WIZZAIR - 49

• 37 601
  • 780
  •   1
Отговори
# 690
Ако е със свалящи колела трябва да се свалят много лесно. Има едно копче натискаш и дърпаш надолу.

# 691
# 692
Има ли някой, който ще лети утре до Бари? Май има overbooking при чекирането ме питаше дали искам 100 евро в кредити за да си сменя датата, отделно имам и такъв имейл от вчера. Слава богу успях да чекирам и имаме нормални бордни карти с места.

# 693
Напоследък така пита. Отговаряте с NO и продължавате напред. От 200+ души все ще има 5-6 души, които да отговорят с YES, така че по дефолт те ще останат на летището при овърбукинг, не непременно последните чекирали се.

# 694
Има ли някой, който ще лети утре до Бари? Май има overbooking при чекирането ме питаше дали искам 100 евро в кредити за да си сменя датата, отделно имам и такъв имейл от вчера. Слава богу успях да чекирам и имаме нормални бордни карти с места.
А мен последния път като ми предложи да си сменя полета заради overbooking не ме пита искам ли 100€. Дискриминация някаква надушвам 😂😂😂

# 695
Здравейте! Имам закупени билети с клубна карта до Лутън за 02.04., но се налага да пътуваме по-късно през месец юли. Как се процедира с канселирането и дали не е по-изгодно да се доплати за флекс? Може ли да ми посочите валиден имейл адрес, на който да пиша и да ми отговорят на български, защото в чата пише само често срещани въпроси ?

# 696
Не, флекс се купува предварително, когато човек не знае дали ще му бъде отменен/отложен полетът. Иначе при вече закупен билет няма как да се добави флекс. (То ако може така... всеки така ще прави и авиокомпанията няма да има никаква далавера от този флекс). Аз съм имал случаи, в които точно до Лутън, без купен флекс е трябвало да си променя полета с по-ранен (от предния ден, за да не си изпусна връзка, тъй като и следващият полет го промениха с няколко часа по-рано) и тогава просто си купих нов билет. Излизаше ми по-евтино, отколкото да плащам такса за промяна на датата (май 60 евро на посока беше, но да не Ви излъжа). След този случай вече не играя без флекс. Преценете си дали новите билети няма да ви струват по-евтино от плащането на такса за смяна на полета (поне 120 лв на човек на посока). През юли билетите не са евтини, затова го казвам. А сигурни ли ще бъдат и новите дати?

# 697
Не, флекс се купува предварително, когато човек не знае дали ще му бъде отменен/отложен полетът. Иначе при вече закупен билет няма как да се добави флекс. (То ако може така... всеки така ще прави и авиокомпанията няма да има никаква далавера от този флекс). Аз съм имал случаи, в които точно до Лутън, без купен флекс е трябвало да си променя полета с по-ранен (от предния ден, за да не си изпусна връзка, тъй като и следващият полет го промениха с няколко часа по-рано) и тогава просто си купих нов билет. Излизаше ми по-евтино, отколкото да плащам такса за промяна на датата (май 60 евро на посока беше, но да не Ви излъжа). След този случай вече не играя без флекс. Преценете си дали новите билети няма да ви струват по-евтино от плащането на такса за смяна на полета (поне 120 лв на човек на посока). През юли билетите не са евтини, затова го казвам. А сигурни ли ще бъдат и новите дати?

Благодаря! 🍀

# 698

Нямам револют и не съм наясно, но който иска може да разясни.

# 699
25те кинта са точно за който няма Револют Grinning

# 700
Здравейте, ще нося хранителна добавка на прах. За да не прави обем кутията, пресипах в найлоново пликче за фризер. Ама си мисля да не провокирам мъчителни проверки... - бяло прахообразно вещество - притеснително звучи. Има ли ентусиаст с подобен опит? Формално не е забранено.

# 701
Бих го сложила в бурканче.

# 702
Няма значение в какво ще бъде, ако решат ще направят тест. Няма място за притеснение.

# 703
има и по-големи ентусиасти
Прибирал съм се от Южна Америка с домашно кафе (непакетирано) и брашно от маниока (бял прах 2кг). Не ме арестуваха, ама си провериха всичко и на вкус, освен малко майтапи Simple Smile
За вас предполагам няма да обърнат внимание, вие не минавате митница и няма да обърнат внимание ако е в Европа пътуването.

# 704
Аз не бих рискувала. Скоро имат същата дилема и ме посъветваха да не взимам добавката. Но аз съм от съмнителните пътници, които винаги ги дърпат настрани за проверка на ръце, обувки, мини разпити - накъде пътувате, какъв е този сувенир и т.н. Joy

Общи условия

Активация на акаунт