💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 745
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Силвето трябваше това да го реши, преди да изхвърлят Караолис. Имаше ли смисъл това влачене на Виктория толкова време и цялата мизерия, която изтърпяха?
И аз съм на мнение, че зелените приключиха с отпадането на Караолис. След това използваха Раду, докато не се счупи окончателно.
Сега може да се предвиди, че ще махнат бушоните Калоян и Борисенко. После на някоя капитанска ще има елиминация и поетапно в последния етап няма да стигнат повече от 2-3 жени от Силните.

# 571
Виктория не виждам да мрънка. Казва си ясно и точно всичко и то прямо в очите, без излишни емоции и вменяване на чувства в зрителя, както някои други популистки опити.

Калоян да вземе решение за или против "момичетата" е... Unamused

# 572
Ако Силвия направи тази глупост да се обърне срещу жените - това ще е най-голямата глупост от нейна страна. Така не си зарязваш коалицията за чест. Тя не осъзнава, че ако предаде своите следващата ще е тя - никой не обича и толерира предателите

Това много хора явно не го осъзнават. Дано не го направи, наистина. Това ще закопае не само тях, но и нея. Поне на този етап от играта. Би било много, много глупав ход.

# 573
  • Буркина Фасо
Споко, Димо няма да отиде в затвора. Условната е била за 1 година и изпитателния срок е изтекъл.
изпитателния срок е 3 год. и изтича 2025 г.

https://bntnews.bg/news/168-promila-e-koncentraciyata-na-alkohol … -1300654news.html

# 574
  • Варна
Най зле беше Анджи тук.
Ох, гледам със закъснение, но Виктория е права.
Сега кой върху кого ще падне отговорността за тая загуба. Върху Анджи, върху Силвия?!
Ааа не, сигурно ще е върху Виктория или Пелипенко

# 575
  • София
Често чета как Радо отлъчил Силвето, а аз си спомням, че двамата се бяха уговорили да гласуват за някого, а тя не удържа на думата си и се хвърли да покорява Ангел. Признавам, че не съм много сигурна кое беше първо по ред и ако не съм права, моля, някой който е по-паметлив от мен да ме коригира.

# 576
Силвия според мен просто иска да си ходи.
Виктория е права в случая.

# 577
Силвия се излага уникално сега. По-достойно беше да си стои зад решенията.

# 578
  • София
Ето го и краят на женската коалиция.

# 579
Сега Силвия бере "плодовете" от това, че бута Виктория толкова време.
За Виктория НЕ съм казала, че мрънка. Спестих точния термин, пък кой каквото иска да си мисли.

# 580
Пелипенко ми харесва напоследък, смела е, носи си отговорността, на повечето игри се справя доста сносно, нищо че не е някакъв хълк. Симпатична ми е, приятно момиче.

# 581
  • Буркина Фасо
по-добре щеше да е да не казва предварително какво мисли, а на номинацията да гласува както си знае.

# 582
Силвия наистина се опитва да бъде справедлива според мен, а не да се хареса на някой!

# 583
Станчо, това не е Вяра. Това са суеверия 😀

# 584
Силвия беше отлъчена от мъжете, защото подходи с пижамата. А с истината. Искала е да играе с мъже. Това трябваше да каже. А не да се подпичкосва по гащи, пижами, и да се разчеква на басейна.
И сега не е права.

Не ми се иска Виктория да иде при Раду. Тя е отровна.

Общи условия

Активация на акаунт