💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 764
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 930
На мен друго нещо ми боде от снощи очите, но все забравям да го напиша.
На фона на раните по ръцете и лицето на Борисенко, Маги се размотава с татуировчица на Храбри, сигурно нарисувана с червилце. Много умно, няма що. Явно няма никаква съпричастност.

Що за логика е това ???Hushed
 Маги и Борисенко са в различни племена, може би Маги трябва са спре и да яде за да е съпричастна с гладните в Сомалия

# 931
  • Stockholm
Много ме е яд на Микяй, вторият по глупост и инат в комбинация след Стан, разбира се. Ако се бяха събрали с Гешев и Маги, можеха да изправят Мартин срешу Добри. Сега всичко е загубено.

Ключов момент в целия сезон  беше, когато Гешев предаде Павката и Микяй.  С това начерта пътя до финала на сегашните лидери.

# 932
sleuth, смятам че сериозно бъркате действията на Калоян с действията на Караолис. Обосновавам се за последен път и спирам да говоря на тази тема, защото е меко казано нелеп спор. Ако наистина мислите Калоян за стратег, дето цял сезон повтаря, че иска да пази мъже, защото са му нужни за битките сте свободен/на да мислите така. Специално си върнах епизода заради вас, за да видя тези синхрони и неизненадващо за мен в синхроните Калоян има съвсем други обосновки за номинацията му срещу Силвия. Думите, които твърдите, че са на Калоян всъщност са думи на Караолис и Раду. Калоян е гласувал за Силвия, да. Така е бил принуден, защото другите така са решили и той няма много избор, защото иначе отиват двама мъже, а като отидат двама мъже и единия отпадне това е лошо за племето. Така, че да напълно е възможно да мислиш за племето и да гласуваш за Силвия. Аз, това което съм видял от Калоян е, че не е най-големия почитател на стратегиите и не веднъж отряза Гешев, когато му говореше за стратегии. А, и то се вижда, че мисли това, което говори. Не се залъгвайте по всеки синхрон дори да е казано нещо, защото всичко се помпа всячески от редактори. Толкова от мен по тази тема, вече достатъчно ясно изразих мнението си и дадох достатъчно доводи защо ми е такова.

А, спора за племе с повече мъже или жени е безсмислен. Лично според мен се видя колко много доминираха Дръзките на някои от битките, що се касае трасе, а именно за там се счита, че са нужни мъже. Не случайно Микяй загуби ОГРОМНА преднина на пъзела точно, защото тази преднина стана факт поради една или друга причина. Вижда се, какво се случва и в момента и колко доминиращи са Храбрите. Естествено, факта че дори жените им са силни и цялостно нямат слаби звена също дава отражение.

Soney може би не съм те разбрал точно какво искаш да кажеш, но и ти не се изрази по най-добрия начин според мен. Когато напишеш "Естествено, че ще махаш силни, противоположното е глупост" така излиза, че тези, които все пак искат да излизат срещу силни играчи са глупави. Демек един Рълев, който неведнъж е заявявал точно това е глупак. Така излиза според казаното. Нищо де. На всеки се случва да се изрази пресилено понякога. Може би не си имала точно това предвид.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 19:40 от Иван С. 659770

# 933
Номинирането на Малвина от страна на МиД е въпрос на време и те самите си го заявиха в прав текст. От показаното до момента тези двамцата са си самодостатъчни, те са на върха на хранителната верига . Всички останали, били те коалиционни партньори или опозиция са само средство за постигане на крайната цел. И някъде там, по пътя към победата ще изтръскат ненужните, като досадни и гадни бълхи. Манталитет, какво да го правиш!

Уж индивиди на пирамидата на еволюцията, а се държат сякаш са паднали от нея нарочно!.

Стан излиза като Нептун от океана 😀

# 934
  • София
Поредна скучна игра, но пък беше красиво да се гледа кой как се справя.
Най-много ми хареса Борисенко при мъжете и Вики при жените заради плуването.
Калоян големи приказки ама единствен от мъжете мина по дупе на гредата, защото падаше като талпа. Никакъв баланс няма момчето. Типичен силовак без нищо друго в арсенала си, ама иначе голямо самочувствие да се ежи на жените.
На хвърлянето на пояса, впечатляващ мерник от Добрин и Клаоян.

Toчно ти,който многократно си заявявал,че водните битки са ти любими,но казваш,че снощната битка била поредната скучна игра при факт,че беше 95% водна с много плуване? Rolling Eyes
Уж Калоян бил силовак без нищо друго,но в следващото ти изречение адмирираш колко добър е на точност.

Скучна беше, защото нямаше интрига. Продукцията сам се докара дотук с неадекватните си решения през сезона.
Иначе писах и че се любувах на това кой как се представяше. Само дето плувци почти няма и няма какво толкова да гледам. А карането на лодката е доста досадно за гледане повече от един курс.

# 935
Заради Хари Потърчо и другото предаването трябва да върви с надпис - "Предаването не се препоръчва за гледане от лица над 12 години."

Не са чак толкова лоши тези двамата, ама наистина трябва да се гледа на тях като на палави весели дечковци, отишли там да се позабавляват, за да не им се дразни толкова човек.

Къде са мъжете от предишните сезони? Rolling Eyes
Ето някой, който да споделя и моите мисли. Аз възприемам дуото точно като палави хлапета, които са попаднали на летен лагер, където могат да се налудуват на воля. Струва ми се, че неимоверно много се забавляват с всичко.

# 936
Mикяй го разбрахме,че не мисли за бъдещите седмици,а го кара на спомени как Гешев преди месец го бил предал.
Ок,но сега е нов етап от игрите, преглъщаш си измислените огорчения и мислиш за следващите стъпки.
Виждаш,че Мартин и Добрин са неразделни и много силни коалиционно и какво тр да правиш, Микяй?

Логически,събирате се опозицията и като мнозинство,разбивате тяхната солидна тройна коалиция.
Къде се е чуло и видяло 3-ма човека да управляват 5-ма??
Много глупаво изиграно от Микяй и аз вече не му симпатизирам.

# 937
  • Sofia
Хъм, петима? Та той Стан е за трима, разтрояване на личността, не раздвояване. Никога не можеш да си сигурен, с кой точно Стан се коалираш! 😂

# 938
sleuth, смятам че сериозно бъркате действията на Калоян с действията на Караолис. Обосновавам се за последен път и спирам да говоря на тази тема, защото е меко казано нелеп спор. Ако наистина мислите Калоян за стратег, дето цял сезон повтаря, че иска да пази мъже, защото са му нужни за битките сте свободен/на да мислите така. Специално си върнах епизода заради вас, за да видя тези синхрони и неизненадващо за мен в синхроните Калоян има съвсем други обосновки за номинацията му срещу Силвия. Калоян е гласувал за Силвия, да. Така е бил принуден, защото другите така са решили и той няма много избор, защото иначе отиват двама мъже, а като отидат двама мъже и единия отпадне това е лошо за племето. Така, че да напълно е възможно да мислиш за племето и да гласуваш за Силвия. Аз, това което съм видял от Калоян е, че не е най-големия почитател на стратегиите и не веднъж отряза Гешев, когато му говореше за стратегии. Толкова от мен по тази тема, вече достатъчно ясно изразих мнението си и дадох достатъчно доводи защо ми е такова.

А, спора за племе с повече мъже или жени е безсмислен. Лично според мен се видя колко много доминираха Дръзките на някои от битките, що се касае трасе, а именно за там се счита, че са нужни мъже. Не случайно Микяй загуби ОГРОМНА преднина на пъзела точно, защото тази преднина стана факт поради една или друга причина. Вижда се, какво се случва и в момента и колко доминиращи са Храбрите. Естествено, факта че дори жените им са силни и цялостно нямат слаби звена също дава отражение, но в подобен дебат трудно ще спечелите и за това ви съветвам да не се хабите.

Soney може би не съм те разбрал точно какво искаш да кажеш, но и ти не се изрази по най-добрия начин според мен. Когато напишеш "Естествено, че ще махаш силни, противоположното е глупост" така излиза, че тези, които все пак искат да излизат срещу силни играчи са глупави. Демек един Рълев, който неведнъж е заявявал точно това е глупак. Така излиза според казаното, нищо де. На всеки се случва да се изрази пресилено понякога. Може би не си имала точно това предвид.

Мисля, че е малко нелепо да повтарям, че никъде от моя страна не е писано, че Калоян е стратег, а че е лицемер, на когото на почит са коалициите и личното му стигане по-напред, а не справедливост, гонене на слаби звена, и конкурeнтноспособност. Всичките му действия сочат към това, както вече изтъкнах няколко пъти и които игнорирате, като например коткането му на Виктория да играе с мъжете и да гласува срещу Силвия, което все още не сте адресирали.

След като сам ме цитирате и започвате да оспорвате мнението ми, е нелепо да говорите за печелене на дебати от моя страна; очевидно сам влизате в някакъв дебат с идеята да печелите, за да пък даже и да ме съветвате да не се хабя. Simple Smile

# 939
Ама единственото, което Калоян каза е, че се чуди на Виктория защо играе с човек, който очевидно не харесва и че отношенията и със Силвия му изглеждат фалшиви. Ако това го приемате за невиждано "коткане" добре. Само, че аз не видях някъде да и се моли да гласува с тях или да играе с тях. Може да се приеме като намек ама чак пък коткане. Joy А, и както вече казах. Във вашите очи той е избрал Силвия вместо Виктория, а в неговите си очи той избира да спаси Караолис или Раду за сметка на Силвия

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 19:55 от Иван С. 659770

# 940
"Палавите хлапета" нямат време да се забавляват, защото 90% от времето им минава в схеми и притеснения от по-силни съперници. Как само заобикалят Гешев и му имат респект
 Разбраха, че той е умен, силен и корав мъж, при който няма да им минат плоските номера.
И хич не ги виждам да са влезли да се забавляват, защото всичките им усилия показват, че драпат за парите.

# 941
Стан дефилира! 😂
Скрит текст:
Ооо, Дяволче, това е много малка част от шоуто на Стан в този епизод. Загледай се как в усърдието си да е максимално полезен често... приличаше на анимационен герой. 🤗😊 От цапането с крака във водата до физиономиите и гребането на моменти. 😁

# 942
Ама единственото, което Калоян каза е, че се чуди на Виктория защо играе с човек, който очевидно не харесва и че отношенията и със Силвия му изглеждат фалшиви. Ако това го приемате за невиждано "коткане" добре. Само, че аз не видях някъде да и се моли да гласува с тях или да играе с тях. Може да се приеме като намек ама чак пък коткане. Joy А, и както вече казах. Във вашите очи той е избрал Силвия вместо Виктория, а в неговите си очи той избира да спаси Караолис или Раду за сметка на Силвия

Не виждам нужда да връщам и за другите му разговори в резиденция/стопанство, след като очевидните разговори пак не ги признавате. Коментирам това, което виждам, но ако вие сте Калоян и виждате през неговите очи, просто се разкрийте без излишни драми. Joy

# 943
  • Някъде там...
Отмъщението на фризьора. Дори не е Хелоуин.

# 944
Ралица е петият член на женската коалиция.  Къде се е чудо и видяло водещ да дава наклон на участниците.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт