WIZZAIR - 49

• 37 572
  • 780
  •   1
Отговори
# 15
Защото е Дубай, и на мнозинството хора оттам им трябват визи за Европа, трябва да минат през гишето да видят имат ли виза. Щом сте европейци показвате европейски паспорт и няма нужда от виза.

# 16
  • Пловдив
Много благодаря! И още един глупав въпрос - мисля, че са ми дали номерата и валидността на личните се карти, а не на паспорти 🤪 Сега се замислих, че в ЕС не е проблем какво ще въведеш, но за тази дестинация? Да опитвам ли утре да им ги поправям през чата? Уффф. Опитах да направя услуга, пък сега се чудя по нощите Blush
П.П. Има такъв въпрос в ЧЗВ, но не ми го отваря ни на български, ни на английски...

# 17
Ами май няма особено значение какво пишете там, важното е документите да са валидни като ги покажат. Поне в по-голямата част от света номера минава.

# 18
  • Beyond the stars
Дните са 15, като не може да се отсъства в повече от 5 последователни дена по семейни причини. Бележките от личните лекари са електронни и отсъствията автоматично се извиняват в електронния дневник.

Пропуснала съм края на дебата за увеличаване на дните.
Така или иначе отново, бележката интересува само самото училище.

# 19
Дебнат едни билети до Меминген за края на ноември, но не падат и не падат цените.
Първите ги взех за по 100лв двупосочно, а сега ми трябва един и е над 200лв.
Кофтито е, че не мога да ползвам и дискаунта.

# 20
Губи ли се сумата за флекса, ако Уиз правят промени и се откажа от полета?

# 21
Не, щом те правят промени връщат всичко.

# 22
15% полети от/до София

# 23
15% намаление за полети от и до Великобритания

# 24
В мобилното приложение са пуснали разписание и цени за следващия зимен сезон, до края на март 2026 г. А в уебсайта до края на ноември 2025 г.

# 25
Имам натрупани кредити и купувам за втори път билет и никъде нямам опция да ги добавя преди плащането. Имам вариант само за ваучер и промокод. Как се случват нещата?

според мен сте избрали опцията за карта, затова не се вижда дискаунта...? има ли начин да затворите тази опция и евентуално да изскочи от някъде?

# 26
Здравейте!
Къде се вижда от кой терминал излитаме или винаги е от Терминал 1, както сте написали?
Също може ли предложения за паркинг, на който да оставим колата?
Влезнах в сайта на летището, но ми дава, че няма свободни места за избраните от мен дати.

# 27
  • София
За Уиз винаги е Т1, да.

# 28
Здравейте!
Къде се вижда от кой терминал излитаме или винаги е от Терминал 1, както сте написали?
Също може ли предложения за паркинг, на който да оставим колата?
Влезнах в сайта на летището, но ми дава, че няма свободни места за избраните от мен дати.

Само от там излита, да.

Паркинг Park&Fly. Задължително резервация възможно най рано, защото местата свършват.

# 29

Общи условия

Активация на акаунт