WIZZAIR - 49

• 37 559
  • 780
  •   1
Отговори
# 30
Безценни сте! ♥
Много благодаря, Essentiall, morskibriz!
Резервирах на Паркинг Park&Fly.

# 31
Някой питаше за Стокхолм.
Скрит текст:
AirBaltic имат промоция и София-Столхолм-Арланда  (с прекачване в Рига) е 68 евро. Наобратно 70 евро.  До края на октомври 2025

# 32
Здравейте,
предстои ми пътуване и бих искала да попитам по-запознатите как стои въпроса с пренасяне на хранителни добавки в ръчния багаж. Имам платен и допълнителен куфар. Възможно ли е няколко вида хранителни добавки да ги смеся в едно не надписано шишенце? Целта е да не нося всички видове добавки, които пия.
Благодаря!

# 33
  • Beyond the stars
Здравейте,
предстои ми пътуване и бих искала да попитам по-запознатите как стои въпроса с пренасяне на хранителни добавки в ръчния багаж. Имам платен и допълнителен куфар. Възможно ли е няколко вида хранителни добавки да ги смеся в едно не надписано шишенце? Целта е да не нося всички видове добавки, които пия.
Благодаря!

Нямате драма, щом са капсули.

# 34
  • София
diziler, тъй като трябва да пътуваме до Стокхолм през юли, но от поста ти не ми стана ясно - кое е до края на октомври? Промоцията или линията? Blush Мислихме от Ниш да летим, но определено предпочитам да тръгнем директно от София, нищо, че е с прекачване.

# 35
И за юни бяха същите цени (138 евро двупосочно). Промоцията беше два дни (за уикенда, който мина) с пътувания до другата есен. Днес не съм влизал в сайта на ЕърБалтик, вижте цените до Стокхолм как са.

# 36
  • София
Цените в момента са с по 20 евро отгоре, спрямо дадените от теб. С Райън от Ниш идва кажи-речи същата сума. Тоест от София ни е най-удобно. Мерси, че сподели!

# 37
Ами явно офертата е минала. Имаше някаква уикенд промоция на ЕърБалтик с 30% намаление. Аз вчера късно го написах (22.40), търсех някакви полети за Финландия с ЕърБалтик, но часовете не ме уреждат… видях този за Швеция и реших да го напиша тук. Дано имат нови оферти скоро.  Може и Луфтханза да изненадат с нещо за Черния петък (30 евро намаление от реалната цена слагат обикновено).

# 38
Здравейте, мисля да пътувам с метрото до летището и като меря по трите направления куфара ми излиза 145-150см (в зависимост дали включвам или не колелцата). На сайта на градска мобилност пише:

"Чл. 12. Пътник с редовен превозен документ има право да превозва в превозните средства на обществения градски транспорт: 1. безплатно до 2 броя ръчен багаж, вкл. музикални инструменти, като сбора от трите измерения за всеки от тях не надвишава 140 см."

Чудя се, доколко стриктни са в измерванията ако има контрола, с ролетка ли мерят? И ако са стриктни, как се купува такова билетче, за мен ще плата с кредитна карта, но допълнителния билет на гише ли се закупува? На връщане полетът ми е доста късен и не знам ще работи ли това гише и ме притеснява докато се разправям да не изпусна последното влакче.

# 39
Здравейте, мисля да пътувам с метрото до летището и като меря по трите направления куфара ми излиза 145-150см (в зависимост дали включвам или не колелцата). На сайта на градска мобилност пише:

"Чл. 12. Пътник с редовен превозен документ има право да превозва в превозните средства на обществения градски транспорт: 1. безплатно до 2 броя ръчен багаж, вкл. музикални инструменти, като сбора от трите измерения за всеки от тях не надвишава 140 см."

Чудя се, доколко стриктни са в измерванията ако има контрола, с ролетка ли мерят? И ако са стриктни, как се купува такова билетче, за мен ще плата с кредитна карта, но допълнителния билет на гише ли се закупува? На връщане полетът ми е доста късен и не знам ще работи ли това гише и ме притеснява докато се разправям да не изпусна последното влакче.
По едната част на питането:
Мерили са ни куфар с рулетка точно. Вероятно на око решиха, че е по-голям куфара, но ние го бяхме измерили предварително и знаехме, че се вместваме в лимита, та останаха разочаровани, че изпуснаха да ни глобят.
Явно вашия куфар минава допустимия размер, т.е.по-добре да не рискувате, мое мнение.

# 40
  • София
sfumato, а кога е било това? В последните няколко години не съм засичала контрольори в автобусите и метрото към летището, а едно време бяха постоянни и то точно заради багажите. Simple Smile Явно откакто куфарите в повечето авиокомпании станаха платени и се ограничаваме само в позволените безплатни, а те съвпадат като размери и с тези на градския транспорт, сме станали безинтересни.  Joy

Това не означава, че не трябва да се купува билет за голям багаж, защото никой не може да предрече кога ще има контрольори. Wink

А нямате ли две карти - кредитна и дебитна? Ако е така, не пречи и куфарът да си има карта. Simple Smile

# 41
Таня67
Лятото се наложи да пътуваме с чекиран багаж. Това коментирахме и ние, сякаш са ни чакали веднъж да грабнем големия куфар и точно нас да проверят.
За спокойствие си е добре да се купи билет за куфара ако е извън позволените размери, символична сума е все пак.

# 42
благодаря ви много, ще си купя и да вярно, че имам и дебитна Simple Smile а дали има значение за кредитната дали маркирам пластиката или гугъл wallet_a? Стана ми любопитно, не че има значение (дебитната дори не съм я въвеждал в walleta) Simple Smile И дали е достатъчно светването на зелено, че е маркирана? Ще изчакам два пъти да светне, и за багажа. Съжалявам за тъпите въпроси, но рядко ползвам градски транспорт, т.е. реално не ползвам

# 43
Промо за полети до 31 януари

# 44
  • София
благодаря ви много, ще си купя и да вярно, че имам и дебитна Simple Smile а дали има значение за кредитната дали маркирам пластиката или гугъл wallet_a? Стана ми любопитно, не че има значение (дебитната дори не съм я въвеждал в walleta) Simple Smile И дали е достатъчно светването на зелено, че е маркирана? Ще изчакам два пъти да светне, и за багажа. Съжалявам за тъпите въпроси, но рядко ползвам градски транспорт, т.е. реално не ползвам
В никакъв случай не маркирай една и съща карта 2 пъти. То не знам и дали системата позволява или трябва да мине някакво време. Но контрольорите виждат дали с тази карта е платено/маркирана, а не колко пъти.

Общи условия

Активация на акаунт