💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 911
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 180
Калата много добре знае, че той и Борисенко са на пангара, макар че други са слабите звена. Вики пък колко нагла, всичко било супер, справили се супер. За разлика от Раду, който се подиграваше w ги иронизираше, Kaлата има по-добър подход - директно си им коза нещата.

# 181
И Раду директно им го е казвал.Не помня да им се е подигравал.
Всъщност те много добре знаят,че са най-слабите участници този сезон,знаят,че няма да стигнат далече и въпреки всичкo са готови да елиминират по-силни и достойни играчи от тях,само и само да докопат по-високо?

И какво печели Виктория от това да бъде елиминирана 12-та,вместо 16-та?
Виждаш,че има много по-добри играчи от теб,пък излез си достойно и зрителите да те уважават.
Толкова са противни 4-ката.Само Анджи заслужава да е все още в игрите.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 05:38 от Adoralova

# 182
И двете приказки бяха тъпи и безмислени -
На някои от жените - колко добре се били справили.
На Калата  "Ми така е като гоните мъже".

Раздадоха се - да. Направиха каквото можаха, по най-добрия начин - да.  Паднаха ли със страшна разлика - да. Можеше ли да не паднат  (на това трасе!) - мега невероятно.

Понякога най-добрият възможен ход не води до прекрасни резултати, но това е положението - правиш най-добрият възможен. Пращането на мъже на елиминация, твърдо, безотказно до последния мъж е най-добрата възможна стратегия на женската коалиция.  Свързано е с глад и други мизерии, според както реши продукцията. Например в тази битка продукцията реши, че трябва да паднат и да продължат да се гърчат на "стопанството".   Сега - защо продукцията реши така е отделен въпрос и то много труден, по простата причина, че решенията на продукцията често са лишени от всякаква логика (в това отношение си приличат със Стан - понякога въобще не е сигурно че вземат най-доброто решение за себе си.  Подчертавам - за себе си. Не за мъжете, не за жените, не за М+Д или който и да било друг.)
Така че изригването на Калата е абсолютно безполезно (за него си), безмислено за нас и пълнеж за шоуто.
Обратно - гласуването на Калата за Силвия, не беше лишено от смисъл, създаде интрига.
Разбира се в плоско-тъпо-издайническия стил на продукцията Ралица го разпита на другия ден и той без да се дърпа влезе в този дух и разказа че да може и жените чудо да разберат, па и другия отбор.  Ние бяхме вече разбрали, та за нас си беше тъпо и пълнеж.

# 183
Не го намирам за безполезно.Харесва ми,че нещата се казват в прав текст,такива каквито и ние ги виждаме от екран.
И мен ще ме дразни да гледам слабачки как се величаят и си галят егото,вместо да си признаят - ето,не можем,не сме добри на такива трасета,ще губим битки,но на нас 4-те ни е много комфортно,защото имаме 3 бушона за съвети.
Пък кажи си го и стига с тези празни приказки за пред камерите.

# 184
Смях се много с минаването на Микяй на халките, ала червей и физиономиите на Силвия при избора им за капитан. И аз да бях нямаше да пропусна на мястото на Калоян да всея малко смут по този начин.
Кофти игра при това разпределение на племената, ясен беше победителя още докато я обясняваха. Никакво обезопасаване на обрачите, ни каска, ни нещо върху, което да падат...
Мартин, Добрин и Гешев бяха интересни за гледане на трасето. От Гешев съм впечатлена, че така си мина обрачите при тези кг, та съвсем.
Стан наистина няма идея на коя планета се намира. От идеите до чудната им реализация и сега. Погледите на Гешев бяха просто един път.🤣
При Зелените и аз не виждам полза от празните спорове, ни женската коалиция ще си промени стратегията (нормално), ни Калоян има как да смята, че е възможно това.

# 185
Зелените са обречени вече. Ако на капитанската отпадне Силвия, силните ще са все на елиминации. Калоян и Деси ще се справят, но не мисля, че Борисенко ще успее. Ако Силвия падне на капитанската не знам как ще си изберат капитан.

# 186
Мен ми е странно, колко ги е страх, жените от елиминационни битки, нали са много знаещи и можещи.
И какво ти е странно, глада си е глад, има си предел на физическите ,пък и на психическите възможности, това е биология . Да не са извънземни, че да са със същите сили само от въздух и вода. И няма нужда като свеки Калоян да натяква  защо изгонили мъжете, станалото-станало. Сега се спасява което може.
  Това е разликата между мъжете и жените, мъжете бързо вдигат бялото знаме като видят дебелия край,за каквото и да е...Е, всяко правило си има изключения 🙂

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 08:33 от araselia

# 187
Когато Виктория заговори ми идва да изключа звука. Откъде това самочувствие не знам. Жените-чудо не се търпят просто. Добре им го каза Калата.

Анджи като гледа сега "победата" при саботажа, дали пак ще си мисли, че са били толкова силни. Силвия пък вечно колеблива, нерешителна, донякъде страхлива.

И най накрая Маги и Силвия в битка една срещу друга да се види кой е по комплексен. Много силно представяне на Маги.

# 188
  • Sofia
Стан, миличкият Стан, положението при него е "бий ме, обичай ме"! Превъртя играта този човек и обезсмисли печата на мозъчното императорче, поне засега. Човекът си живее в негово си измерение, без връзка с кораба майка. Гърченето на Микяй по обръчите беше един път, със сълзи съм се смяла. Бездарната Виктория, с голямата уста се задържа повече от нужното, но то и в живота е така. Най-неможещите, но най-нахални и устати, мачкат по-свитите, но можещи и по-добре възпитани.

# 189
Калоян бил негативен??  Калоян е най големия реалист при зелените. Вече се забавлява и не им мълчи на жените. Крайно време беше.
И е крайно време да се разбута тоя кокошарник, вече е безкрайно досадно. Силвия се държи като ощипана лелка, и се заяжда на ниво първи клас. Нищо чудно че е сама в живота
Виктория тотално се самозабрави. Тя може да победи вече само в игра по дрънкане на глупости.
Вече не се интересувам кое племе ще спечели. Имам определени фаворити за продължаване в обединеното племе. И Раду

# 190
  • Sofia
И на мен един Раду ми остана! Добър, лош, мръкащ и досаден на моменти, но има хъс, доблест и принципи, за разлика от сиамките близнаци, които са на принципа пр@еби другарчето. Гешев на този етап ми е енигма и нещо не мога да му хвана спатиите. Микяй го е шубе, та две не вижда, Павката е пътник на този етап от играта. Калоян се позагуби, Маги е много несигурна и нерешителна, въпреки добрите си физическите данни. Кокошарника е ясен, и то не остана!

# 191
Коментира се, че Анджи и Силвия са използвали конструкцията при преминаване на халките ( не съм им фен на женската коалиция и не защото нямат качества, а заради тяхната надута самооценка). Не гледах внимателно и съм изпуснала тези моменти. Но защо никой не казва за Микяй, който също си закачи краката на конструкцията при обръчите!?
Зрителите, които не са загубили усещането си за справедливост, гледат предаването с надеждата, че накрая справедливостта ще възтържествува. Нещо от типа на американски филм, в който винаги доброто побеждава.
"Ако загине справедливостта, човешкият живот няма да има вече никаква стойност. — Имануел Кант".
А относно похватите на вито и Ко за печелене на пари НА ВСЯКА ЦЕНА, ще дойде времето, когато сами ще се наиграят. Примери за отпаднало предавания бол.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 08:51 от mery_poppins1

# 192
Защо???

Или по-скоро - защо са с такава отвратително стърчаща глава?

# 193
Вчера беше наистина върха на женската глупост. Силвия комплексната едва не колабира, че я направиха капитан, голям страх, голямо чудо, представянето в играта по една или друга  причина - пълен погром, и накрая - много добре се представихме, браво на всички и тн. Направо ми стана смешно, никаква връзка с реалността.

# 194
Вчера битката беше абсолютна гавра със зеленото племе. Калоян каза верни неща, но всеки играе за себе си. Виктория е наясно, че е слаб играч, но иска да стигне по-напред и това може да стане само с коалиция. Иначе жените се справиха геройски предвид непосилната задача. Явно любимото дуо на продукцията глад няма да види. Първите неизтипосани за саботажи. Всяка териториална нагласена за тях.

Общи условия

Активация на акаунт