Booking /Тема 10/

• 32 467
  • 710
  •   1
Отговори
# 585
  • sofia
И аз моля, ако някой има нека пише на лично. Ще го ползвам веднага.

Получих, благодаря!

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 19:57 от Подскок-скок

# 586
И аз бих помолила за код, ако някой има излишен Simple Smile

# 587
Здравейте, планирам дълга семейна почивка. Бих се радвала, ако някой има свободен код и ми го изпрати на л.с. Благодаря!

# 588
  • Бургас
Направих резервация през Букинг за хотел в български курорт. Резервацията е за след няколко месеца. Не съм платила нищо, защото се плаща при пристигане в хотела.
Притеснението ми е в това, че миналата година по същото време направих резервация за същия хотел пак през Букинг за след няколко месеца, но тогава ми се обадиха от хотела и питаха дали бих платила цената на една нощувка. Съгласих се и го направих. Но защо този път не ми звънят? Да не би да не виждат, че имаме резервация? Да не стане така, че като отидем да не ни настанят. Аз даже мислех директно на хотела да звъня, но Букинг ми предложиха доста по-добра цена. Може би като на редовен потребител.
Да звъня ли сега в тоя хотел? И какво да кажа?
- Добър ден!
- Добър ден!
- Вие защо не ми звъннахте?
Е... 😃

# 589
Как да кажа... миналогодишното поведение на хотела и вашето, не е било нормалното Simple Smile

# 590
Принципно щом хотела е пуснал резервации без гаранция, това си е негова политика и никога не бих се натискал да си платя...
В този ред на мисли, не е било правилно да ви искат плащане миналата година (след като на сайта е обявено, че не се иска).
Но всеки си знае, разбира се.

ПП дори и след предплата пак е възможно да не ви настанят, ако така им е изгодно, както сочи практиката.

# 591
  • софия
Какво неудобно има да се обадиш и попиташ за потвърждение на резервацията?

# 592
  • Бургас
Ами обадих се. Приели са резервацията 🥳

# 593
Здравейте, необходим ми е код. Ако някой има и няма да го ползва, моля да ми изпрати на лични. Благодаря предварително!

# 594
Здравейте,  ще съм много признателна,ако някой ми изпрати код за Букинг. Трябва да направя резервация за цялата ни група и сумата за нощувките излезе доста голяма. Благодаря Ви сърдечно,  ще върна жеста при първа възможност!

# 595
  • София
Направих резервация през Букинг за хотел в български курорт....
Според мен защото са мошеници - хем държат да се плаща на място, което е почти сигурно укриване на данъци, хем пусти страх да не останат капо са искали предплата без да са го обявили в условията си.
Хубава работа, ама българска...
А не звънят сега за да скрият приходите и от първата нощувка, освен от останалите.

# 596
ПЪТЕШЕСТВЕНИЦИ, моля за код за букинг🙏 Пробвам вече няколко пъти, но никой не изпраща на лично съобщение , а в групата все че изпреварват /макар че постоянно следа😁/! Времето минава обаче 14 февруари наближава и вече трябва да запазваме! Моля за 🎀код на лични🎀
И БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Дано този път имаме късмеееет!!!!!

# 597
Здравейте, приятели. Правя изненада на жена си, като мисля да я заведа на почивка за няколко дена. И по този случай си търся кодче за Booking . Ако някой има и може да ми пише. Благодаря Ви предварително и успешна и усмихната седмица.

# 598
Здравейте, дали някой случайно има код за отстъпка?

# 599
ПЪТЕШЕСТВЕНИЦИ, моля за код за букинг🙏 Пробвам вече няколко пъти, но никой не изпраща на лично съобщение , а в групата все че изпреварват /макар че постоянно следа😁/! Времето минава обаче 14 февруари наближава и вече трябва да запазваме! Моля за 🎀код на лични🎀
И БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Общи условия

Активация на акаунт