тренера да отпаднат и Киро и Жоро да си живуркат самички в лагера. Joy
Бистра да не е предложила процент от наградата на Миро и Мая? Голямо подпиране пада, направо да й дават триста бона. Бистра според мен не е толкова силна, Петя и Ванеса не са по-малко силни, но Бистра направи много игри в началната фаза, където игра срещу туристи основно и беше в лагера на слабаците, където успя да изпъкне.

# 746
Скрит текст:
Синхронът на Алекс как видиш ли жените искали подслон и топло, а той нямал нужда от тези неща и се пазел за игрите е номинацията ми за абсурд на епизода. Напълно разбирам Мая и Бистра защо не го харесват. Ако в началото е бил плазмодий и сега си продължава да е плазмодий, защо точно да му правят мили очи. И понеже двете моми обръщат внимание на Венци, Миро и Влади (преди да си тръгне), видиш ли били лицемерни. Те са от жените, които обичат да бъдат обгрижвани, а често казано не знам коя жена не обича, че и не само жена. Бистра е всичко друго, но не и лицемерна, тя е от хората, на които им личи, когато не харесват нещо. Не е особено чувствителна и емпатична, като всеки спортист гледа сама към победата и това дразни. Тя е доста слаба в коалицията и затова Мая я подпира.

В синхрона си Алекс каза, че за него е важно да се осигурят базовите неща като да си на топло и да има храна, а останалото е лукс. Той явно няма проблем с останалото и иска да си приключенства. Ако не се лъжа, той участва в поне 4-5 експедиции в джунглата да търси храна (първо с Кънчо, после поне 2 пъти с Миро и Йочколовски, 1-2 пъти с Миро, Влади и Венци). Според мен той говореше за допълнителното обгрижване и помощ, които Бистра и Мая търсят. Може и да греша, но аз така интерпретирам думите му. На мен ми изглежда, че Бистра се пробва да има подкрепа от мъже, които определя за силни. Участниците бяха казали, че ги пускат да ходят до други кемпове само с причина и то предимно стратегия. Мая и Бистра не случайно си ходят при Киро на гости. Това им е част от стратегията, да се въртят около мъже, които после да използват. Йочколовски даже спаси Мая от отпадане. Просто не ми харесва как Бистра и Мая нямат никакви стратегически разговори с жени, напротив даже изгониха всички жени от техния лагер, а Миро иска на нея да си оставя гривните...

Не можеш да хвърляш някой на пангара само защото не ти споделя идеята за приключение и не иска да живее в кутия като скот.

"Допълнителното обгрижване" на Бистра и Мая, за което мрънка, пак си идва естествено от страна на мъжете - те го правят защото искат, а не защото те двете го изискват.  Няма как да накараш на сила някой да те обгрижва.
Не си такъв - ок, не са ти възгледите такива - ок , ама недей да обясняваш как някой изисква нещо. Кажи не ме кефят , направиха някой неща , с които не съм съгласен , а не какви жени били,  и колко топло искали.

Строителят във всички лагери е Венци, човекът има нуждата да строи, да създава и да е полезен за останалите докато си приключенства, и евала.  Създава красота с подръчни материали.

Алекс за мен е много огорчен, защото в тази група е аутсайдер, а стана такъв защото влезе с доста нереална представа за себе си.

# 747
Гогов трябваше да пише тук защо е такова отношението му към Петя, а не да се чудим ние. След като му прочетох изявлението заставам на негова страна, но имам и забележка - трябваше да й кажеш в прав текст на Петя какво мислиш за нея след като не ти е казала дори едно ЧАО.

Много моля, стига сте пускали тук какво сте видели в промотата и спойлери в скрити и нескрити текстове. Достатъчно ни е, че калпазаните от БТВ го правят. Не е нужно някой да го разказва тук. Не ни интересува тази част от продукцията.

# 748
  • софия
Сега догледах снощния епизод.
 Гошката тотално изплиска легена. Искам го всеки ден на игра. Един път да забогатява, един път да обеднява. 🤣 Не е истина как си сменя настроенията и държанието при всяко разклащане на лодката.
 Дечо, Туджарка, моля вА, като дойде неговото време в Надкаст, вържете му ръцете първите 15 мин. Искам да се убедя със собствените си очи, че може да говори и без да размята по 8 пипала в секунда.

# 749
Скрит текст:

Не можеш да хвърляш някой на пангара само защото не ти споделя идеята за приключение и не иска да живее в кутия като скот.

"Допълнителното обгрижване" на Бистра и Мая, за което мрънка, пак си идва естествено от страна на мъжете - те го правят защото искат, а не защото те двете го изискват.  Няма как да накараш на сила някой да те обгрижва.
Не си такъв - ок, не са ти възгледите такива - ок , ама недей да обясняваш как някой изисква нещо. Кажи не ме кефят , направиха някой неща , с които не съм съгласен , а не какви жени били,  и колко топло искали.

Строителят във всички лагери е Венци, човекът има нуждата да строи, да създава и да е полезен за останалите докато си приключенства, и евала.  Създава красота с подръчни материали.

Алекс за мен е много огорчен, защото в тази група е аутсайдер, а стана такъв защото влезе с доста нереална представа за себе си.

Баща му беше секс символ на 90-те нали. Алекс и то е симпатяга ( така мисля, жените да кажат)
И може би го е яд,  че не му обръща внимание жените

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 12:21 от Лорд Шаш

Общи условия

Активация на акаунт