💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 926
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 375
Явно плащат на другите, за да величаят мозъчко

# 376
Голямата вечеря- кифтета и полуфабрикат картофи.

# 377
Алекса?! 🤣🤣🤣

Аз също съм фенка на Мартин и Добрин.Просто не виждам по-добри играчи в този сезон.И двамата ми се доближават и до Рълев и до Алекса .

# 378
Ох милия Павка.
Жал ми е

# 379
Вземи едно кебабче, Павка! Така или иначе доиграваш, какво толкова ще ти направят тия изроди.

# 380
  • София
Кристалните чаши не ги виждам..

Ако Раду сложи в устата на Павката половин кюфте, това няма да се счита за нарушение, защото Павел не си е взел нищо Rolling Eyes

# 381
Вземи едно кебабче, Павка! Така или иначе доиграваш, какво толкова ще ти направят тия изроди.

😂😂😂

# 382
Как е възможно! Жив геноцид. Това е извращение.

# 383

Ако Раду сложи в устата на Павката половин кюфте, това няма да се счита за нарушение, защото Павел не си е взел нищо Rolling Eyes
Раду спокойно можеше да завърже Павката и да му набута 1 кюфте в устата
Тогава значи,че Павчо не е пипнал храната.Раду насила му я е дал

# 384
Ненормална история. В едното племе пращат Силвия да подеме за славния император, другите пригласят. Калоян е предизвикан косвено да отиде на капитанска с Мартин.
В кимизарника Раду трябва да се храни без да дели храна, а явно Павел трябва да го гледа.
На Миряна пожелавам много щастие и успех в живота! Тя и Деси са ми любимите участнички в сезона.
На продуцентите пожелавам да се гръмнат.

# 385
А Мартин защо беше без жилетка? Много избирателно ги товарят с кг.
Аз не мисля, че това беше мъжка битка всъщност, но принципът е важен.
Мартин е толкова добър и бърз навсякъде, че човек не вижда смисъл да гледа битката...

Е, точно на тази битка колко пък да е бърз. То това цялото "трасе" се минаваше за около минута макс Grinning Ако не паднеш на гъбките то просто няма какво да те забави.

После на прашката може и за секунди, може и половин час и там се решава.

# 386
След като дълго време не си ял почти нищо е лоша идея да се набухаш с толкова храна. Не знам как ще се чувства Раду на следващия ден.

# 387
Режисьорът сигурно си мисли, че е създал голяма сцена с това хранене на Раду. Харесва  ми реакцията на Павката и в същото време е трудно за гледане. Вглеждам се в себе си. За съжаление съм много ненаситна на храна. Много е вероятно, колкото е да е грозна и аз като Раду да си харпна пред Павката. Но не е човешко и според мен накак си те белязва за цял живот.

# 388
Всъщност на играта с вагонетката колко кила бута?
По спомен, горе - долу колкото Пелипенко.

# 389
  • София

Раду спокойно можеше да завърже Павката и да му набута 1 кюфте в устата
Тогава значи,че Павчо не е пипнал храната.Раду насила му я е дал
Точно..нещо такова имам предвид. Момче е и е кожа и кости, а и го мачкат психически..

Общи условия

Активация на акаунт