💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 972
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 390
Да, спор няма, Мартин е добър на почти всички елементи. Ако нещо може да му изяде главата, то е пъзел Simple Smile просто щото другите са много зле. Ще е голяма ирония, ако отпадне от играта, заради пъзел. При все, че пъзелите тази година, са в пъти по елементарни от предните сезони.

# 391
  • Stockholm
Режисьорът сигурно си мисли, че е създал голяма сцена с това хранене на Раду. Харесва  ми реакцията на Павката и в същото време е трудно за гледане. Вглеждам се в себе си. За съжаление съм много ненаситна на храна. Много е вероятно, колкото е да е грозна и аз като Раду да си харпна пред Павката. Но не е човешко и според мен накак си те белязва за цял живот.

Изтезават Павката заради разправията с катинара. Голяма дилема е наистина това, да ядеш ли пред някой гладен или да не ядеш Joy Аз лично, не бих, може би щяхме да миришем и двамата. Но не осъждам и тези, които биха го направили. Ако беше отказал Раду, продукцията щеше да му отмъсти, убедена съм.

# 392
  • Буркина Фасо
Режисьорът сигурно си мисли, че е създал голяма сцена с това хранене на Раду. Харесва  ми реакцията на Павката и в същото време е трудно за гледане. Вглеждам се в себе си. За съжаление съм много ненаситна на храна. Много е вероятно, колкото е да е грозна и аз като Раду да си харпна пред Павката. Но не е човешко и според мен накак си те белязва за цял живот.

Изтезават Павката заради разправията с катинара. Голяма дилема е наистина това, да ядеш ли пред някой гладен или да не ядеш Joy Аз лично, не бих, може би щяхме да миришем и двамата. Но не осъждам и тези, които биха го направили. Ако беше отказал Раду, продукцията щеше да му отмъсти, убедена съм.
а ако Павел беше спечелил какво щеше да е изтезанието ?

# 393
Ако имаше тази година един участник с физическите умения на Мартин  и душевността на Павел щях да съм му голям фен.

# 394
Моля оценете епизод 52 вторник

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с
повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в
общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро
след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 395
Мартинчо много дразни с наглото самохвалство. То всеки синхрон е едно фукане, едно чудо. Знае, че продукцията е зад него и наглее. Къде му беше жилетката?
Не мисля, че толкова пък силен. Срещу Силвия да, но срещу Калоян или някой от мъжете, едва ли. Мисля, че е на силова битка и Гешев и Стан биха го победили.

# 396
Навързани са всички като черва:

# 397
Явно плащат на другите, за да величаят мозъчко
На мен никой не ми плаща.. Няма да ги върна де. Grinning Гледам предаването от С1.

# 398
  • Sofia
Мартин нещо много му порасна работата, всеки негов коментар е подигравка с някой от останалите (без Добрин). Имам чувството, че не може да общува без да се опитва да унижава. 🤔 Иначе на арената е много добър, но няма да спечели много фенове с тая своя ехидност.
"Хващам" се за коментара. Обикновено причините за това поведение са дълбоки комплекси, неувереност и  неудовлетвореност. Един уверен в собствените си възможности индивид не изпитва необходимост да унижава другите, за да изпъква. Отделно, с това пискливо и фалцетно гласче, колко ли подигравки е отнесъл и продължава да отнася "поразяващата ръка".
А сега се връщам да ви чета. Simple Smile

# 399
Кристалните чаши не ги виждам..

Ако Раду сложи в устата на Павката половин кюфте, това няма да се счита за нарушение, защото Павел не си е взел нищо Rolling Eyes

И покривка намаше

# 400
  • Stockholm
Голямата вечеря- кифтета и полуфабрикат картофи.

Много фино си я изяде, Павката също се държа мъжки.

# 401
Скрит текст:

Всъщност на играта с вагонетката колко кила бута?

По спомен, горе - долу колкото Пелипенко.

Мина 1-ви или втори той. Силово е слаб Марти. Една от слабите му страни.

# 402
Раду: "Мамка му вечеря, не ми пука за вечеря! Грошове трябва" JoyJoy
Което е пълна глупост.От изолатора излиза един и той ще обере всички грошове на всички които минат през изолатора.Ако е последният останал така или иначе всички грошове ще са в него.А ако не е последният останал, грошовете няма да му свършат никаква работа.

# 403
Аз разбрах, че последният от изолатора отива директно на финал (финална 8ца). Там не отпадаха ли вече само след игри? Или пак имаше гласуване? Ако няма гласуане за какво са му грошовете?

На изолатора ще се ходи без грошове. Просто Мирянка я забравиха. Грошовете ги взима този, който елиминира още при самата елиминационна игра. Wink

# 404
  • Stockholm
Мартин умишлено се скатаваше в началото. Пазеше си силите и не искаше да се набива на очи, за да блесне с всичките си качества към средата на сезона. Сигурна съм, че знае всички пъзели, но саботираше, когато не успяваше да ги нареди, за да заблуди противника. Лошото е, че забрави, че лъже и зрителите по този начин, не само участниците. Но пък какво му пука, след като продукцията си го покровителства.

Общи условия

Активация на акаунт