WIZZAIR - 49

• 38 215
  • 780
  •   1
Отговори
# 525
Ами мислиш грешно като за промоции
Просто има 10 билета по 85, 10 по 130, 10 по 170 и според колко се изкупуват показва текущите какви са.
Добави, че Уиз дава да се резервира по банков път и човек може да се откаже и се получава прекрасно движение нагоре-надолу без никакви промоции.

И си забравила най-важното правило - след като купиш билети спираш да следиш цените.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 21:49 от neuromancer

# 526
Здравейте , в самолета няма проблем да ползва човек блутут слушалки, нали?

п.п. Благодаря ви! Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 16:37 от annysy

# 527
Не, всичко живо слуша музика така Wink

# 528
  • София
... или гледа филми Simple Smile

# 529
Не, всичко живо слуша музика така Wink
Всякакви индивиди има.И двете са ми се случвали...не се разправям,моля стюардите да разрешат проблема. Не съм длъжна да слушам нечий филм или звуците от играта на някое дете...аз си чета книга и тези звуци ми пречат. Най-неприятно е като попаднеш на хора,които си разказват историята на живота си на висок глас...на тях нищо не можеш да им кажеш,все пак не е забранено да се говори...до възпитание и усет е.

# 530
От слушалки тип "боун-кондъкшън" чува ли се какво се слуша?

# 531
Не, разбира се, трябва да опира в костта ти, за да чуваш

# 532
  • София
Stelyana Treneva 617298, предполагам се дразните на хора, които извършват съответните дейности на високоговорител, без слушалки. Защото от обикновените слушалки не се чува кой знае колко, освен ако звукът не е набримчен на макс. Мен пък ми е малко зловещо, ако е съвсем тихо в салона. Нормално е хората да разговарят, без да викат и разбира се, без да обсъждат самолетни катастрофи, че и това ми се е случвало.

# 533
  • София
Нито музика, нито филм или приказки за катастрофи ще ми направят впечатление.
Виж, пищящи деца са тормоз номер 1.
Най-натоварваща, обаче, беше една госпожа на среда възраст която със сядането разстла на масичката библии и икони и два часа не спря да каканиже евангелия и притчи.
Писъци, викове и молитви съпровождаха всеки завой, снижаване, изкачване или дори най-лека турболенция.
Не разбрах защо си го причини, както на себе си, така и на останалите ~180 човека вътре.

# 534
Виж, пищящи деца са тормоз номер 1.
+1

А особено когато родителите им не им правят грам забележка, сякаш са си сами вкъщи и  дечицата могат да си викат на воля.

Жената, която се е молела, явно наистина я е било страх. Мен си ме е шубе на всяко излитане, особено ако има турбуленция докато се издига.. Ама гледам да не ми личи. Какво ми е отвътре, аз си знам.

# 535
  • София
Хахахаха, сещам за един образ, който през целия полет ни рецитираше статистики и факти от самолетни катастрофи, а когато на приземяване колелата докоснаха пистата и всички почнаха да ръкопляскат, той се възмути:
- Какво пляскате, какво пляскате, то сега е най-рисково. Най-много катастрофи стават на излитане и на кацане.

😂 Сега ми е смешно, ама тогава заради него цял полет ми беше напрегнато.
Но и досега като почнат да пляскат, с ММ се шегуваме с "какво пляскате, то сега е най-рисково". 😂

# 536
Stelyana Treneva 617298, предполагам се дразните на хора, които извършват съответните дейности на високоговорител, без слушалки. Защото от обикновените слушалки не се чува кой знае колко, освен ако звукът не е набримчен на макс. Мен пък ми е малко зловещо, ако е съвсем тихо в салона. Нормално е хората да разговарят, без да викат и разбира се, без да обсъждат самолетни катастрофи, че и това ми се е случвало.
Да,точно това имах предвид...на високоговорител,не на слушалки.

# 537
Здравейте, може да е лаишки въпроса, за което се извинявам. Досега винаги съм летяла с чекиран багаж и не съм се замисляла. Сега ще летя с ръчен. Лекарства за диабет, кръвно и т.н знам че мога да ги нося. Но те трябва ли да са в отделен прозрачен плик и да се показват или си стоят в багажа и не ги вадя ?

# 538
не. Следи се само за течности и остриета. Всякакви таблетирани лекарства не подлежат на проверка, още по-малко да се изисква рецепта (говорим за такива, за ползване по време на пътуването, а не в търговсски количества)

# 539
Но те трябва ли да са в отделен прозрачен плик и да се показват или си стоят в багажа и не ги вадя ?
Това се отнася за всякакви течности и гелове. Лекарствата според зависи дали са течни или не.

Общи условия

Активация на акаунт