BETL

• 35 041
  • 167
  •   1
Отговори
# 15
Аз преди няколко дни тръгнах да се регистрирам, но сайта не ми изглежда надежден. ST87, може ли да ми споделиш линс на ЛС? От телеграм ли тръгна? Благодаря предварително! 🙂
Някой може ли да ми обясни простичко за какво става въпрос? Това вид инвестиция ли е?

Плиткоумно измислена измама , домейн регистриран месец февруари 2024, сайт правен за 5 минути ... Трябва  да си измислил схемата или да си от първите 10тина участници , за да спечелиш ... Като свърши появата на нови балъци и започват проблемите в комуникацията Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Вкарах пари, избих си парите и сега печеля по 300 лева на ден!
Вярвайте още, че е плиткоумна измама😉
Съгласен съм аз също съм на пред от компанията и знам с подробности всичко за нея ,няма нищо притеснително в нея и който има нюх за инвестиране ще разбере ,че това  е една невероятна възможност да се изкарват пари.
Вече има хора които са си купили апартаменти чрез дохода си от Бетел .

# 16
Чак пък апартаменти.. Явно някой е споделил тази тема във Фейсбук или телеграм и сега ще се изредят всички да хвалят тая пирамида. Или 1 и същи човек ще си направи 10 профила тук и ще пише глупости за апартаменти и коли..

# 17
Чак пък апартаменти.. Явно някой е споделил тази тема във Фейсбук или телеграм и сега ще се изредят всички да хвалят тая пирамида. Или 1 и същи човек ще си направи 10 профила тук и ще пише глупости за апартаменти и коли..

Тия последните двама с по едно мнение специално се регистрираха да кажат , че печелят.
Апартаменти, яхти, кораби, самолети - някой с едно мнение да се похвали още хахахахах

# 18
Няма ли модератор в този форум?

# 19
Сайта на пирамидката нещо спря : https://blue-electric.com/ ... We can’t connect to the server at blue-electric.com. .... Плащанията сигурно вече са мираж Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 20
Сега разчистиха тези които нямат екип а само смучеха. Които са от скоро са се набутали, за другите честито за печалбите. Очаквам до 2 седмици тотално да спре за всички, не вкарвайте пари там. Работи от Март така че срокът му е изтекъл.

# 21
  • София
За първи път чух от една приятелка, на която друга ѝ е предлагала тази схема.

И пак по наглия начин се предлага - ще спечелиш, ще изкараш пари, сега е моментът, сега навлизат на пазара, сега искат да се наложат, включи се с колкото можеш и други в този ред на мисли. "Бъди преди всички, хвани новата тенденция"..

Със сигурност, ще има хора, които ще са на плюс, за да може да кажат на другите и да се включат още и още, но накрая схемата ще изгърми - тези най-отгоре ще приберат някакви милиони, а другите просто не им е провървяло.

Реално какво правят те? Решават проблем, който не съществува - "говорителите" споделят, как по-добре да дадеш един - два лева, за да си заредиш телефона, отколкото да инвестираш във външна батерия и да си я носиш със себе си. Колко хора биха се възползвали от възможността да заредят телефона си като си платят за това особено у нас, предвид че замундата още си я тачим и ползваме? Нека не забравяме, че на много обществени места това може да се случи напълно безплатно ако си носиш зарядно.

Мисля, че за съжаление предвид не много високата култура по финансова грамотност, те първа ще ставаме свидетели и на още подобни пирамиди. Аз съм много за да има такива часове в училищата и да се преподава, виждаме и тъжните статистики.

# 22
Явно скоро ще гледаме репортажи по новините и за тази схема - https://www.bgnes.bg/betl-sledvashtata-finansova-piramida-onecoi … ad-50-000-balgari
   До колкото чувам във моя град доста са се зарибили. Даже коли са си купили. Според мен действа така пуска ти до толкова до колко да те зариби например си вкарал 5хилки пускати до тея пари може би малко от горе. И после ще ти пуска. Но във един момент няма и да се усетите как сте станали длъжници. И дължите огромни суми! 🤷🤦 ЗНМА САМО ЧЕ ВЕЧЕ ИМА ИЗГОРЕЛИ ХОРА.

# 23
Че е пирамида не ще и спор. Такъв тип начинания прекъсват, като свършат и последните балъци. Колкото и да е добър мениджмънта, това се случва обикновенно до една година. В случая евентуалния нов"инвеститор" не знае, от кога е начинанието и бърза да влезе. Обещаните печалби блазнят. За това помагат и медиите. Вече има няколко предавания по TV1 за тази "фирма".
 И то на тема: ...за устойчивото развитие на мобилната енергия или нещо такова. Зелена енергия, иновации, все актуална тематика. Има и билбордове . Има и доволни"клиенти", а сигурно и някой много-доволни. Докато не свършат балъците и не се пръкнат недоволните. Но въпреки това, който не играе, той не пичели! Ако трабва да се обобщи: докато има телцИ, ще има и касапи.

# 24
Аз в последно време чух за тях, поразучих (прегледах на две, на три в Гугъл) ги, та съгласен с горното твърдение - очевадна пирамида. Съветът ми е да се въздържате от вкарване на пари в нея. Има шанс да избиете, даже да сте на печалба. Но си е хазарт, не инвестиция.

# 25
  • Sofia
Позамислих се дали да пиша, но ще споделя и моя опит. От малко повече от 4 месеца съм във фирмата, вече на доста високо ниво. Каквото съм вложила като инвестиция съм си го върнала, както и 90% от хората край мен. Останалите 10% или са от скоро или са реинвестирали скоро. Измамени няма и няма как да има. Всички плащания си пристигат в срок. Ако на някой му бъде прекратено сътрудничеството му се връща невъзстановената част от инвестицията, ако има такава. Ако някой познава някой измамен да сподели как точно са го измамили.
Иначе батерии имам и аз в къщи, няколко. Познайте дали си ги нося в чантата всеки ден, но към края на деня батерията ми почти винаги е на привършване. И тук не става въпрос само за батерия на телефон. Можете да си заредите слушалките, Ел. цигара, всичко ,което може с този тип кабел. Има три различни на всяка батерия. И честно казано за 1лв няма да тръгна да се моля в заведение да ми заредят телефона. Ще си го заредя на масата пред мен, или ще си го заредя пътьом и ще върна батерията на спирката на метрото, после. Това е

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 16:14 от Monadirs

# 26
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Момичета, някоя от Вас знае ли как може да си върнеш първоначалната инвестиция и може ли изобщо?

# 27
  • Sofia
Първоначалната инвестиция започваш да си я връщаш веднага. Всеки ден получаваш дивиденти според инвестицията. Теглиш си ги ако искаш всеки ден, ако искаш на седмица, както си прецениш. Всяко теглене е с 18% такса. След 40 календарни дни си възвръщаш цялата инвестиция, независимо от размера й, и от там нататък всичко ти е приход. И да, както казах, 90% от хората край мен са си я възвърнали, за другите просто още не е минал този срок. И всичко е точно така. Ако не беше вярно, досега да са оревали интернет пространството, ама няма такива. Оплакват се някакви хора, които са отстранени за шашми.

# 28
Момичета, някоя от Вас знае ли как може да си върнеш първоначалната инвестиция и може ли изобщо?

Не може. Не се връзвайте на тази схема. Нито е фирма, нито минават плащанията през банка, не е инвестиция. Не мога да разбера как може изобщо някой да повярва на подобно нещо и да вкарва пари..

# 29
  • Sofia
Това , че не може е само на база на твои предположения. На практика, не само че може, но се и случва. Повярвай ми. И е фирма, нищо че не е регистрирана в Бг .
Всеки сам си решава дали да се включи или не, но поне не пишете наизуст и на общо основание.

Общи условия

Активация на акаунт