BETL

• 35 368
  • 167
  •   1
Отговори
# 105
Да, именно в тази смотана тяхна търсачка може да излизаш сигурно, ако някой специално влезе да те потърси Simple Smile Голяма полза за 250 лв.

Другият хит е сертификата "Коректна фирма". Плащаш 500 лв и ти го дават Simple Smile От добро сърце, без проверки и излишни такива работи...
Сега виждам, че "Уважаеми клиенти, Бихме искали да Ви Благодарим, че бяхте с нас и ни подкрепяхте с този проект в България. Проект „Коректна Фирма „ беше свързан с усърден труд на много хора в България ,който Вие оценихте. Полагахме много усилия, за да промотираме фирмите които участват в проекта. За съжаление,не можахме да съсредоточим работата си върху нашите компании, тъй като отдавна бяхме изправени пред многобройни, постоянни атаки на група от няколко души, чиято цел е само да ни унищожи по всеки възможен начин. В такива условия продължаването на работата ни е невъзможна. Затова искаме да обявим, че проект „Коректна Фирма” няма да бъде продължен на територията на България."
Честито на печелившите.

# 106
  • София
Освен коректна фирма, сега има и едни други "Златна фирма"... които извличат данните от гугъл аналитикс и тормозят хората също. И там всичко по скриптове.

Коректна фирма явно доста работеше, на множество места виждах стикерите им.

Възползват се масово от незнанието на хората. Освен тази пирамида, ето всеки ден почти има измамени и от ало измамниците, за които масово се разпространява инфо.

# 107
От средните векове,пирамидата Понци,схемата е една и съща.
Първите упяват да си върнат инвестицията,зарибяват други по веригата и накрая последните изгарят.
Като е толкова печелившо начинанието,защо не излязат на световните борси и да търгуват акции като другите фирми?
Днес гледах представителите за България,двама младежи,дето не знаят на кой свят са.
Актюери в големи банкови корпорации,изкарват за вложителите 5-6 до 10% на година.Тези какви са не знам.

# 108
  • София
Само аз ли не съм чувала за BETL и разбрах от новините?Thinking
Ега ти, направо се чувствам задръстена. Нито плакати съм видяла, нито реклами, нито някой около мен е чувал за такова нещо.
Аз не знам, как изобщо има хора, които се хващат на подобна въдица?
Прочетох първите няколко страници. Няма ли някой от пламенните разбирачи да се включи и да ни обясни колко сме тъпи, че не умеем да печелим? Потребител Monadirs, нещо по темата за партито?

# 109
Аз разбрах от Бенатова. Кратка справка показа, че някои от приятелите ми във фейса, все уж успели, модерни, пътуващи, презиращи бг непредприемчивостта, активно предлагат и участват явно. Поцъках с език, и докато разгледам постовете от последните близо шест месеца - всичко се изтри!😂😂😂😂
Останаха само мили семейни снимки.
Ужасното е, че хората са прибирали пари, знаейки, че са в пирамида, важното е, че те не губят.

# 110
Оооо, my God!!!!
Пирамидата на "умните и красивите", които вкарваха пари в измамна схема и едновременно с това викаха като обезумели "Исторически парк е пирамида".

Толкова съм доволна! Има справедливост свише  и чука по празните кратуни, както и колкото трябва!
Чудесно!!!

Ааа, чудя се говедата в парламента дали ще съставят комисия по случая!?

# 111
Ама, то и паркът е в същата сфера.
Чак справедливост още няма, нито свише, нито снише. Празните кратуни вече имат нови проекти. Някои ги дават по телевизията, други пишат по форуми.

# 112
  • София
Аз разбрах от Бенатова. Кратка справка показа, че някои от приятелите ми във фейса, все уж успели, модерни, пътуващи, презиращи бг непредприемчивостта, активно предлагат и участват явно. Поцъках с език, и докато разгледам постовете от последните близо шест месеца - всичко се изтри!😂😂😂😂
Останаха само мили семейни снимки.
Ужасното е, че хората са прибирали пари, знаейки, че са в пирамида, важното е, че те не губят.
Ще ме накараш и аз да цъкам сега из фейса, да видя, дали има зарибени или зарибяващи от познаните ми.😂
Гледам потребителката Monadirs се е пуснала по темите за пътувания.😂😂
Отивам да търся и Бенатова, че не съм ѝ фен, ама понякога има добри попадения.

# 113
  • София
Появил се навремето един търговец в едно село в Африка и обявил на местните, че изкупува маймуни по 100 долара едната. Хората решили, че това е много добра оферта и започнали да ловят маймуни и да ги продават на търговеца за 100 долара бройката.
Следващата седмица той обявил, че вече купува маймуни по 200 долара. Хората отново се втурнали в гората и изловили голяма бройка маймуни, и ги продали на търговеца за по 200 долара.
Третата седмица търговеца обявил, че вече купува маймуни по 500 долара. Дори и най-мързеливите станали и започнали да ловят маймуни, докато изловили всички маймуни и човека ги изкупил по 500 долара.
На четвъртата седмица човека събрал всички и обявил, че заминава за известно време, но като се върне ще купува маймуни по 1000 долара бройката. Всички събрани до момента маймуни той затворил в клетка и поставил пазач отпред. След като заминал, хората се чудели откъде да вземат маймуни и обикаляли джунглата по цял ден. В един момент пазача на клетката им казал, че започва тайно да продава маймуни по 700 долара. Богатите купили по колкото могат, бедните взели заеми от богатите и също купили маймуни. И дошъл момента в който търговеца трябвало да дойде и да купува маймуни по 1000 долара. Но той не дошъл… A и пазача на клетката бил изчезнал!
И така приказката за биткойните и крипто-валутите свършила.

# 114
С Бенатова разменихме няколко думи по вайбър за това , явно искаше да направи материал по темата, но пък ми каза, че не познавала онази нейна колежка от "Брандовете на България", която промотираше по същата телевизия с дебилна усмивка и угоднически поглед ДВА пъти тази очевидна схема.
В крайна сметка ей го офиса на тв1, ще се направя на наглия вариант на Неизбежния Караколев и наистина ще ръчкам за отговор "за чий рекламираш пирамиди, журналистке?"
Защото дали е законно да го правиш ми е все тая, законите днес едни, утре може да легализират и газирана нафта да се пие, дали е морално нещо е по-важно.

# 115
  • София
Днес видях клип, от който става ясно, че и попфолк певицата Мария е промотирала BETL.

# 116
Както и рапъра Димчо, но за клипче 20 секунди не се заяждам, за две участия по 30 минути с хора, говорещи откровени глупости обаче да ..

# 117
  • София
Както и рапъра Димчо, но за клипче 20 секунди не се заяждам, за две участия по 30 минути с хора, говорещи откровени глупости обаче да ..
Кого визираш? Интересно ми е кои хора са промотирали тази пирамида и как? Явно на доста известни личности им е платено. Smirk Не, че ги обвинявам- всеки рекламира, за каквото му дадат пари, ама някак трябва да има и граници, иначе ще стане като онази "напитка", която се "пиела" през носа- платили си, направила рекламата, без да мисли, какво изобщо рекламира.

# 118
Сега за първи път им разгледах и сайта.
Първо е пълен с правописни грешки - не може да пишеш "Интелигентният начин за Дареждане на в движение" на началната си страница.
Второ - толкова посредствено сайтче, направено набързо с Wordpress, че повече няма накъде.
Ама ако от това на някого не са му светнали всички червени лампи, то поне е можело да послуша съветите на самите BETL:
"Препоръчваме ви да се запознаете с основните принципи и рискове, свързани с криптовалутите, и да се консултирате с финансов съветник. Само добре информирани партньори могат да се възползват максимално и безопасно от възможностите, които предлагаме."
Ама те хората не си четата Общите условия на договорите за сметки, застраховки и т.н., какво остава да ходят при финансов консултант.

# 119
Кого визираш? Интересно ми е кои хора са промотирали тази пирамида и как? Явно на доста известни личности им е платено. Smirk Не, че ги обвинявам- всеки рекламира, за каквото му дадат пари, ама някак трябва да има и граници, иначе ще стане като онази "напитка", която се "пиела" през носа- платили си, направила рекламата, без да мисли, какво изобщо рекламира.

Ами имаше две участия на хора от бетл в тв1, при някаква Мария Василева, които са изтрити от ютюб, за да не се дискредитира медията, може би. Учудващо ги имам запазени, така че няма да се размине. Димчоу е рапърче, пеещо за наркотици и схеми, така че бетл му отива.

https://youtu.be/Y3g5VvCrKkU

https://youtu.be/jCMEI9sSQyA

Едит: Добавих линкове към предаването в tv1 , в което участват лица зад схемата, понастоящем изтрити от канала на телевизията.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 15:26 от c0median

Общи условия

Активация на акаунт