WIZZAIR - 49

• 38 951
  • 780
  •   1
Отговори
# 240
Влизате в резервацията си, започвате промяна и ще си покаже колко трябва да плати. Приоритета и флекса си остават. Не гледайте какво излиза при покупка на нов билет.

# 241
Тия пакети така и не разбрахме дали си остават. Rolling Eyes
ZoriM, моля сподели какво се случва с пакета след промяната.

# 242
аз доколкото знам, ако е купен пакет при смяна се доплаща колкото е разликата в цената с новия пакет, така че няма никаква печалба или загуба
в случая май не е купен пакет, а за новия полет гледа пакет

# 243
  • БГ
Коледен подарък - билети за полети от 40,99 лв., за пътуване преди 31.01.2025г.!

# 244
Това е много странно, когато всеки ден виждам полети за зимния сезон по 9.90 евро по куп дестинации и сега изведнъж "коледен подарък" за 20 eвро. Тоест "с тарифи започващи от 40.99 лв".
Запълват места за по-слабия зимен сезон, затова през ден са тези "промоции", за зарибявки.

# 245
  • БГ
Новина от вчера - София - Щутгарт!

# 246
Е не е новина, отдавна писахме за София-Щутгарт

# 247
Август месец взех коледни билети по 120 лв в посока. Към края ноември бяха на същите цени, а за моя изненада в началото на декември цените за същитр дати паднали с по 20 лв. Миналата година се чудехме какви са тия извънземни цени на Уиз, сега тази година явно пътуващите са намалели... Rolling Eyes Иначе нямам обяснение цените да паднат точно 3 седмици преди Коледа, вместо да се качат светкавично...(след всичките промоции около ЧП).

# 248
Във вторник на полета до Валенсия 1/3 от самолета беше празен. Направи ми впечатление, че на Т 1 в 16ч. на таблото имаше обявени само 2 полета, този за Валенсия в 18.15 и един за Барселона към 20ч. По това време на годината толкова празно летище не съм виждала.

# 249
  • София
Така се е случило, но не е меродавно.
Статистически 2024 е най-силната в историята на летището въобще. Предковид нивата са достигнати и надминати отдавна. А и все пак трябва да се отчете факта, че на Т1 останаха само Уиз и някои чартъри.
easyJet, които също вероятно са били там, изглежда са спрели всички полети от / до София към момента. Но това не се отразява на числата негативно.

# 250
Аз не твърдя обратното, просто споделям какво е било.

# 251
И за Осло са така Simple Smile Миналата Коледа, Букурещ-Осло-Букурещ за двама възрастни и три деца - около 1000 лв, купени на 15 септември. Тази година започнах от юли да следя, цената държеше 1800. Септември започна да скача, като стигна 2100 купихме. Октомври стигна 3600 Flushed. Ноември задържа 2400 някъде, а от вчера е 1400 Close
Миналата година не падна под 1000 лв до края, т.е. цената, която беше на 15 септември я държа до край. В момента е с 1/3 надолу.
Предполагам тази година имат доста непродадени билети за този полет и затова намалят. Не става и да чакаш до седмица преди това като панацея, защото може пък да се продаде полета и да се чудиш какво да правиш. Уизеърска работа Simple Smile

# 252
  • София

Трябва ли да ме притеснява многото свободни места и ниската цена на билета за 1 януари. Дали има вероятност да отменят полета?

# 253
За къде е полетът? Свободните са в предната част, където са най-скъпи, по принцип. Ако и хората не купуват места и все още не са чекирани може да е нормално.

# 254
  • София
Знам, че не се купуват масово места, но цена от 20 лв на билет от днес, като до вчера беше 40 лв,  започна да ме притеснява. Посоката е Шарлероа.

Общи условия

Активация на акаунт