💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 749
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 555
Е, ми прав е Калоян. Нищо невярно не каза!
Сега са ми интересни коментарите на квартета.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 21:52 от mery_poppins1

# 556
Сега Пелипенко ще поеме вината. Дежа вю. Ще номинира Деси.

# 557
Тук дори нямат оправдание . Не е била силова игра. Явно толкова си могат

# 558
"Блазе им " на тези, които харесват наглата Виктория 😂😂😂

# 559
Споко, Димо няма да отиде в затвора. Условната е била за 1 година и изпитателния срок е изтекъл.

# 560
Тая Виктория не прегракна цял сезон. Малко да помълчи.
Силве, Силве. В самото начало трябваше да излезеш пред мъжете и да им кажеш намеренията си, истината и предвиждания. Щеше да играеш с мъжете и сега нямаше да сте всички очукани и куцащи. Каква игра щеше да стане. Вие срещу мазните.

# 561
Споко, Димо няма да от в затвора. Условната е била за 1 година и изпитателния срок е изтекъл.
Три месеца с три години изпитателен срок. Не е изтекъл още.

# 562
  • Stockholm
Силвето трябваше това да го реши, преди да изхвърлят Караолис. Имаше ли смисъл това влачене на Виктория толкова време и цялата мизерия, която изтърпяха?

# 563

Ами няма как, те дамите така се гавреха с него напоследък, че нямаше нямаше повод за  възмущение, но спокойно, той пак ще влезе в играта.

Аз съм спокойна и го чакам. Добре ще е дошъл. Поне от хората, които гледат предаването, заради самото предаване.

# 564
Стисках палци за зелените, но уви... не искам Деси да си ходи, защото я харесвам, но не искам и да се разпада коалицията.
Обаче много гадно ми беше да им гледам ужасните рани на Саша и Анджи. Тези от ПР са направо за съд и ако още някой ми каже за "великите" им договори, ще повърна. Не искам да гледам изнемощяли и контузени хора, в какво са го превърнали това предаване- игри на извращенията. Дори и Виктория, дето не я харесвам, днес я съжелих, като я видях в лицето е само череп с пъпки.

# 565
  • Stockholm
Раду сънува Виктория по прашки Joy

# 566
Спокойно, пак ще има поводи за възмущение само да се върне и да почнат пак безумните синхрони с пламтящите изцъклени очици JoyJoyJoy

# 567
Тая Виктория не прегракна цял сезон. Малко да помълчи.
Силве, Силве. В самото начало трябваше да излезеш пред мъжете и да им кажеш намеренията си, истината и предвиждания. Щеше да играеш с мъжете и сега нямаше да сте всички очукани и куцащи. Каква игра щеше да стане. Вие срещу мазните.

За милионен път - Раду беше този, който я отлъчи от първоначалната коалиция, така че няма как Силвия да заиграе с някого, който не иска да играе с нея. И преди да окапят мъжете Силвия им беше най-големия трън в племето. Видно е, че и сега все още тя е най-големия проблем на Калоян. Който иначе твърди, че Винтория и Пелипенко били слаби звена. Но винаги гласува против Силвия, която е от най-силните звена. Парадокс, а?

# 568
Ако Силвия направи това  да се обърне срещу жените - би било най-голямата глупост от нейна страна. Зарязваш коалицията си по този начин. Тя не осъзнава, че ако предаде своите следващата ще е тя - никой не обича и толерира предателите

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 21:48 от outcast

# 569
Той Раду нали само мрънка ( но побеждава на терена),. А на Виктория като не е мрънкане какво е? Мога да кажа точния термин, но феновете й отново ще се обидят ( на истината).
Анджи като видя, че не успява , защо не промени тактиката си!? Добра била стратегията й, но тя не успяла да я реализира. Ами какво й попречи да я приложи успешно. Единствено от нея си зависи.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 22:50 от mery_poppins1

Общи условия

Активация на акаунт