WIZZAIR - 49

• 38 152
  • 780
  •   1
Отговори
# 660
  • Beyond the stars

Тази е 5 см повече от допустимия размер на Wizz от едната страна и 6 от другата доколкото виждам, ако е пълна .. влизаме в моите притеснения с наличната ми раница Bowtie

Bonita83 за октомври би трябвало да паднат още. Миналата година май месец летяхме за по 80лв двупосочен, а октомври особено към края цените са традиционно по-ниски.

# 661
  • Казанлък

Тази е 5 см повече от допустимия размер на Wizz от едната страна и 6 от другата доколкото виждам, ако е пълна .. влизаме в моите притеснения с наличната ми раница Bowtie

Има вариант за Уиз. Просто трябва да се избере Но пък никога не може да си сигурна какво ще изпратят амазонците )

# 662
  • София
Аз съм с китайче. По размер на Райън, че са по-стиснати. Цената беше около 30. Качеството е добро.
 https://share.temu.com/3kSIlFunfQA

# 663
Здравейте,в момента един двупосочен билет до Бари през октомври е около 160 лв. Според вас има ли вероятност да намалят билетите?

Има, да

# 664
  • София
При 40 евро в посока не бих чакал и минута за която и да е дестинация.

# 665
Бари е евтина дестинация. Дотам с дискаунт винаги летим между 20 и 30 лв
Дори и лятото.

# 666
  • София
И аз гледам от 2-3 седмици едни билети до и от Бари в първата седмица на септември. С WDC излизат по 156 лв., което е малко повече от това, което ми се иска - психологическата граница май ми е 120 лв. за двупосочен. Засега няма никаква динамика, но и пътуването не ми е супер важно (не че не ми се ходи Simple Smile). Проблемът е, че за началото на септември цените са по-високи и от летните и то за повечето дестинации. Ще видим накрая какво ще излезе с моите намерения, но чакането на цените да паднат малко ме изнервя.

# 667
Според мен е рано от сега да се купува за септември.

# 668
За септември след като свърши ваканцията е рано, ама за началото не съм съвсем сигурен. То ще се види де.

# 669
И на мен ми се вижда рано за купуване на билети, и аз Бари го глася за октомври.
Отделно, че като се купи толкова рано има голям шанс да променят дати/часове на полети и ако си фиксирал едни дати става кофти. На мен ми се е случвало и ми се объркаха всички първоначални планове, не е приятно.

# 670
Точно с излизане на лятното им разписание ги купих билетите за Бари- 27.08-05.09 по 29 лв
Но за септември сте прави, трудно се намират евтини билети и като видя, купувам,  макар, че промениха часовете на полетите.

# 671
Здравейте, отмениха ми полет на Wizzair и засега няма как да го заменя с друг. Само като кредит ли възстановяват парите ? И докога мога да изчакам с искането за възстановяване? Полетът ми беше чак за септември и може да изскочи нещо интересно за замяна.

# 672
До 3 часа преди часа на отменения полет можеш да решиш какво да правиш. Парите първо ги връщат като кредит 120% и след това можеш да заявиш връщане по сметка на 100%

# 673
  • Русе
До къде беше полета, който ви отмениха? Просто информативно питам.

# 674
Здравейте,защо не мига да видя дати за полет от София до Аликанте?

Общи условия

Активация на акаунт