🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 39 142
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 930
Играта не беше равностойна, защото Кирил е 90кг, а Петя е 45кг и краката на Кирил са много по-тежки и с по-малко усилия задържа делвата. като добавиха издържливостта в ръцете беше още едно предимство за Кирил.
Единственият минус за Кирил си е чисто личен - нервен е.

Погледнато така, да
Но то май просто винаги има нещо, което да наклони везните в една или друга посока

# 931
олелее, Киро критикува Дамян. Тоя не е добре, забрави ли какво спретнаха на Биляна и Берке.

аха, Кирил ще си ходи.

Вера, кой реши да дадете толкова малко захар?

# 932
Единствената коалиция, която остана изглежда да е тази на Мая и Бистра.

Киро не вярва на Джами, Джами не вярва на Миро, Миро се съмнява в Бистра, която не вярва на Жоро… пълна каша става, но те сами си я направиха от пренавиване

# 933
Тъй като гледам епизодите на запис (и все още съм на вчерашния 😂), се включвам с нещо, което забелязах относно кой е плажът с лагерите на острова.
Мисля, че снимката на Мая, на която се вижда река е плаж, на който провеждат игрите, а не е техният с лагерите. Ето и няколко снимки от вчерашната игра, зад участниците може да видите реката, а срещу плажа също има остров като от картата.

# 934
На Петето Луната в Скорпион се кликна със Скорпионското слънце на Жорката 😁

# 935
Ох, Петя колко е заблудена... Наистина има страх от изоставяне и твърде лесно се доверява, когато е приета, което ѝ пречи да види лицемерието когато е използвана.

# 936
Петя тотално се срина пред очите ми… Георги бих абсолютен мъжкар?!!

# 937
  • Другата България
Сега е моментът тренер да се запомни с нещо положително - като спаси Петя.
Тя е играч, който НАИСТИНА го заслужава, с оглед това, което показа.
От друга страна и Киро, и Гошо при първа възможност ще гледат да го разкарат, тъй че аз на негово място бих спасила Петя.
Знам, тоест, предполагам по това, което гледам, че няма как да стане, просто си разсъждавам.

# 938
Петя хвали Жорката, че е мъжкар... мен малко ме напушва на смях, като се сетя за някои моменти.
Но като се сетя за Гогов и Дзами и си мисля, че я разбирам - както се изразяват разни хора в поговорки - като няма риба и ракът е риба... Да, вярно е деликатес, ама не мерси за такива хора като тях двамата

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 22:25 от Geri2000

# 939
Ех, Венциии ... не се казва това е двузначно, а това е взаимно.

# 940
Двупосочно искаше да каже, ама...

# 941
Останаха 4 жени и 10 мъже.

# 942
Сега ще нападнат Ванеса да й дават акъл кои хора да избере.

# 943
Относно движението, това е полезно, ако се внимава. Все пак раздвижва кръвта и успокоявате малко схващането.

# 944
Берке е перманетно извън строя. - Миро Joy

Общи условия

Активация на акаунт