WIZZAIR - 49

• 38 232
  • 780
  •   1
Отговори
# 510
Такса нямаше. Ама нямаше и никаква опция да посоча защо канселирам, така че пари при такава канселация не чакам. Ще видя като ми се появят детайлите на полета в канселирани полети в профила дали ще има нещо за възстановяване, но ме съмнява.

# 511
Когато те правят промени се връща цялата сума. Сега не знам какво е станало, но ако в сайта ви е показвало, че има промени и имате възможност за отказ, трябва да е безплатно.
Ако не показва, с обаждане.

# 512
  • Beyond the stars
Има стачка в Белгия, всички полети за утре са засегнати. Имала съм с Ryan такава ситуация с опция за пренасочване на дата и възстановяване на сумата.

# 513
Ryan са ме питали дали искам refund или друга дата дори за променен час на полет.
В случая канселирах без проблем, имаше приспадната -328лв. такса канселация (все едно щях да ги дам, като мога директно да не отида на летището), но нищо за refund. Както и да е, билетите са супер евтини и вече имам билети за понеделник, въпросът е по-скоро принципен.

# 514
  • София
Ако искам да добавя куфар само към един пътник, поотделно ли трябва да взема билетите или мога впоследствие, след като са заявени без багаж, да добавя?

# 515
Взимаш ниската тарифа за всички и после пак ще те пита за куфар преди да завършиш плащането.

# 516
  • Beyond the stars
При вече закупени билети в една резервация също може да се добави куфар/приорити/място за всеки билет отделно.

# 517
Аз миналата седмица не можах да купя приорити/багаж само към единия пътник. Дали, защото другият е дете, дали са направили да е максимално трудно през приложението, но ми излизаше възможност само за двамата пътници едновременно.  И фаст трак е супер сложно да се добави през приложението, препраща към някакъв сайт, в който се избират странни неща от падащи менюта. В това отношение приложението на Райън е по-добро.

Накрая купих билетите през booking (често купувам билети през посредници) и не само, че ми излязоха с някое евро по-малко, но и си посочих, каквото ми трябваше, за когото ми трябваше.

# 518
Когато купувате билети през Букинг, как си управлявате после резервацията- направо в приложението/сайта на Уиз ли или пак чрез Букинг?

# 519
  • Beyond the stars
Prioprity вземам през менюто за багаж винаги и не съм имала проблем да е само за един от пътниците. Сега видях, че през менюто за приорити го прилага за всички, вероятно има отметка някъде.
Не твърдя, че им е user friendly приложението и че не е куцо направено.

# 520
Когато купувате билети през Букинг, как си управлявате после резервацията- направо в приложението/сайта на Уиз ли или пак чрез Букинг?

През уиз. Само не ти излиза полета веднага, трябва да си го потърсиш с кода на резервацията и фамилното име.
През посредниците обаче трябва да се внимава, защото някой път допълнителните екстри като багаж и приорити са много по-скъпи.

# 521
Здравейте. Предстои ни пътуване до Италия, но на детето ми му остават 5 месеца валидност на паспорта. Ще имаме ли проблем, че няма 6 м валидност паспорта?

# 522
Няма такова изискване.

# 523
# 524
Значи много 'обичам' промоции по празници. Нашите билети Букурещ-Бергамо за края на март ги купихме за 85 лв (два двупосочни). Накуп 5 семейства купихме и след два дни бяха 360 лв за същите дати. После паднаха до 130 и ги държаха до вчера (20-на дни). Вчера станаха 270, за да 'паднат' днес до 170. Очаквам до два дни да са пак 130....

Общи условия

Активация на акаунт