💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 963
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 360
Като върл фен на Марти, Добри и Раду ще кажа, че ако Светлин беше останал в играта, щеше да е прекрасна конкуренция на терен на горните трима.
И все пак Добри си отстрани Светльо честно и почтенно на елиминационна.

# 361
Като започнат да хвалят Мартин и направо ми иде да превключа канала. Опитват се да го направят антипатичен с всички тези епитети или какво не мога да разбера. Страхотен е на терен, но просто с всичко това...
Жалко, че са махнали кубчетата  заради вятъра. Силвия щеше да има шанс да изравни.
Симпатичен ми беше в началото, но с всички тези самохвални синхрони. Едва ли е лош човек иначе, изглежда такова му е чувството за хумор, не мисля че е с цел аз съм повече от другите.
Стратегически тъпо ми изглежда, че не взе 50 гроша. Разрешено ли им е попринцип да си говорят така той и Силвия?

# 362
  • София
Кажете ми, че Кокорчо не стига в топ 3 Grinning

Алеко не ме ядосваше толкова.

Не можем да ти кажем подобно нещо. Има си спойлерна тема за това.
Това не беше никак мило Grinning В онази тема не стъпвам Grinning

# 363
Като върл фен на Марти, Добри и Раду ще кажа, че ако Светлин беше останал в играта, щеше да е прекрасна конкуренция на терен на горните трима.
И все пак Добри си отстрани Светльо честно и почтенно на елиминационна.
И аз към фен на Марти и на Добри.Май сме само двете🤣🤣
Ще се радвам ако някой от тях победи.
Раду също харесвам..Е и Павката ,ама той шанс няма

# 364
Вероломният "император" има скрупули?! Grinning При вида на тайнствен амулет очите му щяха да светнат като Шабленския фар. Жалък беше в опита си да бъде императивен относно избора на номинирани от другото племе.

# 365
  • Варна
И сега какво Раду ще яде пред Павел и със сигурност няма да може да му даде нищо според "правилата" на продукцията.
Ами изведете го, нахранете и върнете, кому са нужни тези изтезания 😡

# 366
Скрит текст:

Кажете ми, че Кокорчо не стига в топ 3 Grinning

Алеко не ме ядосваше толкова.

Не можем да ти кажем подобно нещо. Има си спойлерна тема за това.

Това не беше никак мило Grinning В онази тема не стъпвам Grinning

Извинявай. Не исках да прозвучи грубо. Hug

# 367
И аз това щях да напиша. Защо за Бога трябва да яде там, пред Павката? Какво ви направи Павката, че са тея изтезания? Не можаха ли да му дадат да се наяде другаде? Ама страхотни тъпотии.

Не мисля, че Светлин има бързината на Мартин и дори той, точно на тази битка, нямаше как да спечели.

# 368
Аз също съм фенка на Мартин и Добрин.Просто не виждам по-добри играчи в този сезон.И двамата ми се доближават и до Рълев и до Алекса .

# 369
И аз съм от феновете на Добрин, Мартин и Раду. Просто са страхотни на арената. Нарежданията на Раду в стил свекърва понякога ми идват малко в повече, но ги преглъщам. А и Гешев харесвам. И Борисенко. От всички обаче Павел ми е най на сърцето. Няма шанс за победа, но дано остане по-дълго в играта.

# 370
  • София
Мартин си е добър на повечето елементи, да не кажа всички. Аз го харесвам, подхожда с чувство за хумор, умен е, на терен е добър. Такива играчи ми се гледат.

# 371
Мартин имам чувството, че досега съм го гледала само да скача по гъбки и да търчи. Много леки битки. А и както някой спомена, май не са го кичили с жилетки. Всъщност на играта с вагонетката колко кила бута?

# 372
Жалкарчо Мартин . Пъзльо. Той откъде знае за грошовете мистър мишо сърце
Гешев е казал

100 % са коментирали Катинар гейт след разпадането на сините, ама на продукцията не й изнася да показват такива кадри Joy

# 373
  • Варна
То наистина си беше "Катинар гейт"😆

# 374
  • Stockholm
И каква стана тя? Довчера всички хейтеха Мартин, а сега се е образувал цял фенклуб Joy
На мен в началото ми беше фаворит, но с това, че заведе племето си на блатото и след това с останалите игрички, които ми се струват координирани с продукцията, ми падна в класацията. Нямам фаворит този сезон. Симпатизирам на Раду и искам Гешев да надиграе Мартин и Добри.

Общи условия

Активация на акаунт