💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 864
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 405
Предлагам да направим официална петиция за Павката да бъде водещ следващата година! А и ( ако не се лъжа) не водиха ли Венци България търси талант? Ако съм права, човекът си има опит, макар да не му е нужно, защото той си го носи.

Иначе ме е яд, че загуби, ама то беше заради продукцията, която явно не следи времето и вечно променящите се правила в движение.

Значи можеха да махнат после драконите за капитанската, ама за нашите клетници не става.

Аз очаквах вятъра и Павел да отвее, просто недомислиците са константа, как една битка няма чиста...😤😤

Миряна наистина си изчерпа, аз я харесвах, не беше слаба физически, но чисто като характер и психика е много лабилна и чувствителна и, ако беше останала само щеше да си докара някоя депресия към вроденото й черногледство.

Силвия наистина не мога да я разбера, има нещо инфантилно в нея, има нужда от одобрение и някой да й реди комплименти, да е вечно добрата в очите на другите, абе някой да я държи за ръката и да й казва, че всичко е наред и тя да си витае в облаците.

Колата видимо едвам я(ги) диша и е в правото си да изразява мнение, жените как го правят, пък очакват той да си мълчи?

Сори мацки, ама силата ви си има чисто физически предел и от там вече са нужни мъже.

Иначе евала, че толкова дълго се държат заедно и напредват, това е игра и за мен всички средства, ако са позволени, трябва да се използват.

Чест и достойнство често са просто думи, които другите използват, за да заиграят по струната на морала на отсрещния, ама дали наистина ги мислят така нещата като сложат от другата чека с парите - единици са такива.

Марто реши малко да се смири, смятам че искаше да вземе храната и грошовете, ама се замисли и за образа си навън и реши да не рискува да изпита на гърба си Пийта, който отнесе Жоро.

А и с тяхната сила като племе, не вярвам скоро да са на стопанството, освен ако нещо извънредно не си случи ( я Стан камикадзето нешо обърка, я продукцията си намеси ).

# 406
  • Някъде там...
Ужасно отслабнали ми се видяха и тримата изолирани. Плашещо чак. На Миряна и волята й са скършили. Не искам да гледам такива издевателства.
Зеленото племе и те много изпити изглеждат, Калоян е с хлътнали бузи, Силвия е изпосталяла, Борисенко е живи мощи.
Какви битки се очаква да водят в това състояние, не знам. Дори и да стигнат до финалната фаза, това изтощение и загуба на мускулна маса няма как да не се отразят.

# 407
Мартинчо много дразни с наглото самохвалство. То всеки синхрон е едно фукане, едно чудо. Знае, че продукцията е зад него и наглее. Къде му беше жилетката?

Aко не бяха тези синхрони с фукане и грозни подмятания за другите участници,щеше да ми допадне повече.
Самонадеян. Жалко,че потенциални участници с мозък и физически качества вече ги няма в играта,за да им се противопостяват.
Победата им изглежда сигурна Sad Виждам само 2 спънки пред пътя им и това са Раду и Гешев.

Очаквана загуба на Силвия.
Изненадана съм,че срещам коментари за Калоян.Аз пък много съм доволна,че им го казва в прав текст на жените колко са зле и победа няма да има заради тях. Бързо им реже крилцата като започнат да се надуват колко са велики и можещи.

# 408
  • Някъде там...
Раду не знам каква спънка ще е след няколко седмици в изолатора... Беззъб Раду. Това гладуване и изолация се отразяват негативно и на психиката, не само физически.

Аз също смятам, че Калоян е прав за жените. Време е вече коалицията да се разпадне, по един или друг начин.

Миналата година Момчил също изглеждаше доста самонадеян по синхроните и с това дразнеше много хора. Но пък компенсираше с много други качества.

# 409
  • Stockholm
Женската коалиция се задържа дълго, но винаги в  лоши условия. Имаха само една Резиденция, а през останалато  време мизерия и глад. Победите им бяха в резултат на късмет, пипнати от продукцията елементи  или саботаж на противника. Финал, предполагам, никоя от тях няма да види. Така че не разбирам защо Викито е винаги толкова самодоволна.

# 410
Миряна е удари дъното, да се чуди човек как я докарах до тук

# 411
  • Stockholm
Утре е любимата ми битка. Стискам палци на Калоян и Борисенко, въпреки че мисията е малко невъзможна. Кофти, че не можем да видим Гешев срещу Мартин или Добри.

# 412
  • софия
Значи...., надушвам, че тия копе@@аци жертваха цял един сезон, барабар с 38 участника, само за да гепят  "треньорския" бизнес и да си наложат официалните треньори......  JoyJoyJoy
Ако продължават така, с това помпане на  Марто до финала, в следващите няколко години ще разпространявам тази история като потвърдена истина Trollface
Което ще е жалко, защото момчето е супер подготвено по всички фронтове.
 Браво за Мартин. Hands V
 Ууууу за продукцията. Trollface

За протокола - аз харесвам Добри още от началото. Ще се радвам ако е победител.

Гешев харесвам  от "предателството" насам.
Ще се радвам и той да е победител.

Мартин ми е на кантар- от началото и все още. Харесвам хората със самочувствие. Но при Марто липсва уважението, може би защото е още пале. Може и да разбере, че е важно човешко качество, а може и да не разбере - въпрос на ценностна система.
Все тая, негова си работа...., но за играта, някак не ми се иска да е победител.
Дори предпочитам Раду.Grinning

Силве Heart , дръж се бре момиче Hug
Точно в ИВ ти е мястото!

Тъпотии отново от Димо на арената-
Силвия била хитра, обичала да флиртува с капитаните, комплименти правила....
Сякаш всичко което тя каза на арената е лъжа не го мисли наистина....
Тъпак "Димо" Trollface
Чак тя вдигна вежди....
ХодИ обяснявай, че нямаш сестра....

Пп. Жабче Hug
Момчил HeartHeart никога, ама никога не се е държал снизходително или пък с неуважение към противник или съотборник. Ни ко га Hug
Евала за самочувствието и увереноста.

Огромна разлика с Марто.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 00:21 от freespirit

# 413
Не знам дали е коментирано вече, защото в темата се пише много и не ми се търси назад, но днес четох, че Димо Алексиев бих хванат да шофира с 1,49 промила алкохол.

Някъде бях чела, че той редовно си водил игрите напоркан, така че изобщо не му се връзвам на глупостите, които дърдори.

# 414
Забелязвам някаква тенденция Силвия, когато нещо не ѝ е добре и в мига, в който покаже някаква слабост, мъжленцата се хвърлят да я ритат докато е паднала. От Калоян не го очаквах, признавам. Явно тя е доста силен противник, а и като усещане там може би, не знам, но щом само чакат да нападнат при подходяща възможност, а не винаги, значи има нещо. Само страхливите кучета нападат в гръб по-слабия.

Не мога и да му схвана логиката, имали проблем племето нямали мъжка сила, той им казвал как да го разрешат? Не, Калояне, ти им показваш къде е проблема, но какво да направят жените? Да откраднат посред нощ някой мъж от храбрите ли? Много мразя такива празни приказки в стил дудненето на Раду, да се набиват канчета, да се придават важности, кому е нужно? С какво помагаш? Видно е, че хората масово се кефят на подобни заяжданки, подигравки, подмолни игрички, но на мен са ми скучни и излишни. Хора, избиващи си комплексите на екран, много забавно, много интересно Unamused

Виктория ме кефи в разговорите помежду им как ги улавя точно и ясно в конкретика. Много добре напипва същественото отвъд мънкането и увъртането им и ги затапва всеки път.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 00:51 от Не се сърди, човече

# 415
  • София
Силвия много умело контрира Калоян с две изречения и последния беше матиран и не знаеше какво да каже.
Та да, Кала, как ще коментираш как с 5 мъже при Дръзките бяха постоянни абонати на плажа и губехте битка след битка? Нали сте все яки мъжаги? Ти, Гризлито, Микяй и кой ли още не. Що така? 4 поредни загуби имаха по едно време и като цяло постоянно бяха на дъното.
Защо един Борисенко не напада жените? Калоян е като енергиен вампир. Добре подготвен и до там. Никаква мисъл не протича в главата му когато е на терен. Видяхме го много пъти. Такива като него с лопата да ринеш. Една фиданка е по-интересна от него като съдържание и присъствие на екрана.

Не ми харесаха битките. Вече ми се вия свят от люлката, варелите, мрежата и гъбките. Сигурно за 1234 път пуснаха това трасе този сезон.
При толкова силен вятър луди ли са, че ги накараха изобщо да редят тези кубове. Видяха, че за пореден път са сбъркали и промяна в правилата, редят само 4 кубчета. Общо взето прецакаха Павката, който си биеше ако нямаше тези кубове.
Като цяло слабо ниво на битката. Много грешки от всички, слаба стрелба, мъка за гледане. Добре, че беше Миряна пак да ме забавлява.
Успех в живота, Мирянче! Ти беше приятната изненада този сезон.

Очаквана победа на Мартин над Силвия. Силвия имаше шанс само ако я имаше лодката с кубчетата ама без вятър, но пак е съмнително, защото на нея и оставаха да повали цели 3 кубчета. По принцип има ли стрелба в дадена игра 90% от жените по дифолт са аут. Това им е някаква огромна вродена слабост и тук визирам и най-добрите измежду тях.
Мартин е бърз и добре координиран, но нищо специално не виждам. Един от многото. Това което го отличава сред общата сивота е плуването и пъзелите ама досега на последното не е блеснал все още. Ама го има в арсенала си, подготвен е.
Гешев е много по-комплексен атлет от него, за Светлин също. При Добрин са 50 на 50 заради плуването.

Силвия е с неприятна контузия от близо месец насам, която рязко се засилва през последните 10 дена и това много я мъчи. Болката е голяма, но се държи и стиска зъби. Не знам как издържа психологически. Аз сравнително отскоро знам за това, подозирах го, имаше и намеци в Надкаст, но сега вече го знам със сигурност. Много жалко, защото имаше сили за топ 8, че и повече.
Въпреки болката се представи повече от достойно и си минаваше никак не лекото за жена трасе с тези варели и гъбки. Това трасе за жена е истинска мъка. Супер неудобните варели, отвратителните гъбки + прашка. Супер направо.

Браво на Мартин, че не избра храната и да повтори Аквамена. Сигурен съм, че никой повече няма да направи подобна глупост да плюска пред гладни хора. Пък нека ми обясняват как това било добре за племето, защото поне един играч е нахранен и неговата порция на стопанството си я разпределят другите. Не, не е честно, защото нахранения има много голямо предимство през останалите, а тук все пак спорът е за 90 000 лв. и само един ще го вземе.

Отвратително беше как садистите от продукцията накараха Павел да гледа как Раду хапва скарата и шопската салатка.

За утре прогнозирам поредна червена победа. Ако продължават така ще започна и аз да превъртам вече, то интригата е нулева този сезон.

# 416
Откакто се зароди женската коалиция ми е интересно да разбера нещо. Защо всички са толкова озлобени и зле настроени срещу 4 жени направили коалиция, за които цвлта оправдава средствата. Никога не съм видяла да са се държали зле с някого(поправете ме ако греша, гледам с едно око, 90% от времето)Не са перфектни разбира се, но са нормални, говорят и се държат нормално, Виктория понякога е по-тийн, но казва нещата на място, макар и с дразнещ маниер. И тук и във фейсбук такава помия се излива, кокошки били, пуйки, женички, женски и тн. Само защото не са силни като мъже ли? Не разбирам наистина. Не го пиша, за да се заяждам, наистина ми е любопитно. Затова че се надували като казвали колко добре са се справяли. Аз не го виждам като надуване, а като някакъв вид надъхване, за да не паднат духом, но не делулуленд тип Миряна и Анита, ами като някакъв вид отборна утеха, като конкретно след предната битка Виктория наистина прекали в четките за себе си. Затова че не приобщавали Деси - Деси и Пелипенко са дупе и гащи навън, така че приобщили са се, дори очаквам да я видя в коалицията скоро.
Нито една не ми е фаворит, нямам фаворит в игрите, но ми е интересно да видя нещо различно като женска коалиция - иначе схемата е ясна - силните мъже махат жените - силни или слаби и накрая гледаме коч парти. Скука. Особено с тези ужасно силови игри, вече не виждам смисъл да участват жени, само да са слугинаж и патерица на “истински” силните играчи - мъжете

# 417
  • София
🤣😂😎

# 418
  • Sunshine state
Голяма мъка беше да се гледа Миряна. Добре, че приключи. Мартин малко да се отсрами го направи това с предимството. Нямаше никаква логика, но явно и той се е усетил, че става прекалено и ще отнесе много хейт. Радвам се, че Раду се нахрани, но беше много гадно че го заставиха да го направи пред Павел. Ужасни са просто.. То започва яече на някакво японско мъчение да прилича това с изолатора.
 И аз съм ЗА Павел да води, ако махнат Димо - много добър изказ и точни коментари има. 👌🏻

# 419
Прашката не й е силният елемент на Силвето. Simple Smile
Проблемът на женската коалиция е не, че играят заедно, а че се самозалъгват, че са велики. От високо ще паднат, защото нямат трезва самооценка. Жена не може да спечели формата, то е ясно, но за това не са виновни те, а продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт