💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 969
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 225
  • Be realistic - plan for a miracle.
Той си е тежък алкохолик, като 90% от тия дето ги гледаме и в театъра, и по телевизията.
Помня го от салсаджийските ми години, идваше по партита вечно нагърмян. Ама айде, парти е. Да се качиш на колата след това? Пълен боклук.

# 226
  • София
Микяй ШОУ! 😀😁😂🤣😃😄😅😆

Може би най-култовия момент от началото на сезона. Пак с Микяй имаше и друг подобен култов момент, ако не сте забравили, шоуто тип Том и Джери с Ангел Русев в началото на сезона.
Гифовете са много, просто защото има ограничение до 5 мб. на файл, но пък следват цялата хронология на неговото гала представление, от началото до края. 😎

# 227
Ох, Мики голямо шоу направи JoyJoyJoy Ама не се отказва човека, или той, или обръчите е положението , цяло съчетание направи Hands Plus1Joy

# 228
Милен (победителят от сезон 2) ще става баща за втори път. Честито.
https://www.edna.bg/izvestni/iznenada-shampionyt-milen-ot-igri-n … va-bashta-4677879

# 229
Беше ми интересна вчерашната битка. На силните им се отели волът, но като си жертваха мъжете - тъй ще е.
Раду засега си остава и мой фаворит.

# 230
Ужас. 😮
Ами не се учудвам. Той много често коментира пиян и игрите, чувал съм какви ли не легенди за него и пиянството му.
На мен ми харесва, добър актьор и много добър водещ, но явно е тежък характер.

Той в момента бил с 3 годишна условна присъда за същото деяние. Тоест това е вече рецидив.

# 231
  • Sunshine state
Мартин вече не мога да го гледам, самочувствие до небесата, той коли, той беси и постоянно му помпат самочувствието с какви ли не нови "титли". Подсигуряват го и с всевъзможни предимства, сакън да не е на финал.
Само като му видя самодоволната физиономия и ми иде да метна нещо по телевизора.
Същото се отнася и за Виктория. Самото й говорене ме дразни - все едно през зъби процежда думите. Triumph
За Раду съм утре. Миряна да си ходи.

# 232
Щом вече официално Мартин и Добрин са обявени за треньори на 7-ми сезон, значи продукцията открито си признава кого толерира

# 233
Ох, със сълзи се смях на Микяй! Най-забавната част на сезона! Като някакъв делфин оплетен в рибарска мрежа е, горкичкият той.

# 234
Тя продукцията май официално ще трябва да си търси нов водещ за сезон 7 и нататък

# 235
Мартин и Добрин. Или , ако трябва да има и жена . Мартин и Джаферович . 🤩

# 236
  • София
Направи ми впечатление в коментара на Диаволо, с който освен с тази част съм напълно съгласна, че пак похвали Силвия. Специално върнах, за да чуя правилата и да видя отново минаването на Силвия. Ами Ралица каза минава се, използвайки само обръчите. А ето я и Силвето:

Анджи след като се отказа да минава на ръце, мина и тя така.

# 237
Абе вчерашната игра беше жив зян - и откъм правила, и откъм обезопасяване. Добре, че никой не се пречука някъде по трасето. И аз се чудя как можеше да няма нещо под моста с обръчите, поне от кумова срама. Малвина беше на сантиметър да си счупи врата при падането си, направо тръпки ме побиха.
И като се почна - нечестно минаване на Силвия, която се държеше за тръбите през цялото време и затова беше много бърза. Разбирам да се хванеш един-два пъти за наместване, но през цялото време да се държиш с едната ръка и така да минаваш напред, това вече не е ок. Анджи мина половината препятствие идеално, както би трябвало и в момента, в който се качи на обръчите - и тя като кака Силвия. Но Димо нищо не видя и си затрая, естествено, като става въпрос за женската коалиция (явно и тогава е бил на градус).
Малвина  след като падна даже и не върна ринговете обратно - и пак нищо. Та следващият след нея и това трябваше да прави.
Гешев как не си счупи главата и той, не е истина. Не знам какво чакат от продукцията, ако умре някой или се контузи сериозно, тежко им, ще ги разкатаят по съдилища.
Не разбирам за капитанството защо пък да е подразбиращо се, че Анджи трябва пак да бъде капитан, защото нямала пълна седмица. Имаше вече тя пълна капитанска седмица, която беше трагедия, за едната бройка да отпадне на капитанската си битка. На Силвия капитанството също беше невероятно лошо. Можеха да пробват с нов човек - ясно, че коалиционно няма как да е мъж, но нищо не пречеше да гласуват доверие на Деси, все пак тя ги спаси на един пъзел миналата седмица. Няма да си нарушат коалицията така, защото Калоян, Борисенко и Деси не са в коалиция, поне все още.
Довечера стискам палци Раду да бие на битката в изолатора и Миряна да си ходи.
За капитанската ми е все тая - Силвия се оправдава, че падала по препятствията и вчера, и в промото за днес с това, че е гладна. Тя, ако е гладна, не знам какво да кажа за Борисенко, ама гък не казва той, че и 12 пъти минаваше по арката миналата седмица. И е някак нагло да ми стои Виктория необезпокоявана в играта само защото била от женската коалиция, видиш ли. Скоро и нейният ред ще дойде и ще я изядат с парцалите всички в изолатора, ако попадне там изобщо, разбира се.
Въпросително е и кои ще са на съвет след двете номинационни битки и кой съответно на елиминация. Там ще е интересно дали ще си позволят да разбутат женската коалиция.

# 238
  • Stockholm
Не знам дали някои от вас помнят "Къртицата". Забравила съм колко сезона имаха, много силно за времето си спортно риалити. Но след злополука с Ивайла Бакалова, "Къртицата" безславно преустанови съществуването си  завинаги. Според мен същото ще се случи и с Игри на волята. Точно натам са се запътили.

# 239
Направи ми впечатление в коментара на Диаволо, с който освен с тази част съм напълно съгласна, че пак похвали Силвия. Специално върнах, за да чуя правилата и да видя отново минаването на Силвия. Ами Ралица каза минава се, използвайки само обръчите. А ето я и Силвето:

Анджи след като се отказа да минава на ръце, мина и тя така.

Той я изкара и най-бърза Силвия, а Маги я би с 15-20 секунди. Явно има предвид само обръчите където Маги мина на ръце и мускули, а Силвия се държеше за гредата.

Общи условия

Активация на акаунт