WIZZAIR - 49

• 38 224
  • 780
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря, исках да съм сигурна.

# 541
  • на третия етаж
Здравейте, обмислям пътуване до Рим през месец ноември. Виждам, че има обявени полети. Според вас дали е рано да купя билети?

# 542
  • Beyond the stars
Рано е според мен. Със сигурно ще имат движение, предвид, че в момента са идентични за всеки дати и за отиване/връщане. За ноември 250лв на редовна цена за Рим е доста.

# 543
Потвърждавам, че на Т1 има мерилки и теглилки на Уизеър още от фоайето преди скенерите, слагате багажа и после се нареждате на змейката. На мен ми казаха да не слагам, понеже видимо ми беше полупразна раницата. Някакъв човек след мене беше със сакче, което не влизаше…

# 544
Здравейте! Един бърз въпрос. Сестра ми купува билети за Айндховен. Ще купи и места. Но дали е по-изгодно още с купуването на билета или по-късно? В момента 2 места едно до друго са около 70лв.

# 545
Местата са най евтини с купуването на билетите.

# 546
Здравейте! Ще летим с дете на 3 г. само с ръчен багаж. Той отдавна не се вози в лятната си количка, но си мисля да я взема за всеки случай. Имам ли право безплатно или беше само за деца до 2 г?

# 547
  • Beyond the stars
Здравейте! Ще летим с дете на 3 г. само с ръчен багаж. Той отдавна не се вози в лятната си количка, но си мисля да я взема за всеки случай. Имам ли право безплатно или беше само за деца до 2 г?

От сайта - "Сгъваема бебешка количка, детска количка, сгъваемо детско креватче или столче за кола за дете над 2-годишна възраст могат да бъдат чекирани безплатно."

# 548
Нормално е, за проверка на ръчния багаж да се изхитрят с мерки и теглилки.
Българите са винаги, ако мине номера,  защо да плащам...

# 549
  • София
София - Копенхаген май си заминава. След 2 март не излизат никакви полети.
Болоня и Катания излизат само до края на април.

# 550
Това да не е бъг? Вчера гледах и имаше и за Катания, и за Болоня. Сега, когато проверих и аз виждам, че няма.

# 551
Е, или ще се появят до 1-2 дена, или няма

# 552
Най-вероятно ги спират, тъй като преди малко ни отмениха полета до и от Болоня за септември.

# 553
kdkrastev, за кои дати бяха полетите ви за и от Болоня?

# 554
Здравейте, току що видях, че нашия полет за Катания през Май е отменен.

Общи условия

Активация на акаунт