WIZZAIR - 49

• 38 235
  • 780
  •   1
Отговори
# 495
# 496
За страните извън Шенген изискват.

# 497
Само за Шенген не искат. Но едва ли затормозява много ако искат...

# 498
Искам да взема капсули за кафе машина,  около 20 броя. Мога ли да ги пренеса в ръчния багаж?

# 499
# 500
Здравейте, бих искала да питам някой знае ли дали ще има лятно разписание на полетите на WizzAir до Рим Фиумичино. Засега се виждам само полети да края на март. Благодаря предварително 😊

# 501
Има Чампино. До двете няма да летят.
По принцип остава много малко време до март, ако не виждате полети, значи няма да има.

# 502
Здравейте, извинявам се предварително, че въпроса ми е задаван може би стократно, но трябва да реагирам бързо и да търся варианти спрямо съвета ви. Ще пътуваме с дете на 5, като ще наемем кола в дестинацията ни. Виждам че има опция да се вземе седалка за кола в самолета, но каква е процедурата-чекира ли се или се оставя преди стълбите.. Също ако правилно разбирам е безплатно? Моля за съвети как е най-удачно да подходя. Ако има значение полета е до/от Бергамо.

# 503
Седалката за кола можеш да я вземеш и на борда. Не се чекира, води се помощен багаж, като възглавница или одеало. Ако все пак е нещо обемисто или не отговаря на условия за безопасност, може да те накарат да я свалиш в багажното като стигнеш на вратата на самолета.

# 504
Получих съобщение днес, че утрешният ми полет ще е отклонен и ще организират транспорта (с бележка под черта, че може и да не го). Ще има национална стачка, така че си имат оправдание, че не е по тяхна вина. Имат ли Уиз някаква процедура да искам канселация и възстановяване на парите в такъв случай? Не искам да летя изобщо, а според мен по каналния ред, без да съм била на борда, няма да имам право на възстановяване на парите за билетите.

# 505
Ако е отклонен, можете да откажете и връщат парите. Ама  го направете предварително, не просто да не се появите и да чакате да ви върнат парите.

# 506
Даже сега виждам още един мейл, че не са успели да организират транспорта, защото всички компании, които организират транспорт от/до летището са пълни.

Канселирах, но нямаше опция да поискам възстановяване. Само таксата за канселация беше приспадната. Нещо друго ли трябваше да направя?

# 507
Докъде трябваше да летите и накъде ви отклоняват полета?

# 508
До Шарлроа (Белгия). Отклонен е за Маастрихт.

# 509
Трябва да е без такса

Общи условия

Активация на акаунт