💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 862
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 840
За Калоян и неговото лицемерно чувство за справедливост, за които говорим в момента, очевидно коалициите са от значение, а не представянето на игрите, след като вече многократно коментирахме как номинира Силвия и !шок! как многократно искаше да играе с Виктория и я уговаряше да мине от тяхна страна. : )
В грешка сте, Караолис се уговаряше с Виктория, а не Калоян. Калоян не е от хората, които се опитват да правят кой знае какви стратегически ходове.

# 841
На Мартинчо инфантилните идеи за шоу

# 842
Какво беше това изпълнение на Храбрите? Направо трябва да се прекръстят на Тюлените с това пляскане Joy

# 843
  • На Изток от Рая
Калоян пък какво пак не е доволен, няма да е той номиниран. На Виктория може да ѝ се размине, заради акробатиката на Пелипенко, ама да видим.

# 844
На Мартинчо инфантилните идеи за шоу
Това е основната причина зрителите да не ги харесват, а не защото са силни или доминират

# 845
Айде пак почнаха уж  да се предлагат Joy

# 846
Ххахаа, моля този facepalm на Виктория да е на корицата на следващата тема Joy Joy Joy

# 847
Този смешко като ми го хвалят всеки епизод единственото, което постигат е за мен е да ме накарат да си спра телевизора! Направо не мога да го гледам, че и си вярва, че е нещо важно!🤮

# 848
За Калоян и неговото лицемерно чувство за справедливост, за които говорим в момента, очевидно коалициите са от значение, а не представянето на игрите, след като вече многократно коментирахме как номинира Силвия и !шок! как многократно искаше да играе с Виктория и я уговаряше да мине от тяхна страна. : )
В грешка сте, Караолис се уговаряше с Виктория, а не Калоян. Калоян не е от хората, които се опитват да правят кой знае какви стратегически ходове.

Не, вие сте в грешка, хубаво ще е да сверявате преди да правите такива лъжливи изявления, ако не помните. Един пример е на брега на отчаянието, когато точно Калоян извика Виктория да й търси сметка защо играе със Силвия, след като не се разбирали, и да й предлага да играе с мъжете за пореден път.

# 849
Най ми е жал за Борисенко - с това племе изтеглихме късата клечка с теб ( на Калоян).

# 850
Искам другата седмица Силните да идат на резиденцията само и единствено заради Борисенко
И за пореден път се убеждавам,че Мартин и Добрин са най добрите в тази игра и заслужават един от двамата да спечели.

# 851
  • софия
Ха, Силвето да не би да се опъна на ралица????

# 852
Не ми допадна епизода. Душевни терзания и пак сме си същите . Много повторения на едно трасе. Предизвестен победител. Величаене на дуета. Директно ги изпратиха на финала. Полипенко ще поеме вината значи номиниране на Калоян.
Едно и също... Дайте Раду и Павел поне за две минути на ден.
Предпочитам да гледам тяхното нищоправене, вместо неадекватните изпълнения на Силва .

# 853
  • Буркина Фасо
Калоян пък какво пак не е доволен, няма да е той номиниран. На Виктория може да ѝ се размине, заради акробатиката на Пелипенко, ама да видим.
нали мъжете + Десислава си говореха да номинират голия задник. може да се присъедини и дребната.

# 854
Силвия, когато и да се разкара, все ще е късно. Неадекватна е и вече е в повече с изкуствените си драми.

Общи условия

Активация на акаунт