Име за нашето момиченце.

• 2 386
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
Анет Мари
Анжела Мари
Арабела Мари
Алис Мари
Беатрис Мари
Вероника Мари
Вивиан Мари
Евелин Мари
Каролин/а Мари
Паола/Паула Мари
Силвия Мари
Тереза Мари

Успех!

# 16
  • Най-красивата страна
Изабел Мари
Кристин Мари
Елизабет Мари
Катрин Мари
Анабел Мари
Вивиан Мари
Леонор Мари
Адел Мари
Мадлен Мари
Лилиан Мари
Жаклин Мари
Лия Мари
Агнес Мари
Луиза Мари
Ида Мари
Ирен Мари

Харесаха ми също София Мари,Ева Мари,Ан Мари,Каролин Мари,

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 21:08 от Veronikaaa

# 17
От всички предложени до тук най-благозвучни в комбинация с фамилията са ми Ева Мари и Ан Мари.

# 18
  • SF
Те са класически комбинации и ухото ни е свикнало със звученето им.
Ева Мари не е толкова наложено, но звучи като познатото Лиса Мари. По инерция ми идваше да предложа Лиса Мари, но Лиса не ми допада.
Фамилията Росен също е много благоприятна. Името "Мари" стои чудесно до много други. Ако не се струпват много еднакви букви, звучи добре.
Предлагам
Ели Мари Росен.

# 19
И на мен най-благозвучни са ми Ева Мари и Ан Мари, бих предложила и Анна Мари

# 20
Те са класически комбинации и ухото ни е свикнало със звученето им.
Ева Мари не е толкова наложено, но звучи като познатото Лиса Мари. По инерция ми идваше да предложа Лиса Мари, но Лиса не ми допада.
Фамилията Росен също е много благоприятна. Името "Мари" стои чудесно до много други. Ако не се струпват много еднакви букви, звучи добре.
Предлагам
Ели Мари Росен.

+ от мен Innocent

# 21
  • Димитровград
Едита Мари Росен

# 22
Мари - Кристин

# 23
Харесах Ева Мари. Предлагам и Софи Мари. Видях предложение за София, но Софи Мари с две еднакви ударения  на втората гласна ми звучи по-благозвучно.

# 24
  • Варна
Лара Мари - някъде бях чела, че Лара е единственото име, което звучи еднакво на всички езици, без изкривявания

# 25
  • SF
Харесах Ева Мари. Предлагам и Софи Мари. Видях предложение за София, но Софи Мари с две еднакви ударения  на втората гласна ми звучи по-благозвучно.

А на мене ми харесва, когато ударенията не съвпадат, както е в Ева Мари Росен.
София много ми харесва и звучи добре на всички езици. Във Франция е много популярно и харесвано име, но повече се среща в този вариант Sophia с ударение на А. Софи е по-скоро като съкратено от Софиа.

# 26
Много ми харесват Ан Мари и Астрид Мари. Ева Мари също. Ще предложа и Леда Мари.

# 27
Клара/Клер Мари
Астрид Мари
Луиза Мари
Ада/Ава Мари

# 28
  • Телиш/Плевен
Роуз Мари

# 29
  • SF
Но на френски това Роус ще звучи като роУс или роз  или нещо такова.
Жената даде някои уточнения, за да не изсипваме един тон имена, между които тя така и така се колебае и още не е избрала.

Представи си го и на български: Как се казваш? - Роуз. Да, това че знаем, че е роза много помага да възприемем името, но Рут, Роуз, Арл хич не звучат благозвучно. При наличието на българско име Роза, изборът на английския вариант Роуз е доста претенциозен.

Общи условия

Активация на акаунт