BETL

• 33 352
  • 167
  •   1
Отговори
Някой с мнение за Бетл?

# 1
  • София
Пирамида, ясно е.
Кога ще гръмне е питането, някои поизкараха някакви пари.

# 2
Всички са полудели с тази пирамида, само за това се говори на работа, карат се кой кого ще вкара. Явно за момента работи. Аз съм скептична, но както всички в тази сфера обясняват: вкарай само толкова, колкото можеш да си позволиш да загубиш Wink

# 3
Някой с мнение за Бетл?
Вкарах 5000лв,преди седмица.
Батерията работи от Понеделник до Петък по пет часа.
На ден изкарвам по 150лв.
Докога ще работи не се знае,но здраве да е.

# 4
Аз преди няколко дни тръгнах да се регистрирам, но сайта не ми изглежда надежден. ST87, може ли да ми споделиш линс на ЛС? От телеграм ли тръгна? Благодаря предварително! 🙂

# 5
Карлос Насар активно промотира betl?

# 6
От 4 дни съм към тях, за момента обективно мнение не мога да дам. За тези дни съм си взела паричките и са в револют. Когато съм на + ще пиша пак. Започнах с 2200лв. Трудно се убеждават хората, скептични са. Според мен въпроса е само “до кога”. Иначе дивиденти има Simple Smile

# 7
Здравейте!
Такъв тип доходи трябва ли да се декларират и облагат данъчно ?
Също така тези нови правила за отчитане на данни за получени над 25 трансгранични плащания на месец дали важат и тук ?

# 8
От 4 дни съм към тях, за момента обективно мнение не мога да дам. За тези дни съм си взела паричките и са в револют. Когато съм на + ще пиша пак. Започнах с 2200лв. Трудно се убеждават хората, скептични са. Според мен въпроса е само “до кога”. Иначе дивиденти има Simple Smile
Здравейте! Може ли да ми кажете как се прехвърлят парите от БЕТЛ в Револют?

# 9
Здравейте !
Аз вложих 5000лв. За в момента съм си върнала 2000лв. Парите са реални , но докога би продължило не  мога да кажа.

# 10
  • Благоевград
Някой може ли да ми обясни простичко за какво става въпрос? Това вид инвестиция ли е?

# 11
Някой може ли да ми обясни простичко за какво става въпрос? Това вид инвестиция ли е?

Плиткоумно измислена измама , домейн регистриран месец февруари 2024, сайт правен за 5 минути ... Трябва  да си измислил схемата или да си от първите 10тина участници , за да спечелиш ... Като свърши появата на нови балъци и започват проблемите в комуникацията Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 12
Явно скоро ще гледаме репортажи по новините и за тази схема - https://www.bgnes.bg/betl-sledvashtata-finansova-piramida-onecoi … ad-50-000-balgari

# 13
Явно скоро ще гледаме репортажи по новините и за тази схема - https://www.bgnes.bg/betl-sledvashtata-finansova-piramida-onecoi … ad-50-000-balgari

Не съм вкарала пари, но стискам палци на всеки, който е вкарал, да излезе на плюс.
Това за мен е поръчкова статия. Една определена личност, която си противоречи я е поръчала. Личност, която е дала съгласието си да участва на коледното парти, но после твърди, че не се е съгласявала. Доста глупости има във въпросната статия.

# 14

Плиткоумно измислена измама , домейн регистриран месец февруари 2024, сайт правен за 5 минути ... Трябва  да си измислил схемата или да си от първите 10тина участници , за да спечелиш ... Като свърши появата на нови балъци и започват проблемите в комуникацията Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Вкарах пари, избих си парите и сега печеля по 300 лева на ден!
Вярвайте още, че е плиткоумна измама😉

Общи условия

Активация на акаунт