💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 975
  • 1 268
  •   2
Отговори
# 210
Стан сигурно се срамува сега от ходовете си и социалната игра в Игрите....
Не вкара никаква мисъл и стратегия, просто е смешен!

# 211
  • София
Пореден скучен епизод.
Този сезон имам голям проблем с битките. На много малко от тях има истинска интрига. Това е много сериозен проблем с предаването и не знам как ще я карат занапред, но ако основното им звено куца нещата бързо ще се сгромолясат.

Играта тъй като беше ясна поне видяхме кой как се справя с по-сложните елементи. А тук най-сложния елемент беше с обръчите. Ами от това което се видя Гешев, Добрин и Мартин дадоха силна заявка. Яд ме е само, че не видях шоуто на Борисенко с обръчите. Това трябваше да се види. Ама уви, не стигна до там, а пък Калоян така и не започна.
Най-доброто минаване при мъжете беше на Гешев и Мартин, на Геша една идея по-бързо, на Мартин по-елегантно.
При жените Силвия с поредно показно, най-бързото минаване от всички жени. Маймунка.
На 45 години и с контузия! Невиждана нинджа.
Искам да похваля Маги и от двата пола мина най-зрелищно летящия мост. Дори мъжете не го минаха по такъв начин.

НО защо по дяволите арената под/на този елемент не беше обезопасена? Ако паднат по гръб/кръст от тази височина какво правим???

За днес прогнозирам победа на Мартин. Но няма да е елиминационна капитанска. Вече имаше две такива, което си е изпълнен план за целия сезон ако изключим скандалния в това отношение сезон 4 с цели 4 такива битки. Най-много до края на сезона да има само още една подобна битка.
На Изолатора победа за Раду прогнозирам.

Изненадах се от избора на капитани.
Очаквах Анджи, за да си направи цял цикъл. Забравиха ли, че тя по принуда стана капитан вместо Раду, т.е. капитан за две битки само. То и така щеше да стане де, но Борисенко и Кантарджиева демонстрираха уважение и респект от Силвия и развалиха нещата, а Калоян само това и чакаше.
При Храбрите си мислех за Малвина, като някакъв компромисен вариант, евентуално Маги да се навие по женски с нея, абе не вярвах да са пак Мартин и Добрин и за това така. Мислех си за Микяй, но някак си не го виждам център на коалиция. Момчето разочарова в социален и стратегически план.
НО това което направи Стан беше върха на тъпотията. Безмълвен съм. Ако беше гласувал за Микяй щяха да обърнат нещата, защото щяха да имат превес при съвет, а сега Мартин пак има 2 гласа + Добрин и Малвина. А при равенство 4 на 4 пак капитана решава.

На масата на стопанството Калоян каза очевидни неща и е прав, но и момичетата са прави да отстояват себе си, а не да лягат и да правят път на такива като него. Но да, всичко се решава на Арената, така е, но и според продукцията и нейните представи за това как да се развива сценария...

# 212
Казвате, че няма интрига в игрите или че липсва добра социална игра. За мен най-големият минус е, че няма любимци. Или поне аз нямам. Няма за кого да стискам палци, кого да подкрепям. Гледам битки, в които ми е все едно кой ще победи. Какъв интерес да имам към цялото предаване?! Друго щеше да е да имам някой, за когото да кажа, че съм фен или му симпатизирам - ще гледам, каквото и да ми предложат. Но такива образи просто няма.

# 213
Защо???

Или по-скоро - защо са с такава отвратително стърчаща глава?
Защото толкова си могат! И поради липсата на конкуренция, досега им се получаваше.
И защото колкото влагат в професионалисти и инвентар, толкова дават и за сглобяване и поставяне на съоръженията. Аз преди си мислех, че всичко е правено с мисъл, тествано е преди това, а то се оказа, че тия хора просто разчитат на див късмет някой да не се контузи от некадърността им. Като чух наскоро, че т.нар. изолатор просто са го видяли в хода на снимане и са решили да го ползват, като наврат хора там за четвърта локация, всичко ми се изясни. Екип от некадърници, без никакъв опит и никаква мисъл за участниците нямат представа какво правят и се надяват накрая просто да излезе нещо. Еми излезе... Ама не е добро. Това е да си алчен и скръндза! Нито една конкуренция не може да им направи лошото, което сами си го правят.

# 214
А на мен ми допада, че тази година нямам изявен любимец. Гледам от трети сезон. Тогава харесвах Мартин и Морунов, следващата година Фифо и Джаферович, миналата Момчи беше над всички. Сега има много, които като цяло харесвам, но нямам любимец. И ми е по-добре. По-малко се вживявам и гледам по-безпристрастно на битките, социалната игра и елиминациите.

# 215
  • София
Масово е това. Не е само тук, същото е и във фейсбук и в коментарите под подкастовете. Няма личности и ярки образи.
Просто такъв е каста. Повечето хора гледай ей така колкото да свърши сезона, защото са започнали вече.

Отделно,
Според мен има страшно много неизговорени неща зад кадър, без микрофон (изключват го за кратки секунди, редакторите не могат да се усетят и няма как), някои се пазят от продукцията, други открито играят с нея и настроенията и. Подозирам и помощ от редактори.
Монтажа не им е добър този сезон и не са уловили страшно много неща и за това е този хаос.

Но, не изключвам и просто участниците толкова да си могат и да няма никой горе при гънките и сивия цвят...

# 216
  • Be realistic - plan for a miracle.
За мен най-големият минус е, че няма любимци. Или поне аз нямам. Няма за кого да стискам палци, кого да подкрепям. Гледам битки, в които ми е все едно кой ще победи.

Напълно съм съгласна, моят най-голем проблем със сезона е точно това също.

# 217
  • София
Не лош епизод.
Вече се убедих кой стои зад лаптопа.После видях синхрон на Малвина-плачеше за Анита...
Стан живее във филм или в нечий сценарий.Микяй забрави за сестричката си.
Гешев,дръж се! Simple Smile
Калоян и той взе,че проговори,добре му се получи.
На терен -Маги блестеше,Анджи и Силвето играха не по правилата на обръчите.
Малвина се изложи.Хайде да кажа добра дума за Мартин-впечатляващо представяне.
Гешев събра моите овации.
Не мисля,че капитанската ще е елиминационна.Къде ще седи отпадналият,след като другите също ще минават това трасе.

# 218
Не мисля,че капитанската ще е елиминационна.Къде ще седи отпадналият,след като другите също ще минават това трасе.
Скрит в храсталака JoyJoy

# 219
  • София
Гешев обича да играе на жмичка

Охх...
бтв: и пак да попитам, защо не е обезопасено?

# 220
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/19304823
Димо Алексиев е хванат да кара пиян. Поредният.

# 221
Ние сме го хващали да води пиян Trollface

# 222
  • София
Ужас. 😮
Ами не се учудвам. Той понякога е коментирал пиян и игрите, чувал съм какви ли не легенди за него и пиянството му.
На мен ми харесва, добър актьор и много добър водещ, но явно е тежък характер.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 19:46 от Diavolo

# 223
И на мен много ми харесва да нямам любимец. Все едно ми е кой ще спечели. Гледам си спокойно и се смея. Вчера Микяй ме разби на обръчите - като глист на буца. Joy Преди как се ядосвах за Фифо най-вече, Морунов с Мани, Момчил.

# 224
  • София
Аз пак да кажа, че и при падането на Малвина някои се хванаха за главата, но пак само Стан тръгна напред, явно иска да помогне на пострадалия. Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт