BETL

• 35 033
  • 167
  •   1
Отговори
# 45
Фалита дойде - искат 100 usdt за верификация или парите ви изгарят . Да изкарат едни последни 5 милки (50 000 глупака по 100 доларчета) ...

# 46
Започна забавата, сметките за превод на заплати са празни 😃

# 47
  • София
Много опечени шарани днес...

# 48
Здравейте на всички, за съжаление сте се включили твърде късно. Аз бях от май месец, като не съм вкарвала никой, за да не бъде разочарован и да загуби пари. Та аз и прителят ми изкарахме добра печалба, без да лъжем никой. За съжаление ако не сте разбрали пирамидата БЕТЛ гръмна, като последният им удар е тази верификация по 99 USDT. Не ги изпращайте тези пари. Който влиза в такива платформи в началото винаги печели. Ако някой има интерес за друга такава нова и има желание да рискува, мога да му разкажа. Всяка пирамида си има край и днес е този на БЕТЛ. Бъдете здрави !

# 49
Уф...дано никой поне не са набута с още 99 долара. Действително има хора изкарали доста пари от пирамидата. Но човек трябва да е наясно в какво се набърква

# 50
  • София
А дано, ама надали... дотук са над 1500 човека...

# 51

Искате да кажете, че източват наличността по банковите сметки на хората?

# 52
Няма как да източат сметки. Хората сами пррвеждат пари

# 53

Не, не източват на хората сметките.
Имах в предвид сметките на Бетл, от които изплащат дивиденти-заплати, че са празни. Позната, която изгоря, следеше крипто портфейлите им и сподели, че рязко парите намаляли. Но мисля, че пак го понапълниха, доста балъци са превели 99 долара за “верификация”.

# 54
Всяка втора новина е, че пирамидата е гръмнала. Не знам, кой още се съмнява и се надява на нещо.

# 55
Ясно беше, че е пирамида и че всеки един момент ще гръмне.

Къде са съфорумците, които ни агитираха да влезем в нея?

Подобно нещо се случи преди две години и половина с Бестбай и Уинмедия.
Първите действаха по същата сметка. Когато спряха да изплащат сумите, поискаха по 100 USDT за да се възстанови балансът по сметките и съответно да могат да продължат да играят и теглят.
Това, естествено не се случи.

# 56
Здравейте на всички, за съжаление сте се включили твърде късно. Аз бях от май месец, като не съм вкарвала никой, за да не бъде разочарован и да загуби пари. Та аз и прителят ми изкарахме добра печалба, без да лъжем никой. За съжаление ако не сте разбрали пирамидата БЕТЛ гръмна, като последният им удар е тази верификация по 99 USDT. Не ги изпращайте тези пари. Който влиза в такива платформи в началото винаги печели. Ако някой има интерес за друга такава нова и има желание да рискува, мога да му разкажа. Всяка пирамида си има край и днес е този на БЕТЛ. Бъдете здрави !
Ако може,пиши ми за да ми обясниш 🙂

# 57
"Ако може,пиши ми за да ми обясниш 🙂"

Що за .. да не обиждам, възпитавали са ме като учтив младеж. Понеже първия път не можа да се прецакаш търсиш втори шанс?

# 58
На всички тези въпроси има отговори. Приходите ще се събират от фирмата, която ще се регистрира в България преди да започне търговска дейност. Сега батериите и устройствата са в тестов период и са безплатни за употреба. Приходите ще се разпределят процентно между фирмата, партньорите и собственика на обекта, където е поставено устройството/ устройството работи уикендите само за собствениците на обекта/. % ще получава и партньора, помогнал за присъединяването на магазина. Всичко е доста точно описано, В момента се набират обекти за поставяне на батериите. Устройствата ще се обслужват от най-близкия офис. Данъка трябва да го декларираме до Април 25. До тогава очакваме разяснения като какво да си декларираме приходите. Текат консултации със специалисти.
Жалко, че не са могли да ви обяснят добре. Такива хора вредят на имиджа на фирмата, защото правят нещо, без да знаят и те точно какво.

Как върви, декларирахте ли си данъка?

# 59

Едва ли но…. ми е чудно с тези “верификации “ на профилите дали ще заверят на всички, които са изпълнили техните искания, и интересно дали ще ни възстановят поне последните транзакции…. , но определено $100 * 20 000 си е доста …

Общи условия

Активация на акаунт